Siirry sisältöön

Syksyn 2020 yhteishaun AMK-valintakoe

Laurea tarjoaa yhteensä yli 5000 paikkaa valtakunnalliseen AMK-valintakokeeseen.

Ohjeita hakijoille

Valintakoe järjestetään 26. – 29.10.2020. Laurea järjestää AMK-valintakokeen Messukeskuksessa, halli 6:ssa. Sisäänkäynti tapahtuu Messukeskuksen pääovista (Messuaukio 1).

Olet valinnut valintakoepaikan hakulomakkeellasi. Teet valintakokeesi siinä paikassa minkä olet valinnut hakulomakkeellasi. Valintakokeesi tulos siirtyy kaikkiin AMK-valintakoetta käyttäviin hakutoiveisiisi.

Laurean velvollisuus on tarjota valintakoemahdollisuus yli 5000 hakijalle. Turvallisuudesta huolehtiminen on meille Laureassa keskeinen arvo myös valintakokeiden osalta. Olemme tehneet lujasti töitä jo ennakolta voidaksemme tarjota jokaiselle hakijalle turvallisen valintakokeen.

Messukeskus on valittu koepaikaksi, jotta voimme pitää huolta riittävistä turvaväleistä suuren hakijajoukon osallistuessa valintakokeeseen. Hakijat istuvat samassa koehallissa riittävin turvavälein.

Kokeeseen ilmoittautuminen alkaa klo 8:00 (aamun koe) ja klo 13:00 (iltapäivän koe). Muista ottaa mukaasi saamasi QR-koodi sekä henkilöllisyystodistuksesi ja huolehdithan, että saavut oikeaan koekertaan. Ilman henkilöllisyystodistusta kokeeseen ei pysty osallistumaan. Kokeet alkavat klo 9:00 ja klo 14:00, myöhästyneitä ei oteta kokeeseen mukaan.

Koe tehdään omalla kannettavalla tietokoneella.

Myös muiden koejärjestelyiden osalta on turvallisuus huomioitu. Laurea tarjoaa kaikille hakijoille kasvomaskit koetilaisuuteen ja myös käsidesin saatavuudesta on huolehdittu. Suosittelemme valintakokeeseen osallistujille vahvasti maskin käyttöä. Myös oman maskin käyttö on sallittua. Huomioithan kuitenkin, että maski täytyy riisua, kun hakija tunnistetaan henkilöllisyystodistuksesta.

Sairaana tai edes vähäoireisena ei valintakokeeseen voi osallistua. Voit osallistua kokeeseen, jos oireittesi alusta on kulunut kaksi viikkoa ja olet ollut oireeton vähintään kaksi vuorokautta. Jos epäilet koronavirusta, tee oireiden arviointi Omaolo-palvelussa tai ota puhelimitse yhteyttä terveydenhuoltoon.

Jos sinulla todetaan koronavirustartunta kokeen jälkeen (2 - 7 päivän aikana), ilmoita tästä suoraan terveysviranomaisille.

Paikan päällä Messukeskuksessa on valintakoepäivien aikana järjestetty ohjausta, jotta liikkuminen koetilaisuudessa on sujuvaa. Valintakokeiden aikana myös siivousta on tehostettua ja jokaisena koepäivänä pöydät sekä tuolit desinfioidaan. Messukeskuksessa on käytössä narikka, johon hakijat voivat jättää tavaransa ja noutaa ne kokeesta poistuessaan.

Voit valita hakulomakkeella tarjotuista valintakoeajoista itsellesi sopivan ajankohdan. Valintaa ei voi muuttaa enää hakuajan jälkeen.

Lue AMK-valintakokeen sisällöstä ja laitevaatimuksista ammattikorkeakouluun.fi -sivuilta.

 

Laurea Hakijapalvelut

Ratatie 22
01300 Vantaa
Puh. (09) 8868 7293
fax (09) 8868 7298
Hakemiseen liittyvät yhteydenotot: hakijapalvelut@laurea.fi

Asiakaspalvelu

Puhelin ma-to klo 10 - 12

Asiakaspalvelupisteemme on avoinna ti -ke klo 10 - 12

Poikkeuksellisen tilanteen vuoksi toivomme yhteydenotot ensisijaisesti sähköpostitse. Tule paikalle vain terveenä, mikäli sinulla on koronaan viittaavia oireita, hoidathan asiat puhelimen ja sähköpostin kautta.

Poikkeusaukioloaika

AMK-valintakoeviikolla 26. - 30.10.2020 puhelinpalvelumme ja asiakaspalvelupisteemme on suljettu.

Päivystämme sähköpostitse osoitteessa hakijapalvelut@laurea.fi.