BarLaurea jälleen Suomen mestari luomun käytössä


​​Laurea-ammattikorkeakoulun opetusravintola BarLaurea on uusinut viime vuoden voittonsa luomun käytössä.Laurean restonomiopiskelijoiden harjoitusympäristönä toimiva BarLaurea Leppävaaran kampuksella on eniten luomua käyttävä keskisuuri julkinen toimija.

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että BarLaurean kaikista raaka-aineista 52 prosenttia on luomua. Esimerkiksi ravintolassa itse tehty leipä leivotaan aina luomuvehnäjauhoista ja puurot keitetään luomuhiutaleista.

- Näin suuri prosentti edellyttää, että luomun käyttäminen on ravintolan ajattelutapa ja näinhän se BarLaureassa on, sanoo BarLaurean ravintolapäällikkö Teemu Sirainen.
- Toiminnassaan BarLaurea noudattaa Laurean kestävän kehityksen periaatteita ja luomun käyttäminen on siitä hyvä esimerkki.

Luomu SM -kilpailun Portaat luomuun -ohjelma ja kilpailu käytiin nyt kolmatta kertaa. Kilpailu on suunnattu kaikille ammattikeittiöille ja tavoitteena on löytää Suomessa eniten luomua tarjoavat julkiset ruokapalvelut ja yksityiset ravintolat.

Lue lisää Luomu SM -kilpailusta Portaat luomuun -sivustolta.

Tutustu BarLaureaan tästä linkistä.


Viimeksi muokattu 10.10.2016 9:48

​Luomu SM -kilpailussa palkittuja palkintojenjakotilaisuudessa Helsingissä torstaina 6.10.