Teknologialainaamo®

Teknologialainaamon Living Lab sijaitsee Tikkurilan Laureassa ja sinne voi varata tuote-esittelytilaisuuksia erilaisille ryhmille. Tikkurilan kirjastossa sijaitseva Teknologialainaamon esittely-piste on tarkoitettu aktiivisille senioreille ja heidän läheisilleen, jotka ovat kiinnostuneita omasta tai läheisen hyvinvoinnista ja sen edistämisestä.  Teknologialainaamo on matalan kynnyksen kokeilupiste, jonne alueen ikääntyneet, heidän läheisensä, alan ammattilaiset ja eri-ikäiset ihmiset voivat tulla tutustumaan ja kokeilemaan uusia hyvinvointituotteita, -palveluita ja sovelluksia.

Kirjastossa tapahtuvan esittelytoimintamme periaatteena on maksuttomuus, puolueettomuus ja avoimuus. Emme myy tuotteita, vaan ainoastaan jaamme tietoa erilaisista ratkaisuista.

Teknologialainaamon tuotteita saa kokeilla ja testata opastetusti Laurea-ammattikorkeakoulun opiskelijoiden ja projektityöntekijän asiantuntevalla avustuksella. Tikkurilan piste on avoinna ja henkilökuntaa on paikalla maanantaisin klo 13-16.  Muina aikoina tuotteisiin voi tutustua itsenäisesti kirjastossa olevan esitemateriaalin avulla. Lisäksi Teknologialainaamosta voi halutessaan lainata kotiin kokeiltavaksi itseään kiinnostavan tuotteen tai palvelun. Lainaustoiminta toteutetaan yhdessä Tikkurilan kirjaston henkilökunnan kanssa ja se on asiakkaille täysin maksutonta.

Lainattavat tuotteet

Huom! Nämä ovat linkkejä Helmet kirjaston lainauspalveluun, tuote-esittelyt löydät Yritykset ja tuotteet -sivulta.

Tikkurilan kirjasto

- Addoz lääkekello

- Elektroninen suurennuslaite : Uemax 4,3" : HCP-01

- Kävelykeppi: Stridelight

Kävelysauvat: BungyPump of Sweden (saatavilla joko neljän tai kuuden kilon vastuksilla)

- Liesihälytin: SA101

- Suurennuslasi : Mobilux Led

 

 

Lainattavien tuotteiden lainaustilanteen löydät HelMetistä.

Tikkurilan kirjasto (Lummetie 4)

 

Tietoa toiminnasta:

 Living Lab kevät 2017

 Tiedotteet

 

 

 Tapahtumat

 

 

 Linkit

 

 

 Blogit

 

 

 Videot