Siirry sisältöön

Laurean Verkkokampuksella aloittaa syksyllä 2023 erillinen, kohdennettu ryhmä AMKoodari/AMKosaaja-opintoja vähintään 30 op suorittaneille. Valitut suorittavat Bachelor of Business Administration, tradenomi (AMK) tutkinnon. Koulutukseen sisältyy 10 aloituspaikkaa. Englanninkielinen koulutus toteutetaan verkko-opetuksena ja itsenäisenä opiskeluna. Opiskelijavalinta toteutetaan erillishaussa. Erillishaku ja valintaperusteet perustuvat alla kuvattuun. Kevään 2023 erillishaku on päättynyt. Seuraava hakuaika ei ole vielä tiedossa. Jätä yhteystietosi sivun alareunan lomakkeella, niin saat muis­tu­tuk­sen hakuajan alkaessa.

Perustiedot

 • Kohderyhmä: Yli 30 opintopistettä AMKoodari-opintoja suorittaneet
 • Hakuaika: 18.4. – 2.5.2023
 • Ajoitus: Opinnot alkavat elokuussa 2023
 • Laajuus: 210 opintopistettä
 • Sijainti: Verkkokampus
 • Hinta: Maksuton

Vähintään 30 opintopistettä AMKoodari- tai AMKosaaja-opintoja suorittaneille on tarjolla kymmenen aloituspaikkaa englanninkielisessä tietojenkäsittelyn koulutusohjelmassa. Koulutuksessa suoritetaan tradenomin ammattikorkeakoulututkinto. Tutustu tietojenkäsittelyn koulutukseen.

Koulutus toteutetaan verkko-opetuksena ja itsenäisenä opiskeluna. Opiskelijavalinta toteutetaan erillishaussa.

Hakeaksesi erillishaussa Laureaan opiskelemaan, suorittamasi AMKoodari-opinnot ja IT-alaan liittyvät AMKosaaja-opinnot voivat olla missä tahansa korkeakoulussa suoritettuja. Voit suorittaa opintoja vielä kevään 2023 aikana. Todistukset suoritetuista opinnoista pitää olla liitettynä Opintopolun hakulomakkeelle 9.5.2023 klo 15.00 mennessä.

Lisäksi vaatimuksena on vähintään B2-tason englannin kielen taito. Kielitaito testataan erikseen hakuajan jälkeen, joten erillistä todistusta kielitaidosta ei hakemukselle tarvita. Kaikki hakukelpoiset hakijat kutsutaan kielitestiin, joka järjestetään Zoom-palvelussa. Kielitesti kostuu kirjallisesta tehtävästä ja haastattelusta.

AMKosaaja (aiemmin AMKoodari) on korkeakoulujen yhteinen koulutuskokonaisuus, jossa voit opiskella yksittäisiä kursseja mukana olevien korkeakoulujen tarjonnasta. Laurean AMKosaaja-kurssitarjonta koostuu ohjelmointiin ja tietojenkäsittelyyn liittyvistä kursseista.

Tutustu Laurean AMKosaaja-tarjontaan

Hakeminen

Voit hakea erillishaussa AMKoodari- ja AMKosaaja-opintojen perusteella hakuaikana hakulomakkeella Opintopolku-palvelussa. Hakuaika alkaa 18.4.2023 klo 8.00 ja päättyy 2.5.2023 klo 15.00.

Voit hakea tietojenkäsittelyn koulutukseen erillishaun kautta, kun

 • sinulla on yleinen ammattikorkeakoulukelpoisuus
  ja
 • sinulla on vähintään 30 opintopisteen edestä AMKoodari-opintoja tai IT-alan AMKosaaja-opintoja suoritettuna 9.5.2023 mennessä.

Hakukriteereissä etusijalla ovat hakijat, joilla AMKoodari/AMKosaaja-hankkeen IT-alan opintopisteitä on suoritettuna eniten määräaikaan mennessä. Mikäli useammalla hakijalla on suoritettuna yhtä paljon opintopisteitä AMKoodari/AMKosaaja-hankkeen opintoja, käytetään arvontaa. Tällöin tietojärjestelmä arpoo tasapistetilanteessa valittavat. Valinta tasapistetilanteessa koskee vain lopullista valintaa.

Valintatapa

Hakijoilta, jotka toimittavat liitteet määräaikaan mennessä tarkastetaan hakukelpoisuus ja hakijat arvioidaan valintaperusteiden mukaisesti, jonka jälkeen valitaan 10 kpl parhaiten menestynyttä. Opinnot alkavat elokuussa 2023. Valittujen opinto-ohjelmat tehdään yksilöllisesti.

Haun aikataulu

 • Haku erillishaun kautta 18.4.2023 klo 8.00 - 2.5.2023 klo 15.00.
 • Vaadittavat liitteet (opintosuoriteote ja henkilöllisyystodistus) liitettävä hakemukselle 9.5.2023 klo 15.00 mennessä.
 • Kielitestit Zoom-palvelussa 29. - 30.5.2023
 • Valituille opiskelijoille ilmoitetaan valinnoista 7.6.2023 mennessä.
 • Opiskelupaikka on otettava vastaan 14.7.2023 klo 15.00 mennessä.
 • Opinnot alkavat elokuussa 2023.


Hae opintopolussa!

Erillishaku AMKoodariopintojen perusteella

Jos olet kiinnostunut tästä erillishausta, olet suorittanut yli 30 opintopistettä AMKoodari-opintoja ja haluat muistutuksen hakuajan alkamisesta, jätä yhteystietosi alle, niin lähetämme sinulle sähköpostitse muistutuksen hakuajan alkaessa.

Haluan sähköpostiini muistutuksen AMKoodari erillishaun hakuajan alkamisesta.

 

Kysyttäävää erillishausta? Olethan yhteydessä Laurean hakijapalveluihin hakijapalvelut@laurea.fi.