Miksi Laureaan? -tapahtumakiertue vieraili toisen asteen oppilaitoksissa


Mistä noin coolit hanskat saa? kysyi ammattiopisto Tavastian opiskelija, kun Laurean projektitiimi vieraili Hämeenlinnassa.

P2P-tiimi kiertelee ympäri Uuttamaata toisen asteen oppilaitoksissa esitellen Laurean opiskelumahdollisuuksia. Kevään aikana on tavoitteena vierailla noin 40 toisen asteen oppilaitoksessa ja tavoittaa noin 1200 oppilasta. Vierailuilla tiimin jäsenet ovat keskustelleet opiskelijoiden kanssa paljon ja parhaiten mieleen vierailuilta ovat jääneet nuoret, jotka ovat olleet erittäin kiinnostuneita Laurean mahdollisuuksista. Kyseiset nuoret ovat lähestyneet arkailematta ja siitä on syntynyt pitkiä keskusteluita. Mieleenpainuvimpia kysymyksiä ovat olleet minkä takia sinä hait juuri Laureaan? ja miksi hakisin Laureaan? Vierailuilla oppilaita on helpointa lähestyä oman kokemuksen pohjalta.

Ensimmäisenä tapahtumana P2P-tiimi koki Rekry-100 tapahtuman, joka meni hyvin ottaen huomioon, että tiimiin kuuluu myös uusia opiskelijoita. Tiimi kertoi kävijöille Laurean mahdollisuuksista ja keräsi tapahtumasta palautetta. Tapahtumassa oli paljon kiinnostuneita ihmisiä, johon vaikutti myös Laurean kosketusnäyttöhanskat sekä karkit. Kuka tietää kenties he ovat mahdollisia uusia opiskelijoita Laurean kampuksille?

Aikaisempien projektien ohella kouluvierailut ovat saaneet paljon positiivista näkyvyyttä, jonka tiimi huomasi ottaessaan yhteyttä kouluihin kysyen vierailuista. Ensimmäiset vierailut tiimi suoritti Hämeenlinnassa Tavastia ammattioppilaitoksiin. Vierailuilla oli monia kiinnostuneita oppilaita, jotka lähestyivät hieman arkaillen, mutta loppujen lopuksi he rohkaistuivat, kun esille laitettiin karkkeja ja muuta rekvisiittaa. Laurean kosketusnäyttöhanskat ovat olleet kiertueen hittituote. Opiskelijat ansaitsivat hanskat seurattuaan Laureaa Facebookissa ja Instagramissa. 

Miksi Laureaan? - pop up tapahtumien suunnittelusta ja toteutuksesta vastaavat keväällä 2017 Laurean Hyvinkään kampuksen liiketalouden P2P-opiskelijatiimi. Tiimin jäseninä toimivat Linda Myllymäki, Harri Moisanen, Jutta Aapro, Tuukka Oksanen, Venla Korhonen ja Mari Kekäle.


Viimeksi muokattu 28.3.2017 11:14