https://www.laurea.fi/update/Lists/Sivunylabanner/DispForm.aspx?ID=169<img alt="" src="/update/Laureankuvat/Haaga-Helia-Metropolia-yhteistyö/projecttatami.jpg" style="BORDER:0px solid;" />


International ProjectTatami

International ProjectTatamin tavoitteena on tuottaa lisäarvoa synnyttämällä menetelmällisiä ja temaattisia osaamiskeskittymiä, jotka tukevat alueen, elinkeinoelämän ja yritysten toimintaedellytyksiä. Yhteisillä osaamiskeskittymillä hankitaan yhdessä kansainvälistä rahoitusta, jonka turvin tutkimuksesta ja asiakastiedosta synnytetään liiketoimintaa ja vientiä.

Haaga-Helian, Laurean ja Metropolian TKI – toiminnan yhteistyössä hyödynnetään ja kehitetään uusia yhteiskehittämisen menetelmiä ja nopeita kokeiluja. Näin nopeutetaan tutkimustulosten kaupallistamista ja edistetään yhteiskunnallista kehitystä sekä talouden elinvoimaisuutta. International ProjectTatamin kautta opiskelijoille tarjotaan opintopisteitä ja oppimisympäristö, jossa opitaan tuottamaan esimerkiksi hankeideoita, asemointianalyysejä tai hakemuksia. International ProjectTatamin kautta opiskelijat oppivat myös rakentamaan verkostoja ja tutustuvat erilaisiin innovaatiot mahdollistaviin mekanismeihin. Tatamin kautta tuotetaan startup-toiminnasta kiinnostuneille opiskelijoille kansainvälisesti skaalautuvia liikeideoita ja liiketoimintamalleja.

Liittouma muodostaa Suomen johtavan avoimeen innovaatioon ja käyttäjälähtöiseen tutkimukseen ja suunnitteluun perustuvan osaamiskeskittymän, jonka piirissä on yli 40 000 opiskelijaa. TKI- ja opiskelijaintegraatiolla edistetään tulevaisuuden työelämävalmiuksia ja innovaatioiden leviämistä. Kansainvälisten pilottien ja hankkeiden avulla tuodaan mm. EU-sisämarkkinahyödyt Suomen vientiteollisuuden ja kuntien ulottuville ja uudistetaan ammattikorkeakoulujen toimintaa. 

Liittouman yhteiset tutkimusalueet kehittävät ekologisesti, sosiaalisesti, kulttuurisesti ja taloudellisesti kestävää kaupunkia edistäen ihmisen kokonaisvaltaista hyvinvointia sekä synnyttäen teknologian mahdollistamia uusia palveluita, ratkaisuja ja liiketoimintakonsepteja (sustainable smart living solutions).

Liittouman perustamista seuranneiden ensimmäisten kuukausien aika on jätetty yhteisiä hankehakemuksia yhteensä 2,5MEUR edestä. Uudenmaan Älykkään Erikoistumisstrategian Smart Citizen -kärkeä koordinoiva Digisti fiksu kansalainen –hanke on jo käynnistynyt. Kansainvälisiä isoja hankkeita varten valmistellaan yhteisen yhtiön perustamista.

 

 

 Tiedotteet

 

 

Tulevaisuuden korkeakoulussa sovelletaan opittua ja hyödynnetään tehokkaasti teknologiaahttps://www.laurea.fi/tiedotteet/Sivut/Tulevaisuuden-korkeakoulussa-sovelletaan-opittua-ja-hyodynnetaan-tehokkaasti-teknologiaa.aspx2017-03-15T22:00:00Z<img alt="" src="/update/Laureankuvat/Tiedotekuvat/Kokeileva%20Suomi%20tapahtuma.jpg" style="BORDER:0px solid;" />Tulevaisuuden korkeakoulussa sovelletaan opittua ja hyödynnetään tehokkaasti teknologiaa

 Tapahtumat

 

 

 Linkit

 

 

 Blogit

 

 

 Videot