https://www.laurea.fi/update/Lists/Sivunylabanner/DispForm.aspx?ID=161<img alt="" src="/update/Laureankuvat/Yhteishaku/1920x498_kampanjasivu_banneri.jpg" style="BORDER:0px solid;" />

Tulevaisuutesi on täällä

Laureassa opiskelijoille tarjotaan yhä enemmän mahdollisuuksia, joista voi rakentaa itselleen sopivan polun tulevaisuuden työelämään. Osaaminen on dynaaminen kokonaisuus, joka elää koko ajan. Tärkeintä on arvostaa omaa osaamistaan ja osata hyödyntää sitä.

Opiskelu Laureassa on käytännönläheistä ja valtaosa opinnoista suoritetaan läheisessä yhteistyössä työelämän edustajien kanssa. Meillä Laureassa opiskelu on joustavaa ja voit suunnitella itsellesi sopivan opintokokonaisuuden ja -aikataulun. Saat ohjausta, tukea ja opintojasi tukevat palvelut. Meillä Laureassa rakennat tulevaisuutesi yhdessä työelämän kanssa!


 

Osaamista elämään ja työuralle

”Hyvä aikataulu on opinnäytetyössä erittäin tärkeä”
Tammikuussa 2016 valmistunut tradenomi Salla Palonen löysi omalta työpaikaltaan kiinnostavan opinnäytetyöaiheen, mikä hyödyttää sekä organisaatiota että hänen omia urasuunnitelmiaan. Palonen  tutki opinnäytetyössään etäjohtamista työpaikassaan Länsi-Uudenmaan syyttäjänvirastossa Lohjalla.

YAMK-opiskelijat torjuivat hukkatyötä Lean-pilotissa
Terveyden edistäminen –YAMK-koulutuksen opiskelijat osallistuivat kuluneen syksyn aikana Lean-johtamisen pilotointiin. Opintokokonaisuuden aikana he tutustuivat Lean-menetelmiin sekä sovelsivat sen tarjoamia mahdollisuuksia omassa työssään.

Innovaatiokilpailussa palkitut YAMK-opiskelijat: "YAMK-opinnot herättivät innovoimaan”
Laurealaiset YAMK-opiskelijat menestyivät Espoon kaupungin innovaatiokilpailussa syksyllä. Heidän kunniamaininnalla palkittu ideansa liittyi ilmaisvälinejakelun sekä laboratorion näytepakettien tilaus- ja toimistusprosessin kehittämiseen.

Rohkeutta ja luovuutta yrittäjyyteen

Vauhtia opiskelijayrittäjyyteen Cambridgesta
Cambridge Venture Camp on vuosittain järjestettävä yrittäjyysleiri, jossa joukko opiskelijoita pääsee asiantuntijoiden ohjauksessa hiomaan yritysideaansa. Vuodesta 2007 lähtien pidetyn leirin järjestämisestä on viime vuosien ajan vastannut  LaureaES-yhdistys.

Opiskelijat pitchasivat liikeideoitaan Laurea StartUpissa 
Syksyn aikana joukko eri alojen opiskelijoita Otaniemestä ja Leppävaarasta on osallistunut täydentävien yrittäjyysopintojen Laurea StartUp –opintokokonaisuuden pilotointiin. Opintomoduuli huipentui pitchaus- eli myyntipuhetilaisuuteen.

Vuoden 2014 laurealainen opiskelijayritys on Circular Devices
​Laurean vuoden 2014 uudeksi opiskelijayritykseksi valittiin viime keväänä Circular De
vices Oy. Laurealaisen restonomiopiskelija Alejandro Santacreu johtama yritys kehittää parhaillaan uudenlaista, modulaarista älypuhelinta PuzzlePhonea.

Kansainvälistä tutkimusta

IECEU- projektin ensimmäiset selvitykset valmistuivat
Laurean koordinoimassa projektissa luodaan IECEU-konsortiolle (11 partneria seitsemästä eri EU-jäsenvaltiosta) ajan tasalla oleva yksityiskohtainen käsitys EU:n tämän hetkisistä siviili- ja sotilaallisista kriisinhallinnan toimijoista, konfliktien ennaltaehkäisyn käytänteistä ja tilasta ennen kaikkea resurssien jakamisen kannalta..

USCO-hanke käyntiin: ”Digitaalisia palveluja asiakkaille, yhdessä asiakkaiden kanssa”
Laurean koordinoimassa hankkeessa kehitetään suomalaisten yritysten valmiuksia digitalisaation hyödyntämiseen erityisesti asiakaslähtöisten palveluiden kehittämisessä. Digitalisaation mahdollisuuksia lähestytään useasta eri näkökulmasta.

YAMK -opiskelijat tositoimissa Kittilän suuronnettomuusharjoituksessa
Laurea osallistui syksyllä Barentsin alueen maiden yhteiseen kansainväliseen pelastusharjoitukseen Kittilässä.Laurea vastasi harjoituksen evaluoinnista ja mukana oli myös 10 Kriisi- ja erityistilanteiden johtaminen -YAMK-koulutuksen opiskelijoita.

Yhteistyötä työelämän kanssa

Laurean opiskelijat kehittämään Cityconin kauppakeskusten asiointikokemuksia
Laurea ja Kauppakeskusyhtiö Citycon ovat käynnistäneet laajan yhteistyön, jossa opiskelijat toteuttavat opintojensa osana kauppakeskusten kaupallisiin konsepteihin, markkinointiin ja turvallisuuteen liittyviä kehitystöitä. Laurean opiskelijat kehittävät esimerkiksi lapsiperheiden ja senioriasiakkaiden asiointikokemusta.

Opiskelijoiden tutkimuksesta pohja yrityksen muutosprosessille
Hyvinkään kampuksen liiketalouden opiskelijat syksyn 2014 ja kevään 2015 välisenä aikana kaksi tutkimusprojektia Kaukomarkkinat Oy:n Energiaratkaisut-toimialalle. Tutkimusten tulokset toimivat lähtölaukauksena perusteelliseen muutokseen Kaukomarkkinat Oy:ssä.

P2P-projektit johdattavat työelämän verkostoihin
Hyvinkään kampuksen liiketalouden projektijohtamisen P2P-opiskelijat kokoontuvat joka lukukauden päätteeksi projektiseminaarii, jossa opiskelijat esittelevät lukukauden aikana toteuttamiaan projekteja. Syyslukukaudella 2015 toteutettiin yhteensä 70 projektia.

Vapaaehtoistyötä osana opintoja

Talvirieha tuo turvapaikanhakijat ja hyvinkääläiset yhteen
Hyvinkään sosionomiopiskelijoiden järjestämä Kansainvälinen talvirieha keräsi yhteen vasta-avatun vastaanottokeskuksen asukkaat ja hyvinääläiset nauttimaan Suomen talvesta.

Rehtori Koski vapaaehtoistyössä Asunnottomien yön vaatekeräystalkoissa
Tikkurilan kampuksen sosionomiopiskelijat järjestivät Vantaan Asunnottomien yön tiimoilta vaatekeräyksen. Kertyneet vaatteet lahjoitettiin syystä tai toisesta vailla vakinaista asuntoa oleville. Myös rehtori Jouni Koski osallistui talkoisiin.

Nenäpäivä kerää rahaa kehitysmaiden lapsille
Leppävaaran kampuksen opiskelijat saivat Nenäpäivätempauksellaan kerättyä yhteensä 1280 euroa lahjoitettavaksi Nenäpäiväsäätiöllä kehitysmaiden lapsien hyväksi.

Yhteisöllisyyttä ja arvostusta

Laurean joulun Valmistujaisjuhlaa vietettiin 4. joulukuuta.
Laureasta valmistuu vuosittain noin 1500 uutta osaajaa. Kaikkiaan Laureasta on sen historian aikana valmistunut jo yli 20 000 opiskelijaa. Valmistuneita juhlitaan kaksi kertaa vuodessa Valmistujaisjuhlassa.

Terveydenhoitajaopiskelija Elinalle ringeten MM-kultaa
Hyvinkään kampuksella terveydenhoitajaksi opiskeleva Elina Tahvanainen oli mukana tammikuussa maailmanmestaruuden voittaneessa Suomen ringettejoukkueessa.

Lukiolaiset vierailivat AMK-kampuspäivässä
Syksyllä 2015 järjestettiin ensimmäistä kertaa Arcadan, Haaga-Helian, Laurean ja Metropolian – yhteinen avointen ovien AMK-kampuspäivä. Kampuspäivään oli kutsuttu Uudenmaan alueen lukiolaisia tutustumaan käytännönläheisesti ja monialaisesti opiskeluun ammattikorkeakoulussa.

