Siirry sisältöön

Verkkokurssi toteutetaan Eliademy –verkkoalustalla, mikä mahdollistaa työskentelyn aikaan ja paikkaan sitoutumatta.

Perustiedot

  • Kohderyhmä: Ikääntyneiden kanssa työskenteleville hoitotyön ammattilaisille, kuten lähihoitajille, sairaanhoitajille ja toimintaterapeuteille
  • Hakuaika: 8.–10.5.2019
  • Ajoitus: 2.5.–2.7.2019
  • Laajuus: 3 op
  • Sijainti: Etäopetus
  • Hinta: 45€ (alv 0%)

Teknologian ja digitalisaation tuomat muutokset työelämään ovat osa jokaisen terveys- ja hyvinvointialan ammattilaisen arkea ja haastavat työntekijät kehittämään osaamistaan. Tällä verkko-opintojaksolla saat hyvät lähtökohdat terveys- ja hyvinvointiteknologian keskeisiin käsitteisiin ja osa-alueisiin. Opintojen jälkeen sinulla on paremmat valmiudet tunnistaa ja arvioida erilaisten terveysteknologioiden soveltuvuutta omaan työhösi ja miten ne voisivat edistää sujuvampaa ja laadukkaampaa hoitoa sekä tukea asiakkaan kotona selviytymistä.

Kenelle? Opintojakso soveltuu erityisesti ikääntyneiden kanssa työskenteleville hoitotyön ammattilaisille, kuten lähihoitajille, sairaanhoitajille, toimintaterapeuteille jne. Työskentelet esimerkiksi kotihoidossa, palvelutalossa, hoivakodissa tai kuntoutusyksikössä. Verkko-opintojakso mahdollistaa työskentelyn aikaan ja paikkaan sitoutumatta. Aiempaa kokemusta verkko-opiskelusta tai aihepiiristä et kuitenkaan välttämättä tarvitse, sinun oma halusi oppia uutta ja kehittyä riittää eli lähde rohkeasti haastamaan itseäsi ja lisäämään osaamistasi erittäin ajankohtaisen aiheen parissa.

Opintojakson toteutusaika on 2.5.–2.7.2019 ja hinta 45 euroa. Opiskelumaksu on maksettava ilmoittautumisen yhteydessä. Opintojakson vastuuopettaja Eija Söderlund lähettää kaikille ilmoittautuneille kutsun verkko-oppimisalustalle ennen opintojen alkua.

Lisätietoja ilmoittautumisesta: avoinamk@laurea.fi

Lisätietoja: