Siirry sisältöön

Avainkumppanuus Väinö Korpisen kanssa

Väinö Korpinen yrityksenä

Korpinen on vuonna 1935 perustettu suomalainen yritys, joka on toiminut vahvana vaikuttajana ja yhteiskunnallisesti merkittävänä esteettömyyden kehittäjänä. Korpisella korostetaan myös sosiaalista, taloudellista, ekologista ja eettistä vastuullisuutta sekä oikeudenmukaisuutta suhteissa henkilöstöön, kumppaneihin, asiakkaisiin, viranomaisiin ja muihin sidosryhmiin.

Korpisella kehitetään esteettömiä Gaius-kylpyhuoneita vastaamaan muuttuvan väestön ja itsenäisen ja omatoimisen elämän tarpeita. Jatkuvaa tuotekehitystä tehdään alan tutkijoiden, johtavien suunnittelijoiden ja terveydenhoitoalan ammattilaisten ja muiden alan sidosryhmien kanssa. Kestävien teknisten ratkaisujen ja toiminnallisten ominaisuuksien lisäksi muotoilulla on keskeinen osa tuotekehityksessä.

Yhteistyöverkosto koostuu useiden eri alojen osaajista. Siihen kuuluu sosiaali- ja terveydenhuoltoalan ammattilaisia esimerkiksi tilojen suunnittelun, sairaalahygienian ja ergonomian aloilta sekä alihankkijoita mekaniikkasuunnittelusta muotoiluun ja tuotteiden valmistajiin.

Lisätietoja: