Ravintola- ja aulatilat Tikkurilassa

Ravintolan korkeatasoiset lounas- ja kahvilatarjoilut ovat avoinna opiskelijoiden, opettajien ja muun henkilökunnan lisäksi myös muille asiakkaille.

Ravintolan kautta voitte myös järjestää tarjoilut juuri toiveidenne mukaan. Isompien ryhmien ja erikoistoiveiden osalta yhteydenotot suoraan  ravintolaan. Hoidattehan myös tarjoiluvaraukset mielellään viimeistään viikkoa ennen tilaisuuttanne.

Lounasajat

  • Ma - Pe 10.30 - 13.30
  • La - Su suljettu

Yhteystiedot

Ravintolapalvelujen tuottaja vaihtuu 1.8.2017, joten päivitämme yhteystiedot mahdollisimman pian. 

Aulatilat Tikkurilassa

Myös  aulat sopivat monenlaisten tilaisuuksien pitopaikaksi - tai voit hyödyntää niitä kokoontumis- ja vastaanottotiloina ennen varsinaisen ohjelman käynnistymistä. Koska asiakasaulamme naulakkoineen ja yhteyspalveluineen ovat ainoastaan vieraidemme käytössä, voit sijoittaa sinne vaikkapa osallistujien infopisteen.

 

 

 

Ravintola- ja aulatilat sisääntulokerros

 

Aulatilat 2. krs

 

 Tiedotteet

 

 

Avoin yhteiskehittämisen työtila Kehittämö avattiin Tikkurilassahttps://www.laurea.fi/tiedotteet/Sivut/Avoin-yhteiskehittamisen-tyotila-Kehittamo-avattiin-Tikkurilassa.aspx2017-02-28T22:00:00Z<img alt="" src="/update/Laureankuvat/Tiedotekuvat/Kehittamo%20tyotila%20Tikkurila%20Laurea.jpg" style="BORDER:0px solid;" />Avoin yhteiskehittämisen työtila Kehittämö avattiin Tikkurilassa

 Tapahtumat

 

 

 Linkit

 

 

 Blogit

 

 

 Videot