Siirry sisältöön

Vähintään 30 opintopistettä AMKoodari-opintoja suorittaneille on tarjolla yhteensä 20 aloituspaikkaa liiketalouden ja tietojenkäsittelyn englanninkielisissä AMK-koulutuksissa. Tietojenkäsittelyn koulutus toteutetaan verkossa ja liiketalouden koulutus päiväopintoina Laurean Leppävaaran kampuksella.

Perustiedot

  • Kohderyhmä: Yli 30 opintopistettä AMKoodari-opintoja suorittaneet
  • Hakuaika: 19.4.-3.5.2021
  • Ajoitus: Opinnot alkavat elokuussa 2021
  • Laajuus: 210 opintopistettä
  • Sijainti: Tietojenkäsittelyn koulutus toteutetaan verkossa ja liiketalouden koulutus päiväopintoina Laurean Leppävaaran kampuksella.
  • Hinta: Maksuton

Vähintään 30 opintopistettä AMKoodari-opintoja suorittaneille on tarjolla yhteensä 20 aloituspaikkaa liiketalouden ja tietojenkäsittelyn englanninkielisissä AMK-koulutuksissa. Tietojenkäsittelyn koulutus toteutetaan verkossa ja liiketalouden koulutus päiväopintoina Laurean Leppävaaran kampuksella.

Jos olet kiinnostunut opiskelemisesta englanninkielisissä Service Business Management tai Business Information Technology-koulutuksissamme ja sinulla on suoritettuna vähintään 30 opintopisteen edestä AMKoodari-opintoja, voit päästä opiskelemaan koulutuksiin erillishaun kautta ilman, että sinun tarvitsee hakea opiskelupaikkaa korkeakoulujen yhteishaussa.

Järjestämme 19.4.-3.5.2021 erillishaun kahteen englanninkieliseen koulutukseen AMKoodari-opintoja suorittaneille.  Voit hakea seuraaviin koulutuksiimme:

Bachelor’s Degree Programme in Business Information Technology, 10 aloituspaikkaa

Bachelor’s Degree Programme in Service Business Management, 10 aloituspaikkaa


AMKoodari

AMKoodari on viiden ammattikorkeakoulun yhdessä järjestämä koulutuskokonaisuus, jonka puitteissa voit opiskella yksittäisiä ohjelmointiin ja tietojenkäsittelyyn liittyviä kursseja kaikissa mukana olevissa korkeakouluissa. Ilmoittautuminen opintoihin tapahtuu kunkin koulun omien verkkosivujen kautta.

Tutustu Laurean AMKoodaritarjontaan

Laureassa on tarjolla vielä keväällä 2021 AMKoodari-opintoja 15 opintopisteen edestä. Hakuaika Laurean kevään 2021 AMKoodari-opintoihin on 8.-21.2.2021.

Hakeaksesi erillishaussa Laureaan opiskelemaan, suorittamasi AMKoodari-opinnot voivat olla missä tahansa korkeakoulussa suoritettuja. Voit suorittaa opintoja vielä kevään aikana. Todistukset suoritetuista opinnoista pitää olla liitettynä Opintopolun hakulomakkeelle 10.5.2021 klo 15.00 mennessä.

Hakeminen

Voit hakea erillishaussa AMKoodariopintojen perusteella hakuaikana Opintopolun kautta. Hakuaika alkaa maanantaina 19.4. klo 8.00 ja päättyy keskiviikkona 3.5.2021 klo 15.00.

Voit hakea hakea koulutukseen ku

  • olet suorittanut toisen asteen tutkinnon (lukio tai ammatillinen tutkinto)
  • sinulla on vähintään 30 opintopisteen edestä AMKoodari-opintoja suoritettuna 10.5.2021 mennessä ja
  • sinulla on vähintään B2-tason suullinen ja kirjallinen englannin kielen taitotaso

Kielitaito testataan hakuajan päättymisen jälkeen, erillistä todistusta kielitaidosta ei tarvitse. Voit tutustua kielitaitotasoihin täältä >>

Valinta koulutuksiin tehdään hakijan suorittamien AMKoodariopintojen määrän perusteella. Jos useammalla hakijalla on saman verran opintopisteitä suoritettuna, valinta tehdään arvosanojen keskiarvon perusteella. Tasapistetilanteessa valinta tehdään arpomalla

Opiskelupaikka pitää ottaa vastaan 16.7.2021 klo 15.00 mennessä.

Opinnot alkavat elokuussa 2021.

Lisätietoja: