https://www.laurea.fi/update/Lists/Sivunylabanner/DispForm.aspx?ID=85<img alt="" src="/update/Palvelunkuvat/Yläbannerit/1920x498-palvelut-tyoelamalle.jpg" style="BORDER:0px solid;" />

Tarvitsetko harjoittelijaa?

Työharjoittelujakson aikana opiskelija voi osallistua monenlaisiin kehittämistehtäviin työnantajakumppanin organisaatiossa. Harjoittelussa opiskelija saa oman alansa työkokemusta, josta on hyötyä niin kumppanille kuin opiskelijalle. Harjoittelun aikana kertyvät taidot lisäävät opiskelijan valmiuksia työskennellä alalla ja samalla toimii työantajan rekrytoinnin tukena. Harjoittelu on yksi tärkeimmistä yhteistyökäytännöistä työelämän kanssa.  

Laurea ohjaa opiskelijoita työharjoitteluun kumppaniorganisaatioiden tarpeiden mukaisesti. Harjoittelujakson pituus kestää yleensä 2,5:stä viiteen kuukauteen. Joissain koulutuksissa opiskelijoilla on mahdollisuus suorittaa harjoittelut kesäaikana, jolloin harjoittelujaksosta voidaan muodostaa määräaikainen työsuhde kesätyön tapaan.     

Harjoittelujakson päämääränä on tukea harjoittelijan opintoja, perehdyttää opiskelija ohjatusti ammattiopintojen kannalta keskeisiin käytännön työtehtäviin sekä parantaa hänen ammatillisia valmiuksiaan. 

Klikkaa alla oleva kuva suuremmaksi ja tutustu harjoittelun polkuun kumppanin näkökulmasta.

Ota yhteyttä

Etsitkö motivoituneita osaajia? Tarvitsetko osaamista tietyltä alalta tai kohdemaasta? Haluatko lisätä monikulttuurisuutta ja kielitaitoa henkilöstössäsi? Tarvitsetko tekijöitä kansainväliseen projektiin? Laurea voi tarjota myös kansainvälisiä opiskelijoita harjoittelijoiksi. 

Voit jättää tiedon vapaasta harjoittelupaikasta tiedon yhteydenottolomakkeen kautta.

Terveys- ja sosiaalialan harjoittelupaikat välitetään ammattikorkeakoulujen yhteisen Jobstep-palvelun kautta. 

Laurealainen osaaminen

Laurealaisille opiskelijoilla on kyky havainnoida ja soveltaa tutkittua tietoa. Opiskelijamme ovat oppimishaluisia, aktiivisia, motivoituneita, kielitaitoisia ja toimeen tarttuvia, ja tuovat uusinta tietoa ja uudenlaisia näkökulmia työhön ja työelämään. Erityisesti kansainväliset harjoittelijat auttavat organisaatiota kansainvälistymään. 

Laurealaisilla on osaamista seuraavilta aloilta:

  • Fysioterapia

  • Kauneudenhoito (estenomi)

  • Liiketalous

  • Matkailu- ja palveluliiketoiminta

  • Rikosseuraamusala

  • Sairaanhoitaja

  • Sosionomi

  • Terveydenhoitaja

  • Tietojenkäsittely

  • Turvallisuusala

 Muistathan, että Laureasta löytyy myös englanninkielisiä koulutuksia. Katso, mitä hyötyä kansainvälisestä harjoittelijasta voisi olla yrityksellesi.

Harjoittelun etuja työnantajalle

Työharjoittelijaan sitoudutaan ensin vain määräaikaisesti. Tämä tukee rekrytointia ja vähentää rekrytoinnin riskejä. Laurean opiskelijat työllistyvät nopeasti. Parhaisiin osaajiin kannattaa luoda kontakti jo opiskeluaikana. Kun kohdistat työharjoittelupaikkasi Laurean opiskelijoille, sinulla on tarjolla jo valmiiksi valikoitunut joukko. Laurean opiskelijat ovat jo opinnoissaan harjaantuneet työelämälähtöiseen työskentelytapaan ja tuovat tuulahduksen uusista tuulista työelämään.

 

 

 

 

​Ilmoita vapaasta työ- tai harjoittelupaikasta

Mahdollisissa harjoitteluilmoituksiin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä Laurean viestintään    viestinta(at)laurea.fi.

<

 Tiedotteet

 

 

Network to Get Work -tapahtuma tarjosi uravinkkejä opiskelijoillehttps://www.laurea.fi/tiedotteet/Sivut/Network-to-Get-Work-tapahtumasta-uravinkkeja-opiskelijoille.aspx2017-02-07T22:00:00Z<img alt="NWTGW ura- ja rekrytointitapahtuma Laurea ura rekrytointi tyonhaku" src="/update/Laureankuvat/Tiedotekuvat/NWTGW%20Laurea%20ura%20rekrytointi%20tyonhaku.jpg" style="BORDER:0px solid;" />Network to Get Work -tapahtuma tarjosi uravinkkejä opiskelijoille
Uudet työkortit selkeyttävät kumppaniyhteistyön polkuahttps://www.laurea.fi/tiedotteet/Sivut/Uudet-tyokortit-selkeyttavat-kumppaniyhteistyon-polkua.aspx2017-02-06T22:00:00Z<img alt="Kumppanityön työkortit Laurea yhteistyö opinnäyte projekti harjoittelu" src="/update/Laureankuvat/Tiedotekuvat/Kumppanityon%20tyokortit%20Laurea.jpg" style="BORDER:0px solid;" />Uudet työkortit selkeyttävät kumppaniyhteistyön polkua

 Tapahtumat

 

 

 Linkit

 

 

https://www.laurea.fi/update/Lists/Linkit/DispForm.aspx?ID=80<a href="/dokumentit/Documents/Tietosuojaseloste%20ty%C3%B6-%20ja%20harjoittelupaikat%20(2).pdf"><img alt="" src="/_layouts/15/IMAGES/icpdf.png">Tietosuojaseloste työ- ja harjoittelupaikat</a>
https://www.laurea.fi/update/Lists/Linkit/DispForm.aspx?ID=54<a href="/dokumentit/Documents/Tietosuojaseloste urapalvelut.pdf"><img alt="" src="/_layouts/15/IMAGES/icpdf.png">Tietosuojaseloste - Urapalvelut</a>Tutustu tietosuojaselosteeseen.

 Blogit

 

 

 Videot