Ylempien AMK-tutkintojen infotilaisuudet 14. ja 15. maaliskuuta


​Kiinnostaako sinua osaamisesi kehittäminen ja jatko-opiskelu?

Ylemmät ammattikorkeakoulututkinnon syventävät ja aiemmin suorittamaasi AMK-tutkintoa ja parantavat mahdollisuuksia edetä urallasi. Opintojen aikana pääset verkostoitumaan laajan, eri aloja edustavan asiantuntijajoukon kanssa. Yhteiset lähiopetuspäivät ja verkko-oppimisympäristö tukevat eri alojen opiskelijoiden kohtaamisia.

Ylempi AMK-tutkinto on mahdollista suorittaa joustavasti työn ohella. Opinnot sisältävät keskimäärin kolme lähiopetuspäivää kuukaudessa, joiden lisäksi opintoihin kuuluu etätehtäviä ja verkko-opintoja. Hakuvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto ja vähintää nkolmen vuoden alakohtainen työkokemus korkeakoulututkinnon suorittamisen jälkeen.

Tervetuloa ylempien AMK-tutkintojen infotilaisuuksiin Laureaan!

Järjestämme keväällä ylempien ammattikorkeakoulututkintojen infotilaisuuksia, joissa esitellään yleisiä hakemiseen ja pääsyvaatimuksiin liittyviä asioita. Infotilaisuuksissa esitellään lisäksi jatko-opintotarjontaamme sekä YAMK-koulutuksistamme valmistuneiden opiskelijoiden kokemuksia ylemmistä AMK-opinnoista.

Tilaisuudet ja ilmoittautuminen:

Maanantaina 14.3. klo 17 - 18.30 Tikkurilan kampuksella (Ratatie 22, 01300 Vantaa)             Ilmoittaudu tästä.

Tiistaina 15.3. klo 17 - 18.30. Leppävaaran kampuksella (Vanha maantie 9, 02650 Espoo)      Ilmoittaudu tästä.

Tilaisuudet alkavat kahvitarjoilulla. Ilmoittautuminen 10.3. mennessä.


Lisätietoja tilaisuuksista antaa koulutussuunnittelija Eeva Lassila (eeva.lassila@laurea.fi).Viimeksi muokattu 25.2.2016 12:43