Siirry sisältöön

Sairaanhoitajakoulutus

Hei Sinä uusi sairaanhoitajaopiskelija, vielä kerran onneksi olkoon! Olet tullut valituksi suorittamaan sairaanhoitajatutkintoa Laurea Lohjan kampukselle

 

Lähiopetusta sinulla on maanantaisin ja tiistaisin (ei arkipyhinä)

sekä intensiiviviikolla: viikko 13 (ma-pe)

Harjoittelu toteutuu viikoilla 18-21

 

Lähiopetuspäivien ulkopuolella opiskelet sekä itsenäisesti että pienryhmässä tiimissä. Laskennallisesti opiskeluun kuluu viikossa noin 40 tuntia (1 op vastaa 27h opiskelijan työtä). Tämä on hyvä huomioida erityisesti, jos käyt työssä opiskelun ohella.

Sairaanhoitaja-ryhmälle on nimetty yksi opettajatuutori. Minä ohjaan Sinua yksilö- ja ryhmätapaamisissa Laurean järjestelmiin ja käytäntöihin perehtymisessä, oppimisvalmiuksien kehittämisessä, henkilökohtaisen opintosuunnitelman laadinnassa (hops) sekä sen ylläpidossa. Lisäksi tuen Sinua ammatillisessa kehittymisessäsi ja urasuunnittelussa. Minä opettajatuutorina olen tukenasi koko koulutuksen ajan.

Toivon Sinun perehtyvän koulutuksesi opetussuunnitelmaan jo ennen opintojen alkua ja täyttävän lähtötilanteesi kuvauksen oheisesta linkistä https://www.lyyti.fi/questions/2aa5ce5e64 .

Lähtötilannekuvauksen tarkoituksena on, että perehdyt koulutuksesi opetussuunnitelmaan ja tunnistat omaa osaamistasi. Tämän avulla voit valmistautua henkilökohtaisen opetussuunnitelman (hops) laatimiseen liittyvään ohjauskeskusteluun. Keskustelu voidaan käydä jo ennen opintojen alkua, jos sinulla on aikaisempi terveysalan tai muu amk-tutkinto, aikaisempi opistotason sairaanhoitaja- tai kätilötutkinto tai olet suorittanut muita opintoja toisessa ammattikorkeakoulussa, avoimessa ammattikorkeakoulussa tai yliopistossa. Lähtötilannekuvaus on osa opintokokonaisuutta Opiskelijasta asiantuntijaksi opintojakson Opiskelutaidot ja ammatillinen orientoituminen.

Opettajatuutori:

Liisa Ranta
liisa.ranta@laurea.fi

Olet lämpimästi tervetullut Laureaan opiskelemaan,

Opettajatuutori Liisa