Ammattikorkeakouluopinnot kiinnostivat Luksian avointen ovien tapahtumassa


​Länsi-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä järjesti tällä viikolla avointen ovien tapahtuman Nummelan toimipisteessään Vihdissä. Keskiviikkona ja torstaina pidetyssä tapahtumassa oli esillä myös Laurea.

Laurean ständillä opiskelijat esittelivät vieraille ja toisen asteen opiskelijoille ammattikorkeakoulun opiskelumahdollisuuksia. Torstaina paikalla oli laurealainen ensimmmäisen vuoden restonomiopiskelija Nelly Lehtonen.

- Jonkun verran tässä on käynyt nuoria kyselemässä opinnoista Laureassa, Lehtonen kertoo.
- Valmistumisvaiheessa olevat opiskelijat varsinkin miettivät hakuasioita ja pääsykokeita. Nuoremmat ovat olleet enemmän kiinnostuneita siitä, millaista opiskelu ammattikorkeakoulussa on, millaisia koulutuksia on, jamiten paljon läsnäoloa opinnot vaativat .

Erityisesti Nummelan avoimissa ovissa kyseltiin restonomi- sekä sosiaali- ja terveysalan opinnoista. Luksian Nummelan onkin juuri esimerkiksi matkailu- ja ravitsemusalan sekä sosiaali- ja terveysalan koulutuksia.

- Olen itsekin opiskellut lähihoitajaksi, joten täällä pääsin jakamaan myös omia kokemuksiani ammattikorkeakouluopinnoista, Nelly Lehtonen sanoo.
- Väylä opintojen jatkamiseen ammattikorkeakoulussa tuntuukin täällä olevan myös näille opiskelijoille kyllä tuttu, hän jatkaa.


Viimeksi muokattu 6.10.2016 16:05

​Restonomiopiskelija Nelly Lehtonen.