Siirry sisältöön

Vähintään 30 opintopistettä AMKoodari- ja AMKosaaja-opintoja suorittaneille on tarjolla kymmenen aloituspaikkaa englanninkielisessä Business Information Technology -koulutuksessa. Koulutus toteutetaan verkko-opetuksena ja itsenäisenä opiskeluna.

Perustiedot

 • Kohderyhmä: Yli 30 opintopistettä AMKoodari-opintoja suorittaneet
 • Hakuaika: 19.4.2022 – 3.5.2022
 • Ajoitus: Opinnot alkavat elokuussa 2022
 • Laajuus: 210 opintopistettä
 • Sijainti: Leppävaaran kampus
 • Hinta: Maksuton

Vähintään 30 opintopistettä AMKoodari- tai AMKosaaja-opintoja suorittaneille on tarjolla kymmenen aloituspaikkaa englanninkielisessä Business Information Technology -koulutuksessa.

AMKosaaja (aiemmin AMKoodari) on korkeakoulujen yhteinen koulutuskokonaisuus, jossa voit opiskella yksittäisiä kursseja mukana olevien korkeakoulujen tarjonnasta. Laurean AMKosaaja-kurssitarjonta koostuu ohjelmointiin ja tietojenkäsittelyyn liittyvistä kursseista.

Tutustu Laurean AMKosaaja-tarjontaan

Hakeaksesi erillishaussa Laureaan opiskelemaan, suorittamasi AMKoodari-opinnot ja IT-alaan liittyvät AMKosaaja-opinnot voivat olla missä tahansa korkeakoulussa suoritettuja. Voit suorittaa opintoja vielä kevään 2022 aikana. Todistukset suoritetuista opinnoista pitää olla liitettynä Opintopolun hakulomakkeelle 10.5.2022 klo 15.00 mennessä.

Jos haluat hyväksilukea aiemmat AMKosaaja-opintosi osaksi korkeakoulututkintoa Laureassa, opintojen tulee olla suoritettu englanniksi.

Hakeminen

Voit hakea erillishaussa AMKoodari- ja AMKosaaja-opintojen perusteella hakuaikana Opintopolun kautta. Hakuaika alkaa maanantaina 19.4.2022 klo 8.00 ja päättyy tiistaina 3.5.2022 klo 15.00.

Voit hakea englanninkieliseen Business Information Technology -koulutukseen erillishaun kautta, kun

ja

 • sinulla on vähintään 30 opintopisteen edestä AMKoodari-opintoja tai IT-alan AMKosaaja-opintoja suoritettuna 10.5.2022 mennessä

Lisäksi vaatimuksena lisäksi vähintään B2-tason englannin kielen taito. Kielitaito testataan erikseen hakuajan jälkeen, joten erillistä todistusta kielitaidosta ei hakemukselle tarvita. Kaikki hakukelpoiset hakijat kutsutaan kielitestiin, joka järjestetään ryhmähaastatteluina.

Hakukriteereissä etusijalla ovat hakijat, joilla AMKoodari tai AMKosaaja-hankkeen opintopisteitä on suoritettuna eniten määräaikaan mennessä. Mikäli useammalla hakijalla on suoritettuna yhtä paljon opintopisteitä AMKoodari- tai AMKosaaja-hankkeen opintoja, käytetään käytetään arvontaa. Valinta tasapistetilanteessa koskee vain lopullista valintaa.

Haun aikataulu

 • Haku erillishaun kautta. 19.4.2022 klo 8.00 – 3.5.2022 klo 15.00.
 • Vaadittavat liitteet (opintosuoriteote) liitettävä hakemukselle 10.5.2022 klo 15.00 mennessä.
 • Kielitestit järjestetään viikolla 21 ryhmähaastatteluna.
 • Valituille opiskelijoille ilmoitetaan valinnoista 8.6.2022 mennessä.
 • Opiskelupaikka on otettava vastaan 15.7. klo 15.00 mennessä.


Opinnot alkavat elokuussa 2022.

Erillishaku AMKoodariopintojen perusteella

Jos olet kiinnostunut tästä erillishausta, olet suorittanut yli 30 opintopistettä AMKoodari-opintoja ja haluat muistutuksen hakuajan alkamisesta, jätä yhteystietosi alle, niin lähetämme sinulle sähköpostitse muistutuksen hakuajan alkaessa.

Haluan sähköpostiini muistutuksen AMKoodari erillishaun hakuajan alkamisesta.

Lisätietoja: