Koulutukset

Onko sinulla idea, tuote tai palvelu, jota haluaisit kehittää tai brändätä? Tarvitsetko tukea innovointiin, tuotteistamiseen tai kaupallistamiseen? Suorita Hyriassa tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto! 

Opintojen aikana toteutat oman tuotekehitysprojektisi. Samalla opit hallitsemaan erilaisia tuotekehitystyön menetelmiä. Kehität omaa tuotettasi/palveluasi henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman mukaisesti. Sinulle suunnitellaan yksilöllinen opintopolku aikataulu,  oppimistarpeet ja tutkintotavoite huomioiden. Koulutus sisältää lähiopetusta, ohjattua tuotteen/palvelun suunnittelua ja kehittämistä, sekä etäopiskelua.

Koulutus toteutetaan non-stop -periaatteella - voit aloittaa opiskelut, kun se aikatauluusi parhaiten sopii.

Kysy myös räätälöityjä toteutuksia ryhmille (osallistujamäärä 15 - 20).

Lisätietoja: kouluttaja Leena Nyman, leena.nyman@hyria.fi, puh. 050 524 3590

http://www.hyria.fi/koulutukset/aikuiskoulutukset/tutkinnot_koulutusaloittain/liiketalouden_ala/tuotekehittajan_erikoisammattitutkinto

Vahvista osaamistasi tuotteiden ja palveluiden kehittämisessä Edupolissa

Toimintaympäristöjen muuttuessa yhä nopeammin tarvitaan innovointia yhä enemmän. Kehittäminen on luonteva osa jokapäiväistä toimintaa ja Edupolin koulutuksessa saat hyvät valmiudet erilaisten innovatiivisten ratkaisujen ja palvelujen luomiseen. Pääset kehittämään osaamistasi mm. palvelumuotoilussa, markkinoinnissa ja verkostoitumisessa kokeneiden yrittäjien ja asiantuntijoiden johdolla.

Lue koulutukseen osallistuneiden opiskelijoiden kokemuksista ja hae mukaan: http://www.edupoli.fi/Etusivu/Koulutus/Koulutushaku/?text=tuotekehitt%c3%a4j%c3%a4    

 

 

 Tiedotteet

 

 

 Tapahtumat

 

 

 Linkit

 

 

 Blogit

 

 

 Videot