https://www.laurea.fi/update/Lists/Sivunylabanner/DispForm.aspx?ID=110<img alt="" src="/update/Laureankuvat/Yläbanner/Opinto-ohjaajille.fw.jpg" style="BORDER:0px solid;" />

Tule tutustumaan Laureaan

Laurea tarjoaa lukiolaisille, ammattikoululaisille ja yläasteella opiskeleville erilaisia mahdollisuuksia tulla tutustumaan opiskeluun.

AMK-kampuspäivä

AMK-kampuspäivänä lukiolaisilla ja ammattikoululaisilla on mahdollisuus tulla tutustumaan Laureaan paikan päälle eri kampuksillemme. Päivän aikana Laurean kampuksilla järjestetään luentoja, ohjelmaa ja kilpailuja. Opiskelijoilla on lisäksi mahdollisuus tutustua AMK-opiskeluun käytännönläheisesti osallistumalla eri luennoille. Saman päivän aikana järjestetään ohjelmaa myös neljässä muussa pääkaupunkiseudun ammattikorkeakoulussa: Arcadassa, Diakissa, Haaga Heliassa ja Metropoliassa. Ohjelma on suunniteltu siten, että päivän aikana oppilaiden on mahdollista tutustua kahteen eri ammattikorkeakouluun. Lisää AMK-kampuspäivästä voit lukea täällä.

Avoin AMK

Opiskeluelämään Laureassa voi tutustua myös ottamalla osaa avoimen AMK:n opintoihin. Avoimen ammattikorkeakoulun opiskelu on kaikille avointa, eikä pohjakoulutus- tai ikävaatimuksia ole.

Avoimessa ammattikorkeakoulussa koulutukseen soveltuvia opintoja vähintään 60 opintopistettä suorittaneet voivat hakea ammattikorkeakoulun tutkinto-opiskelijaksi, vaikka vaadittava pohjakoulutusvaatimus ei täyttyisikään.

Avoimen ammattikorkeakoulun opinnot hyväksytään osaksi tutkintoasi, kun pääset tutkinto-opiskelijaksi – näin valmistumisesi omalle alalle nopeutuu.

Lisätietoja avoimen AMK:n opinnoista löydät täältä.

Töissä Laureassa

Opiskelijalla on mahdollisuus tehdä TET-harjoittelu tai viettää taksvärkkipäivää Laureassa myös työntekijänä.  Laureassa työskennellessä pääsee tutustumaan läheisesti korkeakoulumaailman työympäristönä, ja opiskelija saa omilla huomioilla tuotua esiin tärkeää hakijanäkökulmaa Laureassa.

Lisätietoja harjoittelupaikoista saat sähköpostitse markkinointi@laurea.fi

 

 

 Tiedotteet

 

 

Väyläopinnot käyntiin Porvoossahttps://www.laurea.fi/tiedotteet/Sivut/Vaylaopinnot-kayntiin-Porvoossa.aspx2015-08-30T21:00:00Z<img alt="" src="/update/Laureankuvat/Tiedotekuvat/Vaylaopinnot_ryhmakuva.jpg" style="BORDER:0px solid;" />Väyläopinnot käyntiin Porvoossa
"Projekti päättyy, yhteistyö jatkuu"https://www.laurea.fi/tiedotteet/Sivut/Projekti-päättyy,-yhteistyö-jatkuu.aspx2015-04-16T21:00:00Z<img alt="" src="/update/Laureankuvat/Tiedotekuvat/InnoEspoo-loppuseminaari.jpg" style="BORDER:0px solid;" />"Projekti päättyy, yhteistyö jatkuu"
Laurea ja porvoolainen Point College sopivat yhteistyöstähttps://www.laurea.fi/tiedotteet/Sivut/Laurea-ja-porvoolainen-Point-College-sopivat-yhteistyöstä.aspx2015-04-15T21:00:00Z<img alt="" src="/update/Laureankuvat/Tiedotekuvat/Point%20College.jpg" style="BORDER:0px solid;" />Laurea ja porvoolainen Point College sopivat yhteistyöstä

 Tapahtumat

 

 

 Linkit

 

 

https://www.laurea.fi/update/Lists/Linkit/DispForm.aspx?ID=249<a href="https://www.laurea.fi/dokumentit/Documents/Vaylaopinnot_Flyer_Opoille_A5_Netti.pdf" target="_blank" title="Väyläopinnot esite 2017"><img alt="" src="/_layouts/15/IMAGES/icpdf.png">Vaylaopinnot_Flyer_Opoille_A5_Netti.pdf</a>Väyläopinnot osana toisen asteen tutkintoa

 Blogit

 

 

 Videot