Ohjausta elämänmittaiselle polulle

”Ensimmäinen opiskeluviikko mennyt nopeasti”
22-vuotias Anni Vihavainen on aloittanut liiketalouden opiskelun Laurean Tikkurilan kampuksella. Ylioppilaksi opiskellut ja muutaman vuoden työelämässä viettänyt Anni on innoissaan Laurean opiskelutavoista.

Vaihto-opiskelijana Kohtaamistaiteen juurilla Japanissa
Tikkurilassa sosionomiksi opiskeleva Anna-Kaisa Peräniitty vietti kymmenen kuukautta vaihto-opiskelijana Laurean japanilaisessa yhteistyökorkeakoulussa Tohoku Fukushi Universityssä Sendain kaupungissa. Samalla hän myös suoritti Japanissa viimeisen työharjoittelujaksonsa

”Digiaika on ostajan valtakausi”
​Laurean Alumnivaltuuskunnan puheenjohtaja Jukka Aminoff yhdessä Mika D. Rubanovitschin kanssa julkaisema Ostovallankumous-kirja-kirja on pelastussuunnitelma yrityksille, jotka eivät vielä ole ehtineet mukaan ostokäyttäytymisen muutoksen ja digitaalisuuden mukanaan tuomaan vallankumoukseen.

 

 

 


 

 

 

Tutustu laurealaisten opiskelijoiden tarinoihin:

 Nimetön

 

 

