Siirry sisältöön

Liiketalous, monimuotototeutus, Leppävaara

Lämpimät onnittelut sinulle opiskelupaikan johdosta ja tervetuloa opiskelemaan Laureaan, liiketalouden monimuotokoulutukseen!

Olemme opettajatuutorinne Birgit Aurela ja Mia-Stiina Heikkala

Tapaamme ensimmäisen kerran tammikuun lähijaksolla 9. - 11.1.2020. Leppävaaran kampuksella, Vanha maantie 9. Tällöin tutustut koulutuksen sisältöön, opetuksen aikatauluun ja verkko-opiskeluun. Ennen kaikkea tutustut ryhmäsi muihin opiskelijoihin, tutoropiskelijoihin, opintojaksojen opettajiin ja meihin opetuutoreihin. Tammikuun lähijaksolla pidetään ruotsin ja englannin kielen lähtötasotestit sekä aloitetaan kaksi opintojaksoa.

Monimuotokoulutus edellyttää sinulta hyviä itsesi johtamisen valmiuksia ja tarkkaa aikataulusuunnittelua. Lukukauden aikana on lähiopetuspäiviä noin joka kolmas viikko. Lähipäivien lisäksi opiskellaan itsenäisesti ja työstetään ryhmätöitä, esim. verkkotyökaluilla.

Lähiopetusta on viikoilla 2, 5, 9,12, 16 ja 19 tyypillisesti torstaina klo 16-18.30, perjantaina klo 9-17.45 ja lauantaina klo 9-15.

Osaamiskysely

Jotta pääset nopeasti sinulle sopivien opintojen kimppuun toivomme, että täytät osaamiskyselyn.

Aikaisempien opintojen sisällyttäminen osaksi tutkintoa

Osaksi tutkintoa voidaan sisällyttää aiempia korkeakoulutason opintoja, jos niiden sisällöt vastaavat opetussuunnitelman tavoitteita. Lisäksi olemassa oleva osaaminen voidaan huomioida tutkinnossa osaamisen tunnistamisen ja tunnustamisen kautta. Osaamista sinulle on voinut kertyä korkeakoulussa hankitun osaamisen lisäksi esimerkiksi työkokemuksen kautta, työpaikan järjestämässä koulutuksessa, järjestötoiminnassa tai harrastusten parissa. Tammikuun lähijaksolla saat tästä lisätietoa.

Mikäli jostakin syystä et pääse osallistumaan tammikuun lähipäiviin, ilmoitathan siitä meille sähköpostilla birgit.aurela@laurea.fi ja mia-stiina.heikkala@laurea.fi