https://www.laurea.fi/update/Lists/Sivunylabanner/DispForm.aspx?ID=108<img alt="" src="/update/Laureankuvat/Yläbanner/Opinto-ohjaajille.fw.jpg" style="BORDER:0px solid;" />

Laurean kouluvierailukiertue

Kouluvierailuiertueella Laurean opiskelijat kertovat Laurean koulutustarjonnasta ja ammattikorkeakouluopiskelusta innostavasti ja käytännönläheisesti omien kokemuksiensa kautta. Kiertueen esitykset ovat saaneet joka vuosi positiivista palautetta ja ovat sisällöltään kattavia ja nuorekkaita. Jotta opiskelijoiden olisi mahdollisimman helppo lähestyä meitä, pidämme opinto-ohjaajien toiveiden mukaisesti esittelypistettä vierailtavan koulun tiloissa esityksen yhteydessä.

Keväällä järjestettävä kouluvierailukiertue on jo kahdeksas laatuaan. Sen tavoitteena on pyrkiä laajentamaan toiminta-aluetta kattamaan kaikkien kampustemme lähialueet sekä muut potentiaaliset alueet suurien kulkuyhteyksien varrelta, ja luomaan mahdollisille hakijoille luotettava ja selkeä kuva Laurea-ammattikorkeakoulusta opiskelupaikkana. 

Mukaan kiertueelle?

Haluatko saada tietää lisää opiskelusta Laureassa? Mikäli teidän koulunne ei ole vielä saanut kutsua Laurean kouluvierailukiertueelle, voitte olla yhteydessä Laurean kouluvierailutiimiin sähköpostitse myf@laurea.fi.

Laurea-ammattikorkeakoulun toteuttama kouluvierailukiertue on tavoittanut vuosittain noin 70 lukiota ja ammattioppilaitosta Uudellamaalla ja lähialueilla .

 

 

KOULUVIERAILUT

Uusia kouluvierailuita syksylle 2016 voit varata täältä.

Tulevat vierailut

Pohjois-Haagan lukio 1.9.

Vuosaaren lukio 5.9.

Espoon Duunitori, Sello 7.-8.9.

Töölön yhteiskoulu 8.9.

Tuusulan lukio, Kellokoski 12.9.

Keuda, Sipoo 15.9.

Luksia 4.-5.10.

Järvenpään lukio 7.10.

Haukilahden lukio 13.10.

Karjaan lukio 19.10.

Askolan lukio 24.10.

Pohjois-Tapiolan lukio 24.10.

Etelä-Tapiolan lukio 24.10.

Kallion lukio 25.10.

Keravan lukio ja aikuislukio 31.10.

Tuusulan lukio 1.11.


 

 Tiedotteet

 

 

 Tapahtumat

 

 

 Linkit

 

 

 Blogit

 

 

 Videot