https://www.laurea.fi/update/Lists/Sivunylabanner/DispForm.aspx?ID=108<img alt="" src="/update/Laureankuvat/Yläbanner/Opinto-ohjaajille.fw.jpg" style="BORDER:0px solid;" />

Laurean kouluvierailukiertue

Kouluvierailukiertueella Laurean opiskelijat kertovat Laurean koulutustarjonnasta ja ammattikorkeakouluopiskelusta innostavasti ja käytännönläheisesti omien kokemuksiensa kautta. Kiertueen esitykset ovat saaneet joka vuosi positiivista palautetta ja ovat sisällöltään kattavia ja nuorekkaita. Jotta opiskelijoiden olisi mahdollisimman helppo lähestyä meitä, pidämme opinto-ohjaajien toiveiden mukaisesti esittelypistettä vierailtavan koulun tiloissa esityksen yhteydessä.

Keväällä järjestettävä kouluvierailukiertue on jo kahdeksas laatuaan. Sen tavoitteena on pyrkiä laajentamaan toiminta-aluetta kattamaan kaikkien kampustemme lähialueet sekä muut potentiaaliset alueet suurien kulkuyhteyksien varrelta, ja luomaan mahdollisille hakijoille luotettava ja selkeä kuva Laurea-ammattikorkeakoulusta opiskelupaikkana. 

Mukaan kiertueelle?

Haluatko saada tietää lisää opiskelusta Laureassa? Mikäli teidän koulunne ei ole vielä saanut kutsua Laurean kouluvierailukiertueelle, voitte olla yhteydessä Laurean kouluvierailutiimiin sähköpostitse myf@laurea.fi.

Laurea-ammattikorkeakoulun toteuttama kouluvierailukiertue on tavoittanut vuosittain noin 70 lukiota ja ammattioppilaitosta Uudellamaalla ja lähialueilla .

 

 

KOULUVIERAILUT

Uusia kouluvierailuja syksylle 2017 ja keväälle 2018 voit varata täältä.

Tulevat tapahtumat

Gymnasiet Grankulla                   samskola 8.12.

Vantaan ammattiopisto, Myyrmäen toimipiste 11.12.

Pohjois-Haagan yhteiskoulu 12.12.

Kallion lukio 13.12.

Martinlaakson lukio 14.12.

Helsingin kielilukio 18.12.

Helsingin kielilukio 18.12.

----------------------------------------

Leppävaaran lukio 8.1.

Hyria, Hyvinkää 9.1.

Espoonlahden lukio 10.1.

Omnia koulutus 11.1.

Mattlidens gymnasium 15.1.

Stadin ammattiopisto, Sturenkadun toimipiste 17.1.

Vammalan lukio 22.1.

Vantaan ammattiopisto, Koivukylän toimipiste 23.1.

Vantaan ammattiopisto, Tennistien toimipiste 8.2.

Stadin ammattiopisto, Vilppulantien toimipiste 28.2.


 Tiedotteet

 

 

 Tapahtumat

 

 

 Linkit

 

 

 Blogit

 

 

 Videot