Siirry sisältöön

Avainkumppanuus Myynnin ja markkinoinnin ammattilaisten kanssa

Tietoja MMA:sta

Myynti-, markkinointi- ja ostoalan edunvalvojana MMA haluaa rakentaa verkostoa ja vuorovaikutusta alan ammattilaisten välille.

Avainkumppaniyhteistyön tuloksia

Laurean kanssa MMA on tehnyt yhteistyötä eri tavoin jo pitkään. Esimerkiksi Tikkurilan ja Hyvinkään kampuksilla liiketalouden opiskelijat ovat opintojaksoilla tutustuneet myynnin ja markkinoinnin työhön sekä ratkoneet alaan liittyviä kehittämishaasteita. Yhteistyötä on tehty myös mm. mentoroinnissa sekä myynnin korkeakouluverkostossa, joka keskittyy myynnin koulutuksen kehittämiseen. 

Laurea ja Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA ovat solmineet avainkumppanuussopimuksen. Akavaan kuuluva MMA on noin 20 000 myynti-, markkinointi- ja ostoalan ammattilaisen edunvalvontajärjestö. 

”Avainkumppanuus Laurean kanssa oli luonteva tapa jatkaa yhteistyötämme. Toivomme, että avainkumppanuus myös luo mahdollisuuksia kehittää yhteistyötä edelleen myös jatkossa.”

Tuula Sirén, markkinointi- ja viestintäjohtaja, Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA.

Erityisesti MMA on kiinnostunut hyödyntämään opiskelijoiden osaamista erilaisissa projektitoimeksiannoissa. Samoin liiton toimistolla Pasilassa on säännöllisesti 1-2 työharjoittelijaa korkeakouluista. 

”Tahtotilamme on, että toimimme myös liike-elämän ja oppilaitosten välillä. Näin voimme myös viestiä niistä tarpeista, mitä alalla on myynnin ja markkinoinnin koulutukselle.”

Yhteistyöstä

Lisätietoja: