https://www.laurea.fi/update/Lists/Sivunylabanner/DispForm.aspx?ID=149<img alt="" src="/update/Opiskelujahakeminenkuvat/Yläbannerit/Valmistujaisjuhla-banneri.jpg" style="BORDER:0px solid;" />

Valmistujaisjuhla

Tutkintonsa suorittaneita opiskelijoita juhlistetaan Laureassa kaksi kertaa vuodessa järjestettävässä valmistujaisjuhlassa. Kesäkuussa ja joulukuussa pidettäviin valmistujaisjuhliin kutsutaan kaikki edeltävä lukukauden aikana ammattikorkeakoulu- tai ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon suorittaneet opiskelijat sekä heidän läheisensä.

Arvokkaassa valmistujaisjuhlassa pääosassa ovat opintonsa päättävät opiskelijat. Valmistujaisjuhlan perinteisiin kuuluvat rehtorin kättely, elävä musiikki ja onnittelupuheet. Rehtorin puheen lisäksi tilaisuudessa kuullaan valmistuvan opiskelijan puhe. Tervehdyksensä valmistuville esittävät myös työelämässä ansioitunut Laurean alumni sekä korkeakoulun sidosryhmien edustaja. Tutkintotodistukset luovutetaan valmistuville opiskelijoille juhlatilaisuuden jälkeen.

Juhlassa palkitaan myös ansioituneita opiskelijoita stipendein. Lisäksi joulukuun  valmistujaisjuhlassa luovutetaan erityinen Rehtorin palkinto tunnustuksena aktiivisesta Laurea-yhteisön rakentamisesta. Ensimmäinen Rehtorin palkinto myönnettiin joulukuussa 2014 opiskelijakunta Laureamkon edustajiston entiselle puheenjohtajalle, tradenomi Toni Konttiselle.

Valmistuvat opiskelijat kantavat juhlassa yllään syvänsinistä viittaa tutkinnon suorittamisen merkkinä. Juhlan yhteydessä heillä on myös mahdollisuus valokuvauttaa itsenä viitan kanssa.

Valmistujaisjuhla videoidaan kokonaisuudessaan ja videokuvaa juhlasta voi katsoa verkossa reaaliajassa. Näin myös ystävillä ja sukulaisilla ympäri maailman on mahdollisuus seurata tilaisuutta. Aikaisempien vuosien valmistujaisjuhla-tallenteita voi katsoa Laurean Youtube-kanavalla.

Valmistuminen merkitsee opiskelijalle siirtymistä Laurean alumniyhteisön jäseneksi. Laureasta on 25-vuotisen historiansa aikana valmistunut jo yli 20 000 AMK- tai YAMK-tutkinnon suorittanutta opiskelijaa. Nämä Laurean alumnit muodostavat merkittävän joukon työelämän asiantuntijoita. Laurean alumnitoimintaan voi tutustua tarkemmin Alumnitoiminta-sivulla.


 Seuraava valmistujaisjuhla järjestetään  Helsingin Kulttuuritalolla Aalto-salissa  pidetään 15.6.2018.

 

 

Lisätietoa opiskelijalle

Lue valmistumisen aikataulu ja ohjeet LINKistä.

 

 Tiedotteet

 

 

Opinnäytetyö: Leipäpöytä tarjoaa elämyksiä lounasruokailijallehttps://www.laurea.fi/tiedotteet/Sivut/Opinnaytetyo-Leipapoyta-tarjoaa-elamyksia-lounasruokailijalle.aspx2018-01-31T22:00:00Z<img alt="" src="/update/Laureankuvat/Tiedotekuvat/Opinnaytetyo%20Fazer%20Food%20Services%20restonomi.jpg" style="BORDER:0px solid;" />Opinnäytetyö: Leipäpöytä tarjoaa elämyksiä lounasruokailijalle
Valmistujaisjuhla Laureassa: lakit ilmaan ja kohti työelämää!https://www.laurea.fi/tiedotteet/Sivut/Valmistujaisjuhlat-lakki-paahan-ja-kohti-tyoelamaa.aspx2017-12-13T22:00:00Z<img alt="" src="/update/Laureankuvat/Tiedotekuvat/Laurea%20Valmistujaisjuhla.jpg" style="BORDER:0px solid;" />Valmistujaisjuhla Laureassa: lakit ilmaan ja kohti työelämää!
Valmistujaisissa palkittiin parhaiden opinnäytetöiden tekijäthttps://www.laurea.fi/tiedotteet/Sivut/Valmistujaisjuhlassa-palkittiin-parhaiden-opinnäytetöiden-tekijät.aspx2017-06-18T21:00:00Z<img alt="" src="/update/Laureankuvat/Tiedotekuvat/ONT-palkitut.jpg" style="BORDER:0px solid;" />Valmistujaisissa palkittiin parhaiden opinnäytetöiden tekijät

 Tapahtumat

 

 

 Linkit

 

 

 Blogit

 

 

 Videot