Siirry sisältöön

Avainkumppanuus Nixun kanssa

Nixu Oyj

Nixu tuottaa yhdessä asiakkaidensa kanssa käytännönläheisiä ratkaisuja liiketoiminnan jatkuvuuden, digitaalisten palvelujen helpon saatavuuden ja tietosuojan varmistamiseksi.

Yhteistyö Laurean kanssa

Laurea ja Nixu tekevät monipuolista yhteistyötä erityisesti tietojenkäsittelyn koulutuksessa. Nixun asiantuntijat mm. vierailevat Laureassa pitämässä luentoja. Nixu tarjoaa myös harjoittelupaikkoja opiskelijoille.

Tutustu Nixuun

Suomessa työntekijöistä toimii noin 280 ja Nixu tarjoaa kyberturvallisuuden konsulttipalveluja erityisesti suuremmille yrityksille. Lisäksi yritys tarjoaa myös jatkuvia palveluja, joissa monitoroidaan asiakasyritysten tietoliikennettä.

-    Olemme 100-prosenttisesti kyberturvallisuuteen keskittynyt yritys, kuvailee Nixulla rekrytoinneista vastaava Emma Wardi.
-    Teemme pelkästään kyberturvallisuutta ja samalla kaikkea kyberturvallisuutta – kokonaisvaltaisesti.

"Olemme 100-prosenttisesti kyberturvallisuuteen keskittynyt yritys"
Emma Wardi, Nixu Oyj

Laurea ja Nixu sopivat avainkumppanuudesta nyt, mutta yhteistyötä on tehty jo usean vuoden ajan tietojenkäsittelyn koulutuksen kohdalla.

Avainkumppanuuden myötä tiivistyvällä yhteistyöllä Laurean kanssa Nixu haluaakin erityisesti löytää uusia työntekijöitä:

-    Haluamme tarjota opiskelijoille mahdollisuuden tutustua opintojen aikana Nixuun ja siihen, mitä me teemme. Ja totta kai me haluamme rekrytoida uusia osaajia, jotka ovat intohimoisia kyberturvallisuutta kohtaan, Emma Wardi sanoo.

Lue lisää yhteistyöstä

Lisätietoja: