Siirry sisältöön

Uusi opiskelija

Lämpimät onnittelut sinulle opiskelupaikan johdosta ja tervetuloa opiskelemaan Laurea-ammattikorkeakoulun Palveluliiketoiminnan koulutukseen!

 

Tapaamme ensimmäisen kerran lähijaksolla 10. - 11.1.2019 klo 9.00 – 16.00 Leppävaaran kampuksella, Vanha maantie 9, 02650 ESPOO. Tällöin tutustut koulutuksen sisältöön, opetuksen toteutukseen ja aikatauluun sekä verkko-opiskeluun. Ennen kaikkea tutustut ryhmäsi muihin opiskelijoihin, tutoropiskelijoihin, tutoropettajiin ja opintojaksojen opettajiin. Tammikuun lähijaksolla pidetään ruotsin ja englannin kielen lähtötasotestit.

Pyydämme sinua ottamaan mukaan henkilöllisyystodistuksen sekä alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Olemassa oleva osaaminen voidaan huomioida tutkinnossa osaamisen tunnistamisen ja tunnustamisen kautta. Osaamista sinulle on voinut kertyä korkeakoulussa hankitun osaamisen lisäksi esimerkiksi työkokemuksen kautta, työpaikan järjestämässä koulutuksessa, järjestötoiminnassa tai harrastusten parissa.

Pidämme hyväksiluvuista ja osaamisen näytöstä infotilaisuuden verkkokokoustila Zoomissa 8.1.2019 klo 13.00 alkaen. Klikkaa osoitetta https://laurea.zoom.us/my/minnafred osallistuaksesi infoon Zoomissa ja kysyäksesi aiheesta lisää. Voit osallistua kokoukseen valintasi mukaan tietokoneella, tabletilla tai kännykällä.

Monimuotokoulutus edellyttää sinulta hyviä itsesi johtamisen valmiuksia ja hyvää aikataulusuunnittelua.  Opiskeluun tulee varata aikaa viikossa 35-40 tuntia. Lukukauden aikana on 2 - 3 lähiopetuspäivää koululla ja verkkotapaamiset ovat pääsääntöisesti keskiviikkoisin sekä torstaisin (klo 8-9 ja klo 15-16). Verkkotapaamisissa saat opetusta keskeisistä opetussisällöistä ja ohjausta tehtävien tekemiseen. Tallennamme verkkokeskustelut, joten voit palata niihin tarvittaessa uudelleen.  Kevään toinen lähijakso on yksipäiväinen ja se pidetään 10.5.2019.

Käy jo etukäteen tutustumassa Laurea-ammattikorkeakouluun ja opiskeluun Laureassa.

Koulutusohjelman sivuilla on runsaasti tietoa palveluliiketoiminnan koulutuksesta ja opiskelusta.

Tutoropiskelijoiden tervehdys

Tutoropiskelijat ovat sinua vastassa orientaatiopäivänä kampuksemme pääaulassa.

Tutoropiskelijat ovat luoneet ryhmääsi varten suljetun Facebook-ryhmän, jossa voit jo etukäteen tutustua opiskelijakollegoihisi ja kysyä tutoropiskelijoilta opiskeluihin ja opiskelijaelämään liittyviä asioita. Voit liittyä Facebook-ryhmään MLA219KA Palveluliiketoiminnan koulutus -linkin kautta.

Katso myös tuutoreiden video

Opinto-ohjaaja Marjo Pääskyvuori
marjo.paaskyvuori@laurea.fi