Opinnäytetöiden toimeksiannot

Laurean opiskelijoiden opinnäytetyöt ovat työelämää kehittäviä, usein tilaustyönä tehtäviä kehittämistehtäviä tai tutkielmia. Opinnäytetyön tarkoitus on tuottaa uutta tietoa, joka palvelee työelämän käytännön ongelman ratkaisemisessa. Hyvällä opinnäytetyöllä on välitöntä arvoa tilaajalle. 

Suurin osa Laurean opinnäytetöistä tehdään työelämän toimeksiannosta. Opinnäytetyössä on usein työelämän käytännön ongelma, johon etsitään kehittämisnäkökulmaa. Näiden yhdistämisellä löytyy usein uudenlaisia konkreettisia tapoja kehittää liiketoimintaa, julkisyhteisön toimintaa, tai yhdistyksen toimintaa. 

Opinnäytetyöstä ei ole välttämätöntä maksaa palkkiota, mutta palkkio toimii usein hyvänä kannustimena vaativaan tehtävään. 

Ammattikorkeakoulututkintoon kuuluva opinnäytetyö on laajuudeltaan 15 opintopistettä, mikä vastaa noin kolmen kuukauden täysipäiväistä työskentelyä. Yleensä opinnäytetyö ajoittuu opintojen loppupuolelle ja liittyy aihealueeltaan opiskelijan syventäviin opintoihin. Opinnäytetyö tehdään useimmin yksilötyöskentelynä, mutta se voidaan tehdä pari- tai ryhmätyönä tai opinnäytetyö voi olla osana suurempaa projektia, jossa on mukana useita opiskelijoita, opiskelijaryhmiä ja opettajia. Ylempää ammattikorkeakoulututkintoa suorittavien opiskelijoiden opinnäytetyö on 30 opintopisteen laajuinen. 

Tutustu uusimpiin opinnäytetöihin ammattikorkeakoulujen verkkokirjastossa Theseuksessa

Tilaa kehittämisehdotus tai uusia ideoita opinnäytetyönä

Onko organisaatiollasi tarve uudelle tiedolle tai toiminnan kehittämiselle? Tarjoa tehtävää Laurean opinnäytetyöksi. Ehdotus ei tässä vaiheessa ole vielä sitova. Täsmällisempi toimeksianto sovitaan erikseen. 

Tutustu, miten opinnäytetyö etenee ja minkälainen toimeksiantajan rooli siinä on.

Jätä toimeksianto opinnäytetyöstä >>.  

 

 

<

 Tiedotteet

 

 

Opinnäytetyö: Leipäpöytä tarjoaa elämyksiä lounasruokailijallehttps://www.laurea.fi/tiedotteet/Sivut/Opinnaytetyo-Leipapoyta-tarjoaa-elamyksia-lounasruokailijalle.aspx2018-01-31T22:00:00Z<img alt="" src="/update/Laureankuvat/Tiedotekuvat/Opinnaytetyo%20Fazer%20Food%20Services%20restonomi.jpg" style="BORDER:0px solid;" />Opinnäytetyö: Leipäpöytä tarjoaa elämyksiä lounasruokailijalle
Antiikkimessujen markkinointitiimissä yhdistelmä alumneja ja opiskelijoitahttps://www.laurea.fi/tiedotteet/Sivut/Bank-Antiques---Antiikkimessut-Helsingissä.aspx2017-10-17T21:00:00Z<img alt="" src="/update/Laureankuvat/_w/Tiimikuva_jpg.jpg" style="BORDER:0px solid;" />Antiikkimessujen markkinointitiimissä yhdistelmä alumneja ja opiskelijoita
Hävikinkorjuujuhla kokoaa ihmiset syömään yhdessä Katrinebergin kartanoonhttps://www.laurea.fi/tiedotteet/Sivut/Havikinkorjuujuhla-kokoaa-ihmiset-syomaan-yhdessa-Katrinebergin-kartanoon.aspx2017-09-07T21:00:00Z<img alt="" src="/update/Laureankuvat/Tiedotekuvat/Havikinkorjuu-juhla%20Katrinebergin%20kartano%20Vantaa%20Laurea.jpg" style="BORDER:0px solid;" />Hävikinkorjuujuhla kokoaa ihmiset syömään yhdessä Katrinebergin kartanoon

 Tapahtumat

 

 

 Linkit

 

 

 Blogit

 

 

 Videot