Opiskelijatarina: ”Pepper-robotin kanssa työskentely on hauskaa joka päivä”https://www.laurea.fi/tiedotteet/Sivut/Opiskelijatarina-Pepper-robotin-kanssa-tyoskentely-on-hauskaa-joka-paiva.aspx2018-03-13T22:00:00Z<img alt="" src="/update/Laureankuvat/Tiedotekuvat/Opiskelijatarina%20Linh%20BIT%20degree%20Laurea%20Pepper.jpg" style="BORDER:0px solid;" />Opiskelijatarina: ”Pepper-robotin kanssa työskentely on hauskaa joka päivä”
Social Services –koulutuksessa opiskeleva Hanna: ”Opiskelu englanniksi on monipuolista ja kiehtovaa”https://www.laurea.fi/tiedotteet/Sivut/Opiskelijatarina-”Opiskelu-englanninkielisessa-koulutuksessa-on-monipuolista-ja-kiehtovaa”.aspx2016-01-20T22:00:00Z<img alt="" src="/update/Laureankuvat/Tiedotekuvat/Hanna%20Uutaniemi.jpg" style="BORDER:0px solid;" />Social Services –koulutuksessa opiskeleva Hanna: ”Opiskelu englanniksi on monipuolista ja kiehtovaa”
Fysioterapian opiskelija Edgar: ”Avoimen AMK:n kautta tutkinto-opiskelijaksi”https://www.laurea.fi/tiedotteet/Sivut/Fysioterapian-opiskelija-Edgar-Avoimen-AMKn-kautta-tutkinto-opiskelijaksi.aspx2016-04-01T21:00:00Z<img alt="" src="/update/Laureankuvat/Tiedotekuvat/Edgar%20Skauranskas.jpg" style="BORDER:0px solid;" />Fysioterapian opiskelija Edgar: ”Avoimen AMK:n kautta tutkinto-opiskelijaksi”
Matkailu- ja palveluliiketoiminnan opiskelija Teemu: "Opiskeluaikana kannattaa olla aktiivinen"https://www.laurea.fi/tiedotteet/Sivut/Opiskelijatarina-Opiskeluaikana-kannattaa-olla-aktiivinen.aspx2015-04-06T21:00:00Z<img alt="" src="/update/Laureankuvat/Tiedotekuvat/Teemu%20Toropainen.jpg" style="BORDER:0px solid;" />Matkailu- ja palveluliiketoiminnan opiskelija Teemu: "Opiskeluaikana kannattaa olla aktiivinen"
Tietojenkäsittelyn opiskelija Ari: ”Projekteissa näkee oman kädenjäljen”https://www.laurea.fi/tiedotteet/Sivut/Opiskelijatarina-Projekteissa-saa-nahda-oman-kadenjaljen.aspx2015-03-19T22:00:00Z<img alt="" src="/update/Laureankuvat/Tiedotekuvat/Ari%20Lamminen.jpg" style="BORDER:0px solid;" />Tietojenkäsittelyn opiskelija Ari: ”Projekteissa näkee oman kädenjäljen”
Sosionomiopiskelija Roni: ”Työ sosiaalialalla antaa paljon muutakin kuin vain palkan”https://www.laurea.fi/tiedotteet/Sivut/Opiskelijatarina--Tyo-sosiaalialalla-antaa-paljon-muutakin-kuin-vain-palkan.aspx2015-09-10T21:00:00Z<img alt="" src="/update/Laureankuvat/Tiedotekuvat/Roni_Nukarinen_1.jpg" style="BORDER:0px solid;" />Sosionomiopiskelija Roni: ”Työ sosiaalialalla antaa paljon muutakin kuin vain palkan”
Fysioterapeuttiopiskelija Edgar: "Koko ajan oppii uutta ihmiskehon toiminnasta"https://www.laurea.fi/tiedotteet/Sivut/Opiskelijatarina-Koko-ajan-oppii-uutta-ihmiskehon-toiminnasta.aspx2015-04-08T21:00:00Z<img alt="" src="/update/Laureankuvat/Tiedotekuvat/Edgar%20Skauranskas.jpg" style="BORDER:0px solid;" />Fysioterapeuttiopiskelija Edgar: "Koko ajan oppii uutta ihmiskehon toiminnasta"
Sairaanhoitajaopiskelija Maiju: ”Akuuttihoidossa kiinnostaa vaihtuvat tilanteet”https://www.laurea.fi/tiedotteet/Sivut/Sairaanhoitajaopiskelija-Maiju-Akuuttihoidossa-kiinnostaa-vaihtuvat-tilanteet.aspx2016-04-04T21:00:00Z<img alt="" src="/update/Laureankuvat/Tiedotekuvat/Maiju%20Korkiavuori.jpg" style="BORDER:0px solid;" />Sairaanhoitajaopiskelija Maiju: ”Akuuttihoidossa kiinnostaa vaihtuvat tilanteet”
Tietojenkäsittelyn opiskelija Chris: ”Liiketalouden osaaminen tärkeä osa opintoja”https://www.laurea.fi/tiedotteet/Sivut/Tietojenkasittelyn-opiskelija-Chris-Liiketalouden-osaaminen-tarkea-osa-opintoja.aspx2017-01-12T22:00:00Z<img alt="Degree-opiskelija Laurea UAS BIT Christina Gonzalez" src="/update/Laureankuvat/Tiedotekuvat/Degree%20student%20Laurea%20BIT%20Christina%20Gonzalez.jpg" style="BORDER:0px solid;" />Tietojenkäsittelyn opiskelija Chris: ”Liiketalouden osaaminen tärkeä osa opintoja”
