Kansainvälisyys

Shanghain maailmannäyttely 2010

HyvinvointiTV oli mukana Shanghain maailmannäyttelyssä Suomen paviljonki Kirnussa vuonna 2010. HyvinvointiTV:tä esiteltiin kiinalaisille eri terveyden- ja sosiaalihuollon päätöksentekijöille ja asiantuntijoille erilaisissa tapahtumissa, seminaareissa sekä päivittäin Kirnussa kävijöille. HyvinvointiTV ja suomalaiset edistyneet terveydenhoitopalvelut ikäihmisille herättivät laajaa kiinnostusta kiinalaisissa alan toimijoissa.

Maailmannäyttelyn puolivuotiskautena suomalaiset ikäihmiset osallistuivat HyvinvointiTV:n välityksellä useaan eri Kirnun tapahtumaan, jossa kiinalaiset asiantuntijat ja Paviljongin vieraat saivat online yhteyden aikana kysellä ja keskustella suomalaisten ikäihmisten, HyvinvointiTV:n käyttäjien, kanssa.

Tohoku Fukushin yliopisto

HyvinvointiTV:tä on esitelty Laurean ja Tohoku Fukushi yliopiston yhteisissä ikääntymiseen liittyvissä konferensseissa. Tohoku Fukushi yliopisto sijaitsee Japanissa, Sendain kaupungissa. Ikääntymiseen liittyvät haasteet ovat Japanissa samankaltaiset kuin Suomessa.

Hyvinvointiteknologiaa hyödyntäviä ratkaisuja, kuten esimerkiksi HyvinvointiTV, on pyritty kehittämään yhteisillä tki-hankkeilla. Tohoku Fukushi yliopiston edustajat ovat vierailleet Laurean Otaniemessä ja virtuaaliyhteys HyvinvointiTV:n välityksellä on toteutettu sekä virtuaalivierailuna Espoon ja Sendain välillä että yhteisen kokouksen alustana.

 

 

Sendaihttps://www.laurea.fi/update/Lists/Kuvalinkit/DispForm.aspx?ID=229SendaiLue lisää!<a href="/hankkeet/hyvinvointitv/hyvinvointitv-esittely/kansainvalisyys/sendai"><img alt="" src="/_layouts/15/IMAGES/icgen.gif">sendai</a>
Shanghai Expohttps://www.laurea.fi/update/Lists/Kuvalinkit/DispForm.aspx?ID=230Shanghai ExpoLue lisää!<a href="/hankkeet/hyvinvointitv/hyvinvointitv-esittely/kansainvalisyys/shanghai-expo"><img alt="" src="/_layouts/15/IMAGES/icgen.gif">shanghai-expo</a>

 Tiedotteet

 

 

 Tapahtumat

 

 

 Linkit

 

 

 Blogit

 

 

 Videot