https://www.laurea.fi/update/Lists/Sivunylabanner/DispForm.aspx?ID=101<img alt="" src="/update/Laureankuvat/Yläbanner/Medialle.jpg" style="BORDER:0px solid;" />

Medialle

Laurea on Uudellamaalla kuudella kampuksella toimiva korkeakoulu. Laureassa oppiminen ja työelämän palvelut kulkevat käsi kädessä. Opiskelussa keskeisessä osassa ovat työelämän tarpeista tulevat aidot toimeksiannot, kuten projektit ja kehittämistehtävät. Tästä syystä opiskelu Laureassa tarjoaa opiskelijalle mahdollisuuden rakentaa tulevaisuutta yhdessä työelämän kanssa.  

Opiskelu, TKI-toiminta ja aluekehitys Laureassa tapahtuvat eri osapuolten yhteistyössä, jossa jokainen voi tuottaa uutta tietoa ja ymmärrystä. Tätä tasa-arvoista, yhteisöllistä toimintaa kuvastaa tunnuslauseemme "yhdessä enemmän". Käytännönläheinen opiskelutapa sekä opintoihin kuuluvat aidot työelämäprojektit varmistavat opiskelijoiden verkostoitumisen ja työelämätaitojen karttumisen. Tämän vuoksi valmistuneet opiskelijamme työllistyvätkin erinomaisesti.  

Opiskelu Laureassa on joustavaa. Perinteisten päiväopintojen lisäksi Laureassa voi opiskella joustavasti toteutetussa monimuotototeutuksessa, jossa lähiopetusta on harvemmin. Monimuoto-opiskelu soveltuu erityisesti työssäkäyville. 

Laurea-yhteisö koostuu yli 7 800:sta opiskelijasta, yli 500:sta henkilökunnan jäsenestä sekä 22 000 valmistuneesta opiskelijasta, Laurean alumnista. Laurean opiskelijoista 7 000 suorittaa alempaa ja 800 ylempää korkeakoulututkintoa. Kansainvälisissä koulutusohjelmissamme opiskelee noin 650 opiskelijaa ja lisäksi Laureassa on n. 300 vaihto-opiskelijaa vuosittain.

Laureanlogo ja tunnukset

Voit ladata Laurean logon käyttöösi alla olevien linkkien kautta. Ennen käyttöä tutustuthan tunnusten käytön ohjeisiin.

​Laurean suomenkielinen logo, pystyversio
Verkkokäyttöön (RGB)
Painokelpoinen (CMYK)
Laurean englanninkielinen logo, pystyversio
Verkkokäyttöön (RGB)
Painokelpoinen (CMYK)
Laurean kaksikielinen logo, pystyversio
Verkkokäyttöön (RGB)
Painokelpoinen (CMYK)
Laurean suomenkielinen logo,pystyversio sloganilla
Verkkokäyttöön (RGB)
Painokelpoinen (CMYK)​ ​
Laurean suomenkielinen logo, vaakaversio
Verkkokäyttöön (RGB)
Painokelpoinen (CMYK)

Laurean englanninkielinen logo, vaakaversio
Verkkokäyttöön (RGB)
Painokelpoinen (CMYK)

​ ​
​ ​Laurean kaksikielinen logo, vaakaversio
Verkkokäyttöön (RGB)
Painokelpoinen (CMYK)

Laurean brändi

Brändi on lupaus ja sen pitää vedota sekä järkeen että tunteeseen. Laurean brändilupauksen Yhdessä enemmän on välityttävä kaikessa, mitä Laureassa tehdään ja miten Laurea näkyy. Vahva brändi luo kilpailuetua, erottaa muista alan toimijoista ja lisää tunnettuutta sekä kiinnostavuutta Laureaa kohtaan. Brändin rakentamiseen osallistuvat kaikki laurealaiset omalla tekemisellään.

Laurean brändi perustuu Laurean arvoihin, tahtotilaan ja strategiaan. Laurean toimintaa ja valintoja ohjaavat laurealaisten määrittämät arvot yhteisöllisyys, sosiaalinen vastuullisuus ja luovuus.

Laurean brändikirja ohjaa Laurean brändin mukaiseen viestintään ja markkinointiin. Tutustu Laurean brändikirjaan.

Lisätietoa Laurean logoista, kuvista, markkinointimateriaaleista, tapahtumista ja kouluvierailuista saat ottamalla yhteyttä markkinointi@laurea.fi.

 

 

Esitteethttps://www.laurea.fi/update/Lists/Kuvalinkit/DispForm.aspx?ID=395<img alt="" src="/update/Laureankuvat/Kuvalinkkikuvat/Laurea-passed-quality-audit-2016.jpg" style="BORDER:0px solid;" />EsitteetLaurean esitteet, englanninkieliset yleisesitteet ja flyerit löydät täältä.<a href="/laurea/medialle/esitteet"><img alt="" src="/_layouts/15/IMAGES/icgen.gif">esitteet</a>

​Yhteystiedot

Jouni Koski
rehtori, toimitusjohtaja
(09) 8868 7660
jouni.koski(at)laurea.fi
 
Teemu Ylikoski
johtaja, yhteiskuntasuhteet ja markkinointi
(09) 8868 7814
teemu.ylikoski(at)laurea.fi

 Materiaalipyynnöt:
viestinta(at)laurea.fi

Noudetaan tietoja
Noudetaan tietoja

 Tiedotteet

 

 

Valmistujaisjuhla Laureassa: lakit ilmaan ja kohti työelämää!https://www.laurea.fi/tiedotteet/Sivut/Valmistujaisjuhlat-lakki-paahan-ja-kohti-tyoelamaa.aspx2017-12-13T22:00:00Z<img alt="" src="/update/Laureankuvat/Tiedotekuvat/Laurea%20Valmistujaisjuhla.jpg" style="BORDER:0px solid;" />Valmistujaisjuhla Laureassa: lakit ilmaan ja kohti työelämää!
Sairaanhoitajaopiskelijat havainnoivat potilaan ensimmäistä vuorokautta Suursuon sairaalassahttps://www.laurea.fi/tiedotteet/Sivut/Sairaanhoitajaopiskelijat-havainnoivat-potilaan-ensimmäistä-vuorokautta-Suursuon-sairaalassa.aspx2017-12-13T22:00:00Z<img alt="" src="/update/Laureankuvat/Tiedotekuvat/Suursuon%20sairaala.jpg" style="BORDER:0px solid;" />Sairaanhoitajaopiskelijat havainnoivat potilaan ensimmäistä vuorokautta Suursuon sairaalassa
Korkeakoulututkinto kolmessa maassa: Laurea mukaan yhteiseurooppalaiseen koulutusohjelmaanhttps://www.laurea.fi/tiedotteet/Sivut/Korkeakoulututkinto-kolmessa-eri-maassa-Laurea-mukaan-yhteiseurooppalaiseen-koulutusohjelmaan.aspx2017-12-12T22:00:00Z<img alt="" src="/update/Laureankuvat/Tiedotekuvat/DSC_4606v2.jpg" style="BORDER:0px solid;" />Korkeakoulututkinto kolmessa maassa: Laurea mukaan yhteiseurooppalaiseen koulutusohjelmaan

 Tapahtumat

 

 

 Linkit

 

 

 Blogit

 

 

 Videot