Social Services -opiskelija Taisekwa: ”Projekteissa työskentely avaa uusia mahdollisuuksia”https://www.laurea.fi/tiedotteet/Sivut/Social-Services-opiskelija-Taisekwa-Projekteissa-tyoskentely-avaa-uusia-mahdollisuuksia.aspx2017-01-19T22:00:00Z<img alt="degree student story social services Laurea UAS Taisekwa" src="/update/Laureankuvat/Tiedotekuvat/Degree%20student%20story%20social%20services%20Laurea%20UAS%20Taisekwa.jpg" style="BORDER:0px solid;" />Social Services -opiskelija Taisekwa: ”Projekteissa työskentely avaa uusia mahdollisuuksia”
Social Services -opiskelija West: ”Sosiaalityötä tehdään sydämellä”https://www.laurea.fi/tiedotteet/Sivut/Social-services-opiskelija-West-sosiaalityota-tehdaan-sydamella.aspx2017-01-09T22:00:00Z<img alt="" src="/update/Laureankuvat/Tiedotekuvat/Degree%20student%20story%20Archibong%20Laurea%20UAS%20social%20services.jpg" style="BORDER:0px solid;" />Social Services -opiskelija West: ”Sosiaalityötä tehdään sydämellä”
Alumni Jonna Javanainen: Laurea mukana elämässä vielä valmistumisen jälkeenkinhttps://www.laurea.fi/tiedotteet/Sivut/Alumni-Jonna-Javanainen.aspx2017-01-03T22:00:00Z<a href="/update/Laureankuvat/Tiedotekuvat/_w/Alumnitarina%20Jonna%20Javanainen%20Laurea_jpg.jpg"><img alt="" src="/update/Laureankuvat/Tiedotekuvat/_w/Alumnitarina%20Jonna%20Javanainen%20Laurea_jpg.jpg" style="BORDER:0px solid;" /></a>Alumni Jonna Javanainen: Laurea mukana elämässä vielä valmistumisen jälkeenkin
Tradenomiopiskelija Jenna: ”Harjoittelussa pääsee tutustumaan oikeusistuimen toimintaan”https://www.laurea.fi/tiedotteet/Sivut/Tradenomiopiskelija-Jenna-Harjoittelussa-paasee-tutustumaan-oikeusistuimen-toimintaan.aspx2016-03-31T21:00:00Z<img alt="" src="/update/Laureankuvat/Tiedotekuvat/Jenna_Latva-Hirvela.jpg" style="BORDER:0px solid;" />Tradenomiopiskelija Jenna: ”Harjoittelussa pääsee tutustumaan oikeusistuimen toimintaan”
Keski-Uudenmaan Sopimuskodin terveysmittauspäivä 5.3.2018https://www.laurea.fi/tiedotteet/Sivut/Keski-Uudenmaan-Sopimuskodin-terveysmittauspäivä.aspx2018-03-11T22:00:00Z<img alt="Terveysmittauspäivä" src="/update/Palvelunkuvat/sopimuskoti2.jpg" style="BORDER:0px solid;" />Keski-Uudenmaan Sopimuskodin terveysmittauspäivä 5.3.2018
Terveydenhoitajaopiskelija Minna: "Harjoittelu on opiskelun antoisinta aikaa"https://www.laurea.fi/tiedotteet/Sivut/Opiskelijatarina-Harjoittelu-on-opiskelun-antoisinta-aikaa.aspx2015-04-01T21:00:00Z<img alt="" src="/update/Laureankuvat/Tiedotekuvat/Minna%20Kuikka.jpg" style="BORDER:0px solid;" />Terveydenhoitajaopiskelija Minna: "Harjoittelu on opiskelun antoisinta aikaa"
Liiketalouden opiskelija Anni: ”Liiketalouden opinnoissa kannattaa olla avarakatseinen”https://www.laurea.fi/tiedotteet/Sivut/Opiskelijatarina-Liiketalouden-opinnoissa-kannattaa-olla-avarakatseinen.aspx2015-03-25T22:00:00Z<img alt="" src="/update/Laureankuvat/Tiedotekuvat/Anni%20Suvisuo.jpg" style="BORDER:0px solid;" />Liiketalouden opiskelija Anni: ”Liiketalouden opinnoissa kannattaa olla avarakatseinen”
Degree Programme in Business Management –koulutuksessa opiskeleva Monika: ”Nautin opiskelusta kansainvälisessä ryhmässä”https://www.laurea.fi/tiedotteet/Sivut/Opiskelijatarina-Nautin-opiskelusta-kansainvälisessa-ryhmassa.aspx2016-01-12T22:00:00Z<img alt="" src="/update/Laureankuvat/Tiedotekuvat/Monika%20Pohl.jpg" style="BORDER:0px solid;" /> Degree Programme in Business Management –koulutuksessa opiskeleva Monika: ”Nautin opiskelusta kansainvälisessä ryhmässä”
