Siirry sisältöön

Tervetuloa opiskelemaan liiketaloutta Leppävaaran kampukselle

Olemme opettajatuutorinne Birgit Aurela ja Anu Pilli-Sihvola.

Tapaamme ensimmäisen kerran tammikuun lähijaksolla 10. - 12.1.2019 klo 9.00 – 16.00 Leppävaaran kampuksella, Vanha maantie 9, 02650 ESPOO. Tällöin tutustut koulutuksen sisältöön, opetuksen aikatauluun ja verkko-opiskeluun. Ennen kaikkea tutustut ryhmäsi muihin opiskelijoihin, tutoropiskelijoihin, opintojaksojen opettajiin ja meihin opettajatuutoreihin.

Tammikuun lähijaksolla pidetään ruotsin ja englannin kielen lähtötasotestit sekä aloitetaan kaksi opintojaksoa. Olemassa oleva osaaminen voidaan huomioida tutkinnossa osaamisen tunnistamisen ja tunnustamisen kautta. Osaamista sinulle on voinut kertyä korkeakoulussa hankitun osaamisen lisäksi esimerkiksi työkokemuksen kautta, työpaikan järjestämässä koulutuksessa, järjestötoiminnassa tai harrastusten parissa. Tammikuun lähijaksolla saat tästä lisätietoa.

Monimuotokoulutus edellyttää sinulta hyviä itsesi johtamisen valmiuksia ja tarkkaa aikataulusuunnittelua. Lukukauden aikana on lähiopetuspäiviä noin joka kolmas viikko. Lähipäivien lisäksi opiskellaan itsenäisesti ja työstetään ryhmätöitä, esim. verkkotyökaluilla. Lähiopetusta on viikoilla 2, 5, 10, 12, 14 ja 19, tyypillisesti torstaina klo 16-18.30, perjantaina klo 9-17.45 ja lauantaina klo 9-15.

Mikäli jostakin syystä et pääse osallistumaan tammikuun lähipäiviin, ilmoita siitä Birgitille ja Anulle sähköpostilla (birgit.aurela@laurea.fi ja anu.pilli-sihvola@laurea.fi).

Mikäli sinulla on jo korkeakoulussa suoritettuja opintoja, voidaan opinnot hyväksilukea tulevaan tutkintoosi. Järjestämme ennen opintojen alkua keskiviikkona 9.1.2019 klo 16.00 - 18.00 Leppävaaran kampuksella tilaisuuden, jossa voimme hyväksilukea näitä aikaisempia opintojasi. Ota mukaan opintosuoritusote. Suunnitellaan samalla opintosi siten, että pääset heti hyvään vauhtiin. Toki hyväksiluku on mahdollista tehdä myöhemminkin.

Opiskelijatuutorien terveiset

Myös opiskelijatuutorit toivottavat sinut tervetulleeksi! Opiskelijatuutoreihin pääset tutustumaan ennen opintojen alkua videolla sekä Facebook-ryhmässä. Meiltä saat vastauksia opintojen alkuun liittyviin pohdintoihisi jo ennen tammikuuta liittymällä facebook-ryhmään.

Katso tuutoreiden video

Liity Facebook-ryhmään alla. Ryhmä on yksityinen ja tarkoitettu oman alasi opiskelijaryhmän, opiskelija- ja opettajatuutoreiden väliseen viestintään!

https://www.facebook.com/groups/309082603014747/

Tapaatte omat monimuoto-opiskelijatuutorinne lähipäivinä ja tämän lisäksi he neuvovat ja opastavat teitä verkon kautta.