https://www.laurea.fi/update/Lists/Sivunylabanner/DispForm.aspx?ID=210<img alt="" src="/update/Hankkeidenkuvat/Teknologialainaamo/Teknologialainaamo_banneri.jpg" style="BORDER:0px solid;" />

Teknologialainaamo on hyvinvointiteknologian kohtaamispiste

Toimintamme tavoitteena on levittää tietoa olemassa olevista hyvinvointiteknologiaratkaisuista erityisesti ikääntyneille ja heidän omaisilleen sekä sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille. Olemme kuitenkin laajentamassa toimialaamme, ja etsimme uusia yhteistyökumppaneita, joiden tuotteet vastaavat erilaisten asiakasryhmien tarpeisiin.

Teknologialainaamo tarjoaa eturivin paikan hyvinvointialan yrityksille kohdata erilaisia asiakasryhmiä. Teknologialainaamo lisää tuotteesi tai palvelusi tunnettavuutta, kerää asiakaspalautetta, neuvoo ostajaa tuotteen saatavuudesta ja tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet kehitystyöhön yhdessä Laurean opiskelijoiden kanssa. Toimimme osana monialaista yhteisöä, jossa mahdollisuudet ovat laajat!

Teknologialainaamossa yhteistyöyritys tarjoaa tuotteen tai palvelun esiteltäväksi ja me huolehdimme siitä, että yrityksesi tunnettavuus kasvaa. Mahdollistamme myös sen, että asiakkaasi pääsee tutustumaan ja testaamaan tuotetta ennen ostopäätöksen tekoa sekä tuemme hänen ostoprosessinsa viemistä loppuun saakka. Toiminnasta peritään palvelumaksu yrityksiltä, jolla ylläpidetään toimintaa.

Tule tutustumaan toimintaamme täältä!

Tule tutustumaan tai varaa esittelykäynti

Teknologialainaamon Living Lab-esittelypiste sijaitsee Tikkurilan Laureassa ja sinne voi varata tuote-esittelytilaisuuksia erilaisille ryhmille. Esittelypiste on tarkoitettu niin sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille kuin myös aktiivisille kansalaisille, jotka ovat kiinnostuneita omasta tai läheisensä hyvinvoinnista ja sen edistämisestä. Teknologialainaamo onkin matalan kynnyksen kokeilupiste, jonne alueen asukkaat, heidän läheisensä, alan ammattilaiset ja eri-ikäiset ihmiset voivat tulla tutustumaan ja kokeilemaan uusia hyvinvointituotteita, palveluita ja sovelluksia.

Toteutamme tuote-esittelyjä myös ryhmien omissa tiloissa. Demokäyntejä tehdään ympäri Uuttamaata. Tuote-esittelyt erilaisille ryhmille ovat maksullisia.
Yhteystiedot

Anniina Honkonen
anniina.honkonen@laurea.fi
puh. 040 673 9875

Kuvahaun tulos haulle twitter 

 

 Tapahtumat

 

 

 Linkit

 

 

 Blogit

 

 

 Videot