Valtakunnallisessa Aistien - Avoimia oppimisympäristöjä kehittämässä -hankkeessa kehitetään moniaistisia oppimisympäristöjä, joissa aisteja hyödynnetään elämyksellisyyden ja oppimisen tukena.  Visuaaliset elementit, tunnusteltavat esineet, äänet, tuoksut ja maut herättävät erilaisia muistoja ja mielleyhtymiä. Elämystilojen rakentaminen yhteisöllisesti on tärkeä prosessi - samoin tilat elämysten ja vuorovaikutuksen virittäjänä.


Hanke käynnistyi syksyllä 2011 ja päättyy vuoden 2014 lopussa. Hankkeen rahoittava ja hallinnoiva viranomainen on Pohjois-Pohjanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus. Hanketta rahoitetaan Euroopan Sosiaalirahaston rahoituksella. Aistien-hanke kuuluu Manner-Suomen ESR-ohjelman valtakunnalliseen osioon, osaksi Avoimissa oppimisympäristöissä aktiivisiksi kansalaiseksi -kehittämisohjelmaa.


Aistien-hanke on myös mukana Aktiivi Plus-hankkeessa, joka on Opetus- ja kulttuuriministeriön valtakunnallisen ESR-kehittämisohjelman "Avoimissa oppimisympäristöissä aktiiviseksi kansalaiseksi" koordinaatiohanke. Aktiivi-hankkeesta voi lukea lisää Aktiivin www-sivuilta.

 

 

Toimintamuodothttps://www.laurea.fi/update/Lists/Kuvalinkit/DispForm.aspx?ID=69<img alt="" src="/update/Hankkeidenkuvat/Aistien-hanke/AistienToimintamuodot.jpg" style="BORDER:0px solid;" />ToimintamuodotLue lisää!<a href="/hankkeet/aistien/aistien-hanke/toimintamuodot"><img alt="" src="/_layouts/15/IMAGES/icgen.gif">toimintamuodot</a>
Tavoitteethttps://www.laurea.fi/update/Lists/Kuvalinkit/DispForm.aspx?ID=70<img alt="" src="/update/Hankkeidenkuvat/Aistien-hanke/AistienTavoitteet.jpg" style="BORDER:0px solid;" />TavoitteetLue lisää!<a href="/hankkeet/aistien/aistien-hanke/tavoitteet"><img alt="" src="/_layouts/15/IMAGES/icgen.gif">tavoitteet</a>

 Tiedotteet

 

 

 Tapahtumat

 

 

 Linkit

 

 

 Blogit

 

 

 Videot