https://www.laurea.fi/update/Lists/Sivunylabanner/DispForm.aspx?ID=101<img alt="" src="/update/Laureankuvat/Yläbanner/Medialle.jpg" style="BORDER:0px solid;" />

Medialle

Strategiset viestintäpalvelut tukevat Laurean vision ja toimintaprosessien toteutumista muodostaen toimintaympäristössä kuvan uuden osaamisen tuottamisen ammattikorkeakoulusta.

Strateginen viestintä sisältää Laurean strategioihin, laatuun, sidosryhmäyhteistyöhön ja kumppanuussopimuksen ammattikorkeakouluihin liittyvän, Laurean arvoihin perustuvan strategisen sisäisen ja ulkoisen viestinnän. Strategisten viestintäpalveluiden tehtävänä on suunnitella, toteuttaa ja arvioida Laurean tahtotilan saavuttamiseen vaikuttavat viestinnälliset toimenpiteet yhteistyössä eri toimijoiden kanssa.

Rehtori/toimitusjohtaja päättää ammattikorkeakoulun ulkoisesta tiedotus- ja suhdetoiminnasta. Yhteiskuntasuhteista ja markkinoinnista vastaava johtaja Teemu Ylikoski vastaa sisäisestä ja ulkoisesta strategisesta viestinnästä sekä media- ja sidosryhmäsuhteista.

Laurean tunnukset

Verkkoon

Painokelpoiset

Ohjeet Laurean tunnusten käyttöön

Laurean brändi

Brändi on lupaus ja sen pitää vedota sekä järkeen että tunteeseen. Laurean brändilupauksen Yhdessä enemmän on välityttävä kaikessa, mitä Laureassa tehdään ja miten Laurea näkyy. Vahva brändi luo kilpailuetua, erottaa muista alan toimijoista ja lisää tunnettuutta sekä kiinnostavuutta Laureaa kohtaan. Brändin rakentamiseen osallistuvat kaikki laurealaiset omalla tekemisellään.

Laurean brändi perustuu Laurean arvoihin, tahtotilaan ja strategiaan. Laurean toimintaa ja valintoja ohjaavat laurealaisten määrittämät arvot yhteisöllisyys, sosiaalinen vastuullisuus ja luovuus.

Laurean brändikirja antaa ohjaa Laurean brändin mukaiseen viestintään ja markkinointiin. Tutustu Laurean brändikirjaan.

Lisätietoa Laurean logoista, kuvista, markkinointimateriaaleista, tapahtumista ja kouluvierailuista saat ottamalla yhteyttä markkinointi@laurea.fi.

 

 

Esitteethttps://www.laurea.fi/update/Lists/Kuvalinkit/DispForm.aspx?ID=395<img alt="" src="/update/Laureankuvat/Kuvalinkkikuvat/Laurea-passed-quality-audit-2016.jpg" style="BORDER:0px solid;" />EsitteetLaurean esitteet, englanninkieliset yleisesitteet ja flyerit löydät täältä.<a href="/laurea/medialle/esitteet"><img alt="" src="/_layouts/15/IMAGES/icgen.gif">esitteet</a>

​Yhteystiedot

Jouni Koski
rehtori, toimitusjohtaja
(09) 8868 7660
jouni.koski(at)laurea.fi
 
Teemu Ylikoski
johtaja, yhteiskuntasuhteet ja markkinointi
(09) 8868 7814
teemu.ylikoski(at)laurea.fi

 Materiaalipyynnöt:
viestinta(at)laurea.fi

Noudetaan tietoja
Noudetaan tietoja

 Tiedotteet

 

 

Arene: Ammattikorkeakoulut ovat vastaus Suomen innovaatiojärjestelmän haasteisiinhttps://www.laurea.fi/tiedotteet/Sivut/Arene-Ammattikorkeakoulut-ovat-vastaus-Suomen-innovaatiojarjestelman-haasteisiin.aspx2017-03-23T22:00:00Z<img alt="" src="/update/Laureankuvat/Tiedotekuvat/Arene%20logo.jpg" style="BORDER:0px solid;" />Arene: Ammattikorkeakoulut ovat vastaus Suomen innovaatiojärjestelmän haasteisiin
Kehittäjä-lehti: Avoin TKI edistää tutkimuksen vaikuttavuuttahttps://www.laurea.fi/tiedotteet/Sivut/Kehittaja-lehti-Avoin-TKI-edistaa-tutkimuksen-vaikuttavuutta.aspx2017-03-21T22:00:00Z<img alt="" src="/update/Laureankuvat/Tiedotekuvat/Avoin%20TKI%20Laurea%20Kehittaja.jpg" style="BORDER:0px solid;" />Kehittäjä-lehti: Avoin TKI edistää tutkimuksen vaikuttavuutta
Alumnitarina: ”Aihe opinnäytetyöhön löytyi läheltä omaa työtä”https://www.laurea.fi/tiedotteet/Sivut/Alumnitarina-Aihe-opinnaytetyohon-loytyi-lahelta-omaa-tyota.aspx2017-03-20T22:00:00Z<img alt="" src="/update/Laureankuvat/Tiedotekuvat/Alumnitarina%20Janne%20Miettinen%20YAMK%20opinnayte%20thesis%20Laurea.jpg" style="BORDER:0px solid;" />Alumnitarina: ”Aihe opinnäytetyöhön löytyi läheltä omaa työtä”

 Tapahtumat

 

 

 Linkit

 

 

 Blogit

 

 

 Videot