Siirry sisältöön

Tarvitsetko tukea opiskeluun?

Tarjoamme yksilöllisiin tarpeisiisi vastaavaa ohjausta ja neuvontaa.

Zoom -tuki

Zoom -tuessa saat apua ja ohjausta mielen päällä oleviin kysymyksiisi. Autamme pohtimaan seuraavat askeleet, olivat keskustelutarpeesi syynä sitten ajanhallinta, etäopiskelun haasteet, jaksaminen tai mikä tahansa muu syy.

Voit tulla mukaan milloin vain tuen aikaan etunimelläsi tai nimimerkillä, videolla tai ilman. Paikalla tuessa on Laurean ohjauspalveluiden henkilökuntaa (vaatii kirjautumisen). Zoomissa on mahdollisuus siirtyä henkilökohtaiseen ohjaustilaan.

Tapaamisia järjestetään neljästi viikossa: maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 11-13 sekä keskiviikkoisin myös klo 15-17. Voit liittyä mukaan linkistä tai koodilla mobiilisovelluksen kautta kun sinulle parhaiten sopii!  

Jos haluat arvioida tuen tarvettasi, voit halutessasi tehdä anonyymin CREAR-palvelutarpeen arvioinnin. Mittarin avulla voit tunnistaa opiskeluhyvinvointiin liittyviä keskustelunaiheita.

Tule mukaan HOPS-työpajaan

Voit tulla mukaan myös HOPS-työpajaan varmistamaan, että opintovalintasi ovat ajantasaiset.  Tunnin työpajassa ehdit tehdä HOPSiisi tarvittavia päivityksiä. Voit osallistua joko alallesi suunnattuun tilaisuuteen tai mihin tahansa muuhun – toimintaperiaatteet ovat samat.

Pajat huhti-toukokuussa:

  • To 1.4. klo 15-16 (esimerkkinä sairaanhoitajakoulutus)
  • Pe 19.4. klo 10-11 (esimerkkinä tietojenkäsittelyn ja turvallisuusalan koulutukset)
  • Ma 12.4. klo 15-16 (esimerkkinä liiketalouden koulutus)
  • Pe 16.4. klo 10-11 (esimerkkinä mara-alan sekä kauneudenhoito- ja kosmetiikka-alan koulutukset)
  • Ti 27.4. klo 15-16 (esimerkkinä sosiaalialan ja rikosseuraamusalan koulutukset)
  • Ma 3.5. klo 16-17 (esimerkkinä sairaanhoitaja- ja terveydenhoitaja-sekä fysioterapiakoulutukset)

HOPS-työpajoihin ei tarvitse ilmoittautua – tervetuloa mukaan!

Liity mukaan Zoomissa (meeting ID 646 6928 4768) 

Tarjolla on myös muun muassa "opiskellaan yhdessä" -vertaistoimintaa, hyvinvointikävelyitä sekä muuta tukevaa toimintaa, josta saat lisätietoa Zoom-tuessa tai opiskelijaintrasta. Tutustu myös muihin Laurean hyvinvointipalveluihin (vaatii kirjautumisen).

Muistathan, että voit myös aina varata ohjausajan opettajatuutoriltasi. Voit myös varata ajan erityisopettajalta tai lukituelta. Myös opintopsykogin palvelut ovat tukenasi. Linkit vievät opiskelijaintraan.

Halutessasi myös me voimme olla sinuun yhteyksissä. 

Jätä yhteydenottopyyntö

Lisätietoja

Anna Nykänen
omaote@laurea.fi