Siirry sisältöön

Perustiedot

  • Kohderyhmä: Kauneudenhoitoalan ammattilaiset
  • Hakuaika: 1.9.2018 - 30.11.2018
  • Ajoitus: Koulutuksen ajankohta 14.1.2019 - 5.11.2019
  • Laajuus: 10 op
  • Sijainti: SKY-opisto sekä Laurean Tikkurilan kampus
  • Hinta: 1200€ + ALV

Koulutuksen aikataulu ja sisältö

Koulutus toteutetaan 14.1.2019 - 5.11.2019 ja se sisältää lähipäiviä, etäopiskelua, verkko-opiskelua ja ryhmätöitä. Tämän lisäksi koulutukseen kuuluu ennakkotehtäviä ja aihealueita syventäviä kotitehtäviä. Lähiopetuksessa osaamista syvennetään ryhmätehtävien avulla. Lähipäivät ovat aina klo 9:00-16:00

SKY-Opiston kampus (Pajuniityntie 11, 00320 Helsinki)

14.-15.1.2019 Asiantuntijaluentoja, mm. ihohoidollinen yhteistyö lääkärin ja plastiikkakirurgin kanssa, hoitojen tekeminen ihotautipotilaalle, lainsäädäntö, kauneudenhoitoteknologia, nykyaikaiset hoitomenetelmät, vaativia hoitoja turvallisesti.

4.-5.2.2019 Työpajapäivät

1.-2.4.2019 Työpajapäivät

Työpajapäivien vaihtoehdot:

Vaihtoehto1. Kasvolymfa (3 pv) ja kirurginen lymfa kasvoille (1 pv)

Vaihtoehto 2. Nykyaikaiset kosmeettiset ihonhoitomenetelmät (4 pv sis. luentoja, demonstraatioita ja hoitomenetelmien harjoittelua)

Laurea-ammattikorkeakoulu (Tikkurilan kampus, Ratatie 22, 01300 Vantaa)

30.9.-1.10.2019 Kosmetiikan raaka-aineiden vaikuttavuus - haasteet ja mahdollisuudet

4.-5.11.2019 Haastavat ihonhoitotilanteet - esim. esteettisen kirurgian jälkihoito ja psoriasiksen hoito taudin eri vaiheissa.

Hinta

Täydennyskoulutuksen kokonaishinta on 1200,00€ + ALV/hlö. Koulutuksen voi maksaa yhdessä tai kolmessa erässä (ilmoita asiasta ilmoittautumisen lisätietokentässä). Suomen Kosmetologien Yhdistyksen jäsenet voivat hakea yhdistykseltä koulutukseen apurahaa 150€. Tuki haetaan koulutuksen päätyttyä jälkikäteen vuoden 2020 alusta (SKY:n jäsenmaksu tulee olla maksettuna vuosilta 2019 ja 2020 sekä hakijan on esitettävä todistus koulutuksesta).

Mikäli osallistuminen peruutetaan aiemmin kuin 21 vuorokautta ennen koulutuksen aloitusajankohtaa, koulutusmaksua ei veloiteta. Mikäli osallistuminen peruutetaan myöhemmin kuin 21 vuorokautta ennen koulutuksen aloitusajankohtaa, veloitetaan 50% koulutuksen kokonaishinnasta. Mikäli peruutusta ei tehdä lainkaan tai osallistuminen perutaan alle 7 vuorokautta ennen koulutuksen aloituspäivää, peritään koulutusmaksu kokonaisuudessaan. Koulutusmaksun voi peruuttaa kuluttomasti vain äkillisessä sairastapauksessa lääkärintodistuksella.

Ilmoittautuneen henkilön tilalle voidaan ennen koulutuksen alkamista kuluitta vaihtaa toinen henkilö samasta organisaatiosta. Tällöin henkilövaihdoksesta tulee ilmoittaa sähköpostitse skyo-kurssit@sdo.fi. Mikäli osallistumisen edellytykseksi on määritelty erityisiä pohjakoulutus-, työkokemus- tai osaamisvaatimuksia, uuden osallistujan tulee täyttää vaatimusehdot.

Ilmoittautuminen

Tästä pääset ilmoittautumaan

Lisätietoa täydennyskoulutuksen järjestämisestä:

SKY-Opiston kampus: Anna-Liisa Halsas-Lehto

Lisätietoa koulutuksen sisällöstä:

Laurea-ammattikorkeakoulu, lehtori Marjo Poutanen, marjo.poutanen@laurea.fi

SKY-Opiston kampus, lehtori Taina Raivio, taina.raivio@sdo.fi

Lisätietoja:

HIKAT II - Hius- ja kauneudenhoitoalan raaka-aineosaaminen

HIKAT- eli Hius- ja kauneudenhoitoalan terveyshaittojen ehkäisy -hanke on täydennyskoulutus ammatillisen perusasteen ammattiopettajille.


Lue lisää koulutuksesta

Täydennyskoulutukset

Työelämälähtöinen koulutustarjontamme kannustaa uuden oppimiseen ja rohkeisiin kokeiluihin. Tutustu eri alojen täydennyskoulutuksiimme.


Kaikki täydennyskoulutuksemme