Ilmoittautuminen Laurean avoimen AMK:n polkuopintoihin alkaa 4.12.2017


​Jäitkö syksyn 2017 yhteishaussa ilman opiskelupaikkaa? Tutustu avoimen AMK:n tarjoamaan mahdollisuuteen päästä AMK-tutkinto-opiskelijaksi polkuopintojen kautta.

Ilmoittautuminen tammikuussa 2018 alkaviin Laurean avoimen AMK:n polkuopintoihin on maanantaina 4.12.2017 klo 8.00 alkaen. Polkuopiskelupaikkoja on tarjolla syksyn 2017 yhteishaussa olleisiin, suomenkielisiin AMK-koulutuksiin. Opiskelupaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Polkuopintoihin ilmoittautuneista kutsutaan ilmoittautumisjärjestyksen perusteella valintahaastatteluun polkuopiskelupaikkoja vastaava määrä henkilöitä per koulutus. Haastatteluaikaa ei ole mahdollista muuttaa. Ota haastatteluun mukaasi viimeisin koulutodistuksesi tai opintosuoritusote. Tutustu myös kielitaitovaatimuksiin ja toimita tarvittaessa todistus kielitestistä viimeistään ilmoittautumispäivänä.

Ilmoittautumislomake sekä tarkemmat tiedot haastatteluiden ajankohdista on Avoimen AMK:n polkuopinnot -sivulla.

Ylemmän AMK:n polkuopintojen haku jatkuu 10.12.2017 asti. Lisätietoja YAMK-polkuopinnoista.

Ilmoittautuminen yksittäisille opintojaksoille

Ilmoittautuminen yksittäisille opintojaksoille alkaa maanantaina 11.12.2017 klo 8.00.

Voit valita koko Laurean tarjonnasta avoimen AMK:n opiskelijoille sopivia opintoja. Tarjontaa on sekä AMK-tutkintojen opintoihin että joihinkin ylemmän AMK-tutkinnon opintoihin. AMK-tutkintojen opintoihin ei ole yleisiä pääsyvaatimuksia, ylemmän AMK-tutkinnon opintoihin ilmoittautuessasi sinulla tulee olla aiempi soveltuva korkeakoulututkinto. Tutustu opintotarjontaan ja ilmoittautumisohjeisiin sivulla Opintojaksot ja ilmoittautuminen.


Viimeksi muokattu 29.11.2017 15:11