Business Information Technology –koulutuksessa opiskeleva Mark : ”Projektien kautta opin enemmän”https://www.laurea.fi/tiedotteet/Sivut/Opiskelijatarina-Projektien-kautta-opin-enemman.aspx2016-01-07T22:00:00Z<img alt="" src="/en/update/Laureaimages/News%20pictures/Mark%20Ryan.jpg" style="BORDER:0px solid;" />Business Information Technology –koulutuksessa opiskeleva Mark : ”Projektien kautta opin enemmän”
Sairaanhoitajaopiskelija Rebekka: "Sairaanhoitajan työssä parasta on ihmisläheisyys"https://www.laurea.fi/tiedotteet/Sivut/Opiskelijatarina-Sairaanhoitajan-työssä-parasta-on-ihmisläheisyys.aspx2016-03-30T21:00:00Z<img alt="" src="/update/Laureankuvat/Tiedotekuvat/Rebekka%20Lukkarinen.jpg" style="BORDER:0px solid;" />Sairaanhoitajaopiskelija Rebekka: "Sairaanhoitajan työssä parasta on ihmisläheisyys"
Sosiaalialaa opiskeleva Minttu: ”Sosiaalialan opinnoissa löytyy jokaiselle oma polku”https://www.laurea.fi/tiedotteet/Sivut/Opiskelijatarina-Sosiaalialan-opinnoissa-löytyy-jokaiselle-oma-polku.aspx2015-03-30T21:00:00Z<img alt="" src="/update/Laureankuvat/Tiedotekuvat/Minnamari%20Eerola.jpg" style="BORDER:0px solid;" />Sosiaalialaa opiskeleva Minttu: ”Sosiaalialan opinnoissa löytyy jokaiselle oma polku”
Restonomi-opiskelija Lam: ”Suomessa opettaja on enemmän valmentaja”https://www.laurea.fi/tiedotteet/Sivut/Restonomi-opiskelija-Lam-Nguyen-Suomessa-opettaja-on-enemman-valmentaja.aspx2017-01-17T22:00:00Z<img alt="" src="/update/Laureankuvat/Tiedotekuvat/Degree%20student%20story%20restaurant%20entrepreneurship%20Laurea%20UAS%20Nguyen%20Lam.jpg" style="BORDER:0px solid;" />Restonomi-opiskelija Lam: ”Suomessa opettaja on enemmän valmentaja”
Service Innovation and Design - koulutuksessa opiskeleva Réka: ”Arvokkainta YAMK-opinnoissa ovat keskustelut”https://www.laurea.fi/tiedotteet/Sivut/Opiskelijatarina-Arvokkainta-YAMK-opinnoissa-ovat-keskustelut.aspx2016-01-18T22:00:00Z<img alt="" src="/update/Laureankuvat/Tiedotekuvat/Reka_Barath.jpg" style="BORDER:0px solid;" />Service Innovation and Design - koulutuksessa opiskeleva Réka: ”Arvokkainta YAMK-opinnoissa ovat keskustelut”
Kauneudenhoitoalan opiskelija Merituulia: "Estenomeilla on monipuoliset työmahdollisuudet"https://www.laurea.fi/tiedotteet/Sivut/Opiskelijatarina-Estenomeilla-on-monipuoliset-työmahdollisuudet.aspx2015-03-23T22:00:00Z<img alt="" height="148" src="/update/Laureankuvat/Tiedotekuvat/Merituulia%20Rinta-Kauhajärvi.jpg" width="229" style="BORDER:0px solid;" />Kauneudenhoitoalan opiskelija Merituulia: "Estenomeilla on monipuoliset työmahdollisuudet"
SID-YAMK-koulutuksessa opiskeleva Marte: ”Käytäntö kohtaa teorian”https://www.laurea.fi/tiedotteet/Sivut/Opiskelijatarina-Kaytanto-kohtaa-teorian.aspx2016-01-24T22:00:00Z<img alt="" src="/update/Laureankuvat/Tiedotekuvat/Marte%20Sootholtet.jpg" style="BORDER:0px solid;" />SID-YAMK-koulutuksessa opiskeleva Marte: ”Käytäntö kohtaa teorian”
Liiketalouden opiskelija Jenita: ”Monimuoto-opiskelu sovittaa yhteen työn ja opiskelun”https://www.laurea.fi/tiedotteet/Sivut/Opiskelijatarina-Monimuoto-opiskelu-sovittaa-yhteen-tyon-ja-opiskelun.aspx2015-09-17T21:00:00Z<img alt="" src="/update/Laureankuvat/Tiedotekuvat/Jenita_Kumpumaki.jpg" style="BORDER:0px solid;" />Liiketalouden opiskelija Jenita: ”Monimuoto-opiskelu sovittaa yhteen työn ja opiskelun”
Rikosseuraamusalan opiskelija Niina: ”Rikosseuraamusalalla oppii ymmärtämään rikollisuuden taustoja”https://www.laurea.fi/tiedotteet/Sivut/Opiskelijatarina-Rikosseuraamusalalla-oppii-ymmartamaan-rikollisuuden-taustoja.aspx2015-03-26T22:00:00Z<img alt="" src="/update/Laureankuvat/Tiedotekuvat/Niina%20Jääskeläinen.jpg" style="BORDER:0px solid;" />Rikosseuraamusalan opiskelija Niina: ”Rikosseuraamusalalla oppii ymmärtämään rikollisuuden taustoja”

 Linkit

 

 

 Blogit

 

 

 Videot