https://www.laurea.fi/update/Lists/Sivunylabanner/DispForm.aspx?ID=108<img alt="" src="/update/Laureankuvat/Yläbanner/Opinto-ohjaajille.fw.jpg" style="BORDER:0px solid;" />

Laurean kouluvierailukiertue

Kouluvierailukiertueella Laurean opiskelijat kertovat Laurean koulutustarjonnasta ja ammattikorkeakouluopiskelusta innostavasti ja käytännönläheisesti omien kokemuksiensa kautta. Kiertueen esitykset ovat saaneet joka vuosi positiivista palautetta ja ovat sisällöltään kattavia ja nuorekkaita. Jotta opiskelijoiden olisi mahdollisimman helppo lähestyä meitä, pidämme opinto-ohjaajien toiveiden mukaisesti esittelypistettä vierailtavan koulun tiloissa esityksen yhteydessä.

Keväällä järjestettävä kouluvierailukiertue on jo kahdeksas laatuaan. Sen tavoitteena on pyrkiä laajentamaan toiminta-aluetta kattamaan kaikkien kampustemme lähialueet sekä muut potentiaaliset alueet suurien kulkuyhteyksien varrelta, ja luomaan mahdollisille hakijoille luotettava ja selkeä kuva Laurea-ammattikorkeakoulusta opiskelupaikkana. 

Mukaan kiertueelle?

Haluatko saada tietää lisää opiskelusta Laureassa? Mikäli teidän koulunne ei ole vielä saanut kutsua Laurean kouluvierailukiertueelle, voitte olla yhteydessä Laurean kouluvierailutiimiin sähköpostitse kouluvierailut@laurea.fi.

Laurea-ammattikorkeakoulun toteuttama kouluvierailukiertue on tavoittanut vuosittain noin 70 lukiota ja ammattioppilaitosta Uudellamaalla ja lähialueilla .

 

 

KOULUVIERAILUT

Uusia kouluvierailuja syksylle 2018 voit varata täältä.


 Tiedotteet

 

 

 Tapahtumat

 

 

 Linkit

 

 

 Blogit

 

 

 Videot