”Asiakkaalla on kerrottavaa” - Hyvinvointiratkaisujen ideointityöpaja

Tapahtuman paikka: Tikkurilan kampus (Ratatie 22, Vantaa)
Aihealue: Tutkimus, kehitys ja innovaatiot; TKI-toiminta Laureassa; Terveys ja yhteiskunnallinen eheys; Verkostot ja kumppanit; Käynnissä olevat hankkeet; Tikkurila

Tule kuuntelemaan, mikä asiakasta haastaa ja poimi matkaasi uusi idea hyvinvointipalveluiden kehittämiseen.

Työpajassa jaetaan sosiaali- ja terveyspalveluiden asiakkuuteen liittyvää ymmärrystä julkistamalla sosiaali- ja terveydenhuollon asiakkaiden (kansalaiset, omaishoitajat, kokemusasiantuntijat) ja alan järjestöjen haastatteluihin perustuvan selvityksen tulokset siitä, millaisia ovat asiakkaiden kokemat haasteet nykypäivän sosiaali- ja terveyspalveluissa. 

Työpajan tuetaan myös uusien teknologiaratkaisuiden ideointia ja syntymistä suhteessa tunnistettuihin haasteisiin. Paras idea palkitaan!

Työpajassa Sinulla tai organisaatiollasi on mahdollisuus tuoda kuultavaksi (2 min pitsauspuheenvuoro) erityisen lupaava, uusi ja tuore, hyvinvointia tukeva ja teknologiaa hyödyntävä ratkaisu, joka tuottaa arvoa sosiaali- ja terveydenhuollon asiakkaalle. Teethän ehdotuksesi ja kuvaathan perustelusi viimeistään 31.3. sähköpostitse (kirsi.ronkainen@laurea.fi).

Lisätiedot: Kirsi Ronkainen, kirsi.ronkainen@laurea.fi, p. 0404824327