Siirry sisältöön

Tradenomi (AMK), liiketalous, päivätoteutus

Opintosi alkavat 8.1.2020 klo 9.00 Hyvinkään kampuksella, Uudenmaankatu 22, 05800 Hyvinkää.

Tilaisuuteen on mahdollisuus osallistua myös etäyhteyden kautta! Etäyhteyslinkki https://laurea.zoom.us/my/tallgren

Intensiiviviikko 13. - 17.1.2020

Viikon aikana perehdytään Hyvinkään kampuksella käytössä olevaan projektioppimismalliin ja opiskelussa tarvittaviin järjestelmiin. Lisäksi viikolla tutustutaan kollegoihin, henkilökuntaan, tiloihin ja opiskelijapalveluihin. Voit tutustua projektioppimismalliin ennakkoon Projektijohtamisen tradenomiopinnot-sivulla.  

Intensiiviviikon aikana toteutetaan myös englannin ja ruotsin lähtötasotestit, joihin valmistaudut kertaamalla kielioppia ja sanastoa. Kielitestejä varten sinulla tulee olla etukäteen luotuna Laurean käyttäjätunnus. Tunnuksesi pääset aktivoimaan viimeistään viisi vuorokautta ennen opintojen aloitusta.  

Sinulla tulee olla käytössäsi kannettava tietokone jo intensiiviviikolla. Kannettavan ominaisuuksista löydät tietoa kaikille yhteisistä ohjeista.

Ennakkotehtävä 

Lue seuraavat kirjat sekä väitöskirja ennen intensiiviviikon alkua. Tarvitset materiaalien tietoja jo heti intensiiviviikolla, jolloin harjoitellaan projektinhallintaa: 

 
Tärkeä! Vastaa tähän kyselyyn ennen opintojesi alkua!

Haluamme tarjota sinulle mahdollisimman sujuvan opintojen aloituksen ja etenemän Laureassa sekä mahdollistaa sinun uratoiveitasi tukevan opintopolun. Vastaamalla kyselyyn ohjaamme sinut sopiviin opintoihin. Vastaa kyselyyn viimeistään 31.12.2019. 

Aiemman osaamisen hyväksi lukeminen 

Jos sinulla on aiemmin hankittua osaamista ja harkitset osaamisesi hyväksi lukua osaksi tutkintoa (Hankitun osaamisen osoittaminen (HOT), ole hyvä ja ota yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse omaan opettajatuutoriisi. Keskustelu voidaan käydä paikan päällä, puhelimitse tai etäyhteyden kautta.   
Opettajatuutorisi on lehtori Pirjo Lappalainen
pirjo.lappalainen(at)laurea.fi
040 672 2434