https://www.laurea.fi/update/Lists/Sivunylabanner/DispForm.aspx?ID=45<img alt="" src="/update/Palvelunkuvat/Yläbannerit/Kayttajatuki.png" style="BORDER:0px solid;" />

Laurea WLAN

Laureassa vierailijat voivat käyttää joko Laurea Visitor tai Eduroam-verkkoa.

Laurean langaton verkko on käytössä jokaisessa Laurean toimipisteessä. Käyttäjien tulee kuitenkin ottaa huomioon, että langattomat verkot eivät kata jokaista toimipistettä täydellisesti ja katvealueita saattaa löytyä.

Laurea vierailijaverkko laurea-visitor

Laurean opiskelijoiden ja vierailijoiden käytössä on visitor-verkko. Vierailija- verkon ensisijaisena tarkoituksena on tarjota Internetyhteys opiskelijoiden ja vierailijoiden käyttöön heidän omilla laitteilla. Laurean sisäverkon palveluiden (mm. verkko-asemat) käyttäminen suoraan "laurea-visitor"-verkosta on estetty.

Mikäli vierailijaverkko on käytettäväsi löydät sen nimellä "laurea-visitor".

Laurean visitor verkkontunnus (SSID): laurea-visitor
Laurea-visitorin verkkoavaimen löydät LIVEstä tai voit pyytää korkeakouluisänniltä tai -emänniltä.

 Eduroam

 Eduroam on kansainvälinen korkeakouluverkosto jonka jäsenet voivat käyttää omien korkeakoulujen tunnuksilla Eduroam verkkoa jäsenorganisaatioissa kautta maailman (https://www.eduroam.org/index.php?p=where).  Eduroam on monessa korkeakoulussa maailmanlaajuisesti sekä joissakin muissakin organisaatioissa. Lisätietoja Eduroamista https://www.eduroam.org
 

  • Valitse Eduroam tai Laurea Eduroam
  • Jos saat kysymyksen vastaa Public network kuten aina kun olet muussa kuin Laurean sisäverkossa.
  • Laurean koneilla pääset nyt käyttämään Eduroam verkkoa sekä Laureassa että muissa organisaatiossa jotka kuuluvat Eduroamiin.

Kun yhdistät Eduroamiin saat kyselyn tunnuksesta ja salasanasta. Käyttäjätunnus kirjoitetaan muodossa tunnus@laurea.fi. Salasana kysely tulee myös kun vaihdat salasanasi.

Henkilökunta WLAN

Henkilökunnan WLAN asennetaan Laurean tietohallinnon toimesta henkilökunnan käytössä oleviin kannettaviin tietokoneisiin. Ota tarvittaessa yhteyttä tietohallintoon.

 

 

Sähköposti:  helpdesk(at)laurea.fi

Puhelin:  (09) 8868 7112

Avoinna arkisin klo  8.00 - 16.00. Poikkeusaukioloajat kesäisin ja arkipyhinä.

Lähituki etukäteen varattaessa.
Jätä palautetta.

 Tiedotteet

 

 

 Tapahtumat

 

 

 Linkit

 

 

 Blogit

 

 

 Videot

 

 

IT palveluiden esittelyhttps://www.laurea.fi/update/Lists/Videotembed/DispForm.aspx?ID=17<iframe id="kmsembed-0_4hmhzn0d" width="400" height="285" src="https://video.laurea.fi/embed/secure/iframe/entryId/0_4hmhzn0d/uiConfId/14974241" class="kmsembed" allowfullscreen webkitallowfullscreen mozAllowFullScreen frameborder="0"></iframe>IT palveluiden esittelyLaurean IT palveluiden esittelyvideo