https://www.laurea.fi/update/Lists/Sivunylabanner/DispForm.aspx?ID=85<img alt="" src="/update/Palvelunkuvat/Yläbannerit/1920x498-palvelut-tyoelamalle.jpg" style="BORDER:0px solid;" />

Tarvitsetko harjoittelijaa?

Työharjoittelujakson aikana opiskelija voi osallistua yrityksissä monenlaisiin kehittämistehtäviin. Harjoittelussa opiskelija saa oman alansa työkokemusta, josta on hyötyä niin kumppanille kuin opiskelijalle. Harjoittelun aikana kertyvät taidot lisäävät opiskelijan valmiuksia työskennellä alalla ja samalla toimii työantajan rekrytoinnin tukena. Harjoittelu on yksi tärkeimmistä yhteistyökäytännöistä työelämän kanssa.  

Harjoittelujakson pituus kestää yleensä 2,5:stä viiteen kuukauteen. Joissain koulutuksissa opiskelijoilla on mahdollisuus suorittaa harjoittelut kesäaikana, jolloin harjoittelujaksosta voidaan muodostaa määräaikainen työsuhde kesätyön tapaan.     

Harjoittelujakson päämääränä on tukea harjoittelijan opintoja, perehdyttää opiskelija ohjatusti ammattiopintojen kannalta keskeisiin käytännön työtehtäviin sekä parantaa hänen ammatillisia valmiuksiaan. 

Klikkaa alla oleva kuva suuremmaksi ja tutustu harjoittelun polkuun kumppanin näkökulmasta.

Voit jättää tiedon vapaasta harjoittelupaikasta yhteydenottolomakkeen kautta. Julkaisemme ilmoituksesi opiskelijoiden sisäisessä verkkopalvelussa, jossa opiskelijat voivat vapaasti selata vapaana olevia harjoittelu- tai työpaikkoja.  Muistathan täyttää lomakkeelle  yhteystiedot, mihin opiskelija voi lähettää hakemuksensa. Terveys- ja sosiaalialan harjoittelupaikat välitetään ammattikorkeakoulujen yhteisen Jobiili-palvelun kautta. 

Laurealainen osaaminen

Laurealaisilla opiskelijoilla on kyky havainnoida ja soveltaa tutkittua tietoa. Opiskelijamme ovat oppimishaluisia, aktiivisia, motivoituneita, kielitaitoisia ja toimeen tarttuvia, ja tuovat uusinta tietoa ja uudenlaisia näkökulmia työhön ja työelämään. Erityisesti kansainväliset harjoittelijat auttavat organisaatiota kansainvälistymään. 

Opiskelijoilla on osaamista seuraavilta aloilta.

- Fysioterapia
- Kauneudenhoito (estenomi)
- Liiketalous
- Matkailu- ja palveluliiketoiminta
- Rikosseuraamusala
- Sairaanhoitaja ja terveydenhoitaja
- Sosionomi
- Tietojenkäsittely
- Turvallisuusala

 Muistathan, että Laureasta löytyy myös englanninkielisiä koulutuksia. Katso, mitä hyötyä kansainvälisestä harjoittelijasta voisi olla yrityksellesi.

Harjoittelun etuja työnantajalle

Työharjoittelijaan sitoudutaan ensin vain määräaikaisesti. Tämä tukee rekrytointia ja vähentää rekrytoinnin riskejä. Laurean opiskelijat työllistyvät nopeasti. Parhaisiin osaajiin kannattaa luoda kontakti jo opiskeluaikana. Kun kohdistat työharjoittelupaikkasi Laurean opiskelijoille, sinulla on tarjolla jo valmiiksi valikoitunut joukko. Laurean opiskelijat ovat jo opinnoissaan harjaantuneet työelämälähtöiseen työskentelytapaan ja tuovat tuulahduksen uusista tuulista työelämään.

 

 

 

 

​Ilmoita vapaasta työ- tai harjoittelupaikasta tästä linkistä

Harjoitteluilmoituksiin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä Laurean Ura- ja Rekrytointipalveluihin   
rekrypalvelut(at)laurea.fi.

 Tiedotteet

 

 

Antiikkimessujen markkinointitiimissä yhdistelmä alumneja ja opiskelijoitahttps://www.laurea.fi/tiedotteet/Sivut/Bank-Antiques---Antiikkimessut-Helsingissä.aspx2017-10-17T21:00:00Z<img alt="" src="/update/Laureankuvat/_w/Tiimikuva_jpg.jpg" style="BORDER:0px solid;" />Antiikkimessujen markkinointitiimissä yhdistelmä alumneja ja opiskelijoita
Network to Get Work -tapahtuma tarjosi uravinkkejä opiskelijoillehttps://www.laurea.fi/tiedotteet/Sivut/Network-to-Get-Work-tapahtumasta-uravinkkeja-opiskelijoille.aspx2017-02-07T22:00:00Z<img alt="NWTGW ura- ja rekrytointitapahtuma Laurea ura rekrytointi tyonhaku" src="/update/Laureankuvat/Tiedotekuvat/NWTGW%20Laurea%20ura%20rekrytointi%20tyonhaku.jpg" style="BORDER:0px solid;" />Network to Get Work -tapahtuma tarjosi uravinkkejä opiskelijoille
Uudet työkortit selkeyttävät kumppaniyhteistyön polkuahttps://www.laurea.fi/tiedotteet/Sivut/Uudet-tyokortit-selkeyttavat-kumppaniyhteistyon-polkua.aspx2017-02-06T22:00:00Z<img alt="Kumppanityön työkortit Laurea yhteistyö opinnäyte projekti harjoittelu" src="/update/Laureankuvat/Tiedotekuvat/Kumppanityon%20tyokortit%20Laurea.jpg" style="BORDER:0px solid;" />Uudet työkortit selkeyttävät kumppaniyhteistyön polkua

 Tapahtumat

 

 

 Linkit

 

 

https://www.laurea.fi/update/Lists/Linkit/DispForm.aspx?ID=80<a href="/dokumentit/Documents/Tietosuojaseloste%20ty%C3%B6-%20ja%20harjoittelupaikat%20(2).pdf"><img alt="" src="/_layouts/15/IMAGES/icpdf.png">Tietosuojaseloste työ- ja harjoittelupaikat</a>
https://www.laurea.fi/update/Lists/Linkit/DispForm.aspx?ID=54<a href="/dokumentit/Documents/Tietosuojaseloste urapalvelut.pdf"><img alt="" src="/_layouts/15/IMAGES/icpdf.png">Tietosuojaseloste - Urapalvelut</a>Tutustu tietosuojaselosteeseen.

 Blogit

 

 

 Videot