Siirry sisältöön

Avainkumppanuus Antellin kanssa

Antell yrityksenä

Haluamme olla mukana rakentamassa asiakkaidemme hyvinvointia. Osaamisemme ytimessä on monipuolinen, hyvää tekevä ja herkullinen ruoka.

Avainkumppaniyhteistyön tuloksia

Antell on kehittänyt muun muassa ravintoloidensa turvallisuutta sekä palveluinnovaatioitaan Laurean opiskelijaprojekteissa ja opintojaksoilla.

Antell tekee aidosti hyvää

Ravintola- ja kahvilapalveluita tarjoava Antell on toiminut Laurean avainkumppanina vuodesta 2020.

Jo vuodesta 1880 saakka toimineen perheyrityksen toimintatapa tiivistyy sanontaan "itte tehty". Antell työllistää valtakunnallisesti noin 400 ravintola-alan osaajaa, jotka ovat kiinnostuneita asiakkaistaan, toimintaympäristöstään ja oman alansa trendeistä. Antell tarjoaa hyvää tekevät ja terveelliset ruokailuvaihtoehdot päivän jokaiseen nälkään.

Avainkumppanuuden myötä Antell tekee yhteistyötä Laurean kanssa monialaisissa opiskelijaprojekteissa, opintojaksoilla sekä rekrytointiyhteistyön kautta.

"Laurea kouluttaa ravintola-alan osaajia ja parhaimmillaan yhteistyömme tuo meille uusia osaavia työntekijöitä. Laurean laaja koulutustarjonta ja opiskelijoiden monipuolinen osaaminen mahdollistavat myös poikkitieteelliset kehitysprojektit."

Karoliina Hannula, kehityspäällikkö, Antell Ravintolat

Laurean ja Coorin välinen yhteistyö alkoi vuonna 2019 vastuullisuuteen paneutuneen opinnäytetyön merkeissä. Sittemmin yhteistyössä on muun muassa kehitetty Antellin palveluinnovaatioita sekä ravintoloiden turvallisuutta.

Lähitulevaisuuden yhteistyöprojektit tulevat keskittymään mm. palveluiden kehittämiseen, uusien tuotteiden liