Julkaisuja

-Lähiruokayrittäjän työkirja – opas uuden liiketoiminnan kehittämiseen
 https://issuu.com/mttelo/docs/lahiruokayrittajan-tyokirja 

-Elintarvikkeiden hankintaopas
http://www.ekocentria.fi/resources/public//Aineistot/Ajankohtaista/Elintarvikkeiden%20hankintaopas.pdf

-Luomu Suomessa tilastokooste
http://proluomu.fi/wp-content/uploads/sites/3/2016/04/Luomu_Suomessa_2015.pdf  

-Uusi IndieFood – Lähiruokaopas Suomeen esittelee noin 800 lähiruokakohdetta eri puolilta Suomea. Se toimii mainiona oppaana niin matkaajalle kuin laadukkaita raaka-aineita kaipaavalle kotikokkaajallekin.
Lisätietoja: www.aitojamakuja.fi/blogi/?p=1643 ja Facebookissa https://www.facebook.com/IndieFood

-Aitojamakuja.fi suoramyyntioppaat täydentyivät Pienimuotoisen ja vähäriskisen elintarvikkeiden valmistuksen ja myynnin oppaalla. Esimerkiksi yksityishenkilö voi myydä oman ylijäämä kasvissatonsa suoraan kuluttajalle ja vähittäismyyntiin, kuten vanhainkotiin, ravintolaan tai pitopalveluun. Totannosta ja myynnistä ei tarvitse tehdä alkutuotantoilmoitusta. Tutustu tarkemmin www.aitojamakuja.fi/suoramyynti 

-Ruokaketjun alueellisen verkostomallin kehittäminen Oulun Eteläisen alueella http://jukuri.luke.fi/bitstream/handle/10024/531721/luke-luobio_4_2016.pdf?sequence=1  

 

 

 Tiedotteet

 

 

 Tapahtumat

 

 

 Linkit

 

 

 Blogit

 

 

 Videot