Tapahtumapaikat

Molemmat tapahtumapaikat ovat hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella ja rakennusten läheisyydessä on runsaasti parkkitilaa.

Laurean Leppävaaran kampus

Vanha maantie 9, 02650 Espoo – sisäänkäynti pääovesta sisäpihan puolelta

Saapuminen:

Lähijunat Y, S, U, L, E ja A pysähtyvät Leppävaarassa. Yksikkö sijaitsee noin 800 metrin päässä Leppävaaran rautatieasemalta ja lähes kaikki asemalta lähtevät bussit kulkevat Laurean ohi. Useat Espoon bussit pysähtyvät kampuksen edessä olevalla pysäkillä.

Kampuksen takana sijaitsevalle urheilupuiston parkkipaikalle voi pysäköidä ilman  parkkilupaa. Pääoven edessä on kolme INVA-paikkaa.  

 

Laurean Tikkurilan kampus

Ratatie 22, 01300 Vantaa

 

Saapuminen:

Tikkurilan kampukselle on helppo saapua julkisilla kulkuneuvoilla. Tikkurilan juna-asema sijaitsee kampustamme vastapäätä. Asemalle pysähtyvät myös useimmat paikallisliikenteen linja-autot.

Parkkitilaa löytyy juna-aseman läheisyydestä, etenkin radan toisella puolen, osoitteessa Jokiniementie 65-70. Tällä parkkialueella on 12 h ilmainen pysäköinti ja Tikkurilan kampusrakennukselle pääsee kätevästi junaradan alikulkutunnelin kautta. Parkkikiekkoa tulee käyttää. Lähialueen maksulliset parkkihallit tarjoavat sisäpysäköintitilaa. Kampusta lähin parkkihalli on kauppa- ja asemakeskus Dixissä, jonka Q-Parkin parkkihallissa on tilaa jopa 500 autolle. Kulku parkkihalliin Lummetien ja Ratatien liikenneympyrästä (Lummetie 1).

Ravintolapalvelut 

Molemmilla kampuksilla on ravintola, joka tarjoaa sekä lounas- että kahviopalveluita.

Leppävaarassa Bar Laurea tarjoaa lounasta pohjakerroksessa klo 10.45-13.30. Leppävaaran kampuksen läheisyydessä on myös muun muassa Kauppakeskus Sello, jossa on monipuolisesti kahviloita ja ravintoloita.

Tikkurilassa Amica tarjoaa lounasta 1. kerroksessa klo 10.30-14.00. Tikkurilan kampuksen läheisyydestä löytyy kauppakeskus Dixi ja myöskin monipuolisesti erilaisia ravintolapalveluita.

 

 

 Tiedotteet

 

 

 Tapahtumat

 

 

 Linkit

 

 

 Blogit

 

 

 Videot