Hyvinkää P2P - Projektijohtaminen

Hyvinkään Laurean P2P (Peer to Peer) on liiketalouden moderni ja kansainvälinen oppimisympäristö, jossa opiskelijat, ohjaajat ja työelämän asiantuntijat työskentelevät yhdessä yritysten kehittämisprojekteissa.

Opiskelija syventyy P2P-opinnoissaan projektijohtamiseen ja täydentää osaamistaan valintansa mukaan esimerkiksi strategisessa johtamisessa, talouden hallinnassa, brändien markkinoinnissa sekä viestinnässä. Opiskelijalla on 1 – 1,5 vuoden projektiopiskelun jälkeen mahdollisuus myös siirtyä opiskelemaan oikeudellista osaamista.  Projektit toteutetaan suomen- tai englanninkielellä ja opiskelijoilla on käytössään Microsoft Project Online –projektinhallintaohjelma.

P2P-opiskelija saa arvokkaita kontakteja liike-elämään jo opiskeluaikana ja parantaa mahdollisuuksiaan valmistumisen jälkeisillä työmarkkinoilla. Valmistuttuaan P2P:ssä opiskellut liiketalouden tradenomi voi työskennellä esimerkiksi projektipäällikkönä, markkinoinnin asiantuntijana tai kansainvälisen liiketoiminnan eri työtehtävissä.

Laurea-ammattikorkeakoulun liiketalouden P2P-oppimisympäristöön haetaan opiskelemaan valtakunnallisessa yhteishaussa. Voit opiskella projektijohtamista myös avoimen ammattikorkeakoulun kautta.

 

 

 Tiedotteet

 

 

Terve sisäilma puhututti Hyvinkään seminaarissahttps://www.laurea.fi/tiedotteet/Sivut/Terve-sisailma-puhututti-Hyvinkaan-seminaarissa.aspx2017-03-09T22:00:00Z<img alt="" src="/update/Laureankuvat/Tiedotekuvat/Arjen%20kemikaalit%20seminaari%20Hyvinkaa%20Maria%20Nordin%20Laurea.jpg" style="BORDER:0px solid;" />Terve sisäilma puhututti Hyvinkään seminaarissa
Arjen kemikaalit, uhka terveydelle –seminaari järjestään Hyvinkäällä 8.3.https://www.laurea.fi/tiedotteet/Sivut/Arjen-kemikaalit-uhka-terveydelle-seminaari-jarjestaan-Hyvinkaalla-8-3.aspx2017-02-26T22:00:00Z<img alt="" src="/update/Laureankuvat/Kuvalinkkikuvat/Laurea-passed-quality-audit-2016.jpg" style="BORDER:0px solid;" />Arjen kemikaalit, uhka terveydelle –seminaari järjestään Hyvinkäällä 8.3.
Miksi Laureaan? -tiimi vieraili 2. asteen oppilaitoksissahttps://www.laurea.fi/tiedotteet/Sivut/Miksi-Laureaan-tiimi-vieraili-2-asteen-oppilaitoksissa.aspx2016-11-22T22:00:00Z<img alt="" src="/update/Laureankuvat/Tiedotekuvat/Miksi%20Laureaan%20kouluvierailut%20Laurea.jpg" style="BORDER:0px solid;" />Miksi Laureaan? -tiimi vieraili 2. asteen oppilaitoksissa

 Tapahtumat

 

 

 Linkit

 

 

 Blogit

 

 

 Videot