Yrityskohtaiset valmennukset

Onko yritykselläsi / liiketoiminnassasi joku tietty ongelma tai haaste, johon tarvitset neuvoja? Onko sinulla mielenkiintoisia suunnitelmia, mutta et ole varma miten niitä voisi viedä eteenpäin? Mitä olet aina halunnut kysyä jonkin alan asiantuntijalta?

Tutustu alla huippuvalmentajiemme osaamisiin ja varaa yrityksellesi maksuttomia kahden tunnin täsmävalmennuksia. Valmentajat ovat käytettävissäsi 12.12.2014 asti.

Valmennuksiin ovat käytettävissänne Maria Ekström, Seppo Luode, Jan Ekström, Ville Saarikoski, Ville Tapio, Merja Iiskola sekä Sari Sarlio-Siintola.

Maria Ekström


yliopettaja
Luento: Digitaalinen markkinointi (8.10.)

Haluatko tulla kanssani keskustelemaan:

 • ​Markkinoinnin eri dynaamisista muodoista?
 • Kuluttajakäyttäytymisestä?
 • Business2Business-markkinoinnista?
 • Miten kohdata uutta haastavaa seniorikuluttajaryhmää?
 • Sosiaalisesta mediasta ja teknologiasta?​

Maria Ekström on toiminut yli 20 vuotta markkinoinnin opettajana ja markkinointiopiskelijoiden ohjaajana. Työssään Hankenilla hän on ollut kehittämässä virtuaaliyliopistoa ja opiskelijoiden informaatiolukutaitoa. Vuonna 2008 valmistui väitöskirja seniorikuluttajista, jonka jälkeen Maria oli Aalto-yliopiston Media factoryn projektijohtajana puolitoista vuotta. Maria on Laurean yliopettajana ollut vastuussa ylemmän amk:in Kasvuyrittäjyys-ohjelmasta sekä edistänyt yrittäjyyttä Laurea Otaniemessä. Maria on erityisesti kiinnostunut uudesta teknologiasta ja kuluttajanäkökulmasta.

Lisätietoja: http://fi.linkedIn.com/in/msuokannas ja https://twitter.com/suokannas​.​

Ota yhteyttä Mariaan sopiaksesi hänen kanssaan tarkemmin yrityskohtaisesta valmennuksesta - maria.ekstrom (at) laurea.fi

Seppo Luode


lehtori, hallitusammattilainen
Luento: Rahoitus ja verkostoituminen (9.10.), kansainvälisyys ja viennin edistäminen (22.10.) ja strategiaosaaminen & uusien tuotteiden tuotekehitys (7.11.)

Seppo Luoteen erityisosaamista ovat liiketoiminnan kehittämis- ja yritysjärjestelyprojektit. Hänellä on pitkä kokemus erityisesti lääketieteellisen tekniikan alueelta. Viime vuosina Seppo on toiminut neuvonantajana ja konsulttina useissa kansainvälisissä yrityskauppa ja integraatioprojekteissa. Tällä hetkellä hän opettaa liiketaloutta Laurea-ammattikorkeakoulussa ja toimii mm. bioteknologiayritys Biohit Oyj:n hallituksen jäsenenä sekä Associate Partnerina liikkeenjohdon neuvontaa tarjoavassa NAG Oy:ssä.

Seppo on suorittanut MBA-tutkinnon Stanfordin yliopiston Business Schoolissa vuonna 1982 sekä tuotantotalouden diplomi-insinöörin tutkinnon Teknillisessä korkeakoulussa vuonna 1977.

Vuosina 2004-2005 Seppo toimi GE Healthcare:n EMEA-alueen liiketoiminnan kehittämisjohtajana. Vuosina 1990-2004 hän toimi markkinoinnin ja liiketoiminnan kehittämisen johtotehtävissä Instrumentarium-konsernissa ja Datex-Ohmeda divisioonassa. Tänä aikana Instrumentarium kohosi yhdeksi maailman johtavista lääketieteellisen tekniikan yrityksistä erityisesti anestesian ja tehohoidon laitteissa ja informaatiojärjestelmissä. Kasvu toteutettiin voimakkaan sisäisen kasvun ja lukuisten yritysjärjestelyjen kautta, joissa Sepolla oli merkittävä rooli. Hän on myös toiminut venture capital päällikkönä Teollistamisrahastossa ja projektipäällikkönä ja analyytikkona Maailmanpankin (IBRD) teollisuus-, telekommunikaatio- ja teknologiaprojektiosastolla Washington D.C:ssä.

Ota yhteyttä Seppoon sopiaksesi hänen kanssaan tarkemmin yrityskohtaisesta valmennuksesta - seppo.luode (at) welho.com

Jan Ekström


yrittäjä, hallitusammattilainen
Luento: Patentit ja IP-oikeudet, kilpailutus (5.11.)

Jan Ekströmillä, DI, teknillinen fysiikka/TKK, on 30 vuoden kokemus kansainvälisesti menestyneiden life science -alan liiketoimintojen rakentamisesta.

Hänellä on vankka kokemus, kansainvälistymisessä, jakeluverkkojen rakentamisesta ja partneroitumisista, markkinatutkimuksissa sekä IPR/patentointistrategian luomisesta ja toteutuksesta.

Jan Ekströmillä on kokemusta useiden teknologiayritysten hallitustyöskentelystä puheenjohtajana ja jäsenenä sekä hän on Hallitusammattilaiset ry:n jäsen.

Ota yhteyttä Janiin sopiaksesi hänen kanssaan tarkemmin yrityskohtaisesta valmennuksesta - jan.ekstrom (at) aidertech.com

Ville Saarikoski


yliopettaja
Luento: Strategiaosaaminen & uusien tuotteiden tuotekehitys (7.11.)

Ville on Laurea-ammattikorkeakoulun liiketalouden yliopettaja. Erityisenä kiinnostuksen kohteena on verkko-opetus ja kuinka sen avulla voidaan uudistaa koulumaailmaa. Ville opettaa kuinka keksitään (innovaatiot), kuinka tutkitaan (tutkimusmenetelmät), strategiaa, muutosjohtamista ja kuinka nettitaloudessa ansaitaan (sähköinen liiketoiminta). Ville on Suomen Strategisen Johtamisen Seuran (www.ssjs.fi) puheenjohtaja.

Väitöskirjassaan vuonna 2006 hän tutki mobiilinetin menestystekijöitä ja ensimmäisenä maailmassa perusteli miksi netissä yleistynyt käyttöriippumaton kuukausihinta on järkevä hinnoittelumalli ja miksi tekstiviestit ovat kehityksen jarruna. Kiinteä kuukausihinnoittelu ("rajaton") on tullut sittemmin mobiilimaailmassa vallitsevaksi liiketoimintamalliksi ja tekstiviestit ovat korvautumassa moderneimmilla applikaatioilla.​

​​​Ota yhteyttä Villeen sopiaksesi hänen kanssaan tarkemmin yrityskohtaisesta valmennuksesta - ville.saarikoski (at) laurea.fi​

Ville Tapio


yrittäjä, yksityissijoittaja
Luento: Rahoitus ja verkostoituminen (9.10.)

Ville Tapio on toimitusjohtaja ja pääomistaja Psykoterapiakeskus Vastaamo Oy:ssä. Hän on myös yksityissijoittajaverkosto FiBAN:in jäsen ja toimii vähemmistöomistajana sekä hallitusrooleissa muissa varhaisen vaiheen terveys- ja teknologiayrityksissä.

Ville Tapio aloitti työuransa ohjelmistoyrittäjänä 18-vuotiaana, jonka jälkeen hän on toiminut johto- ja konsultointitehtävissä ohjelmistojen ja internetin avulla uusia toimintamalleja kehittäneissä yrityksissä joista pisimmän jakson teknologiajohtajana johtamiseen konsultointiyritys Fountain Park Oy:ssä. Oulun ja Helsingin yliopistoissa Ville Tapio on toiminut neuro- ja informaatioteknologiaan liittyvien tutkimusohjelmien johtoryhmissä.

Kädet syvällä savessa -yrittäjänä, konsulttina ja sijoittajana hänelle on kertynyt käytännönläheistä osaamista ja kokemusta erityisesti varhaisen vaiheen yritysten rahoitusmahdollisuuksista, teknologiaa ja asiantuntijapalveluita yhdistävän liiketoiminnan suunnittelusta sekä asiantuntijapalveluiden myynnistä ja markkinoinnista.

Ota yhteyttä Villeen sopiaksesi hänen kanssaan tarkemmin yrityskohtaisesta valmennuksesta​ - ville (at) villetapio.com​

Merja Iiskola


ekonomi, KTM

Haluatko tulla kanssani keskustelemaan:

 • ​Taloushallinnon muutosprojekteista,
 • taloushallinnon organisoinnista,
 • taloushallinnon prosesseista,
 • johdon raportoinnista
 • tai jostain muusta taloushallinnon osa-alueeseen liittyvästä problematiikasta?

Merja Iiskola on toiminut parikymmentä vuotta taloushallinnon johtavissa tehtävissä sekä vetänyt vaativia taloushallinnon ja henkilöstöhallinnon muutosprojekteja.

Ota yhteyttä Merjaan sopiaksesi hänen kanssaan tarkemmin yrityskohtaisesta valmennuksesta​ - merja.iiskola (at) laurea.fi​

Sari Sarlio-Siintola
KTM (systeemit ja tietojenkäsittely), TM (sosiaalietiikka)

Haluatko tulla keskustelemaan sitä,

 • mitä kaikkea vastuullinen liiketoiminta sinun yrityksessäsi voisi tarkoittaa?
 • millaisia eettisiä kysymyksiä liittyy hyvinvointialan tuote- ja palvelukehitykseen?
 • mitä pk-yritykselle soveltuvia vastuullisen liiketoiminnan työkaluja ja palveluita on tarjolla?
 • miten ratkoa käytännön eettisiä ongelmia liiketoiminnassa ja sen johtamisessa?

Sarilla on pitkä kokemus liike-elämän kehittämistehtävistä eri toimialoilta. Hän on sekä liiketalouden että hyvinvointialan opettaja. Hän valmistelee paraikaa väitöskirjaa hyvinvointialan innovaatiotoiminnasta.

Ota yhteyttä Sariin sopiaksesi hänen kanssaan tarkemmin yrityskohtaisesta valmennuksesta​ - sari.sarlio (at) laurea.fi​

 

 

 

 Tiedotteet

 

 

 Tapahtumat

 

 

 Linkit

 

 

 Blogit

 

 

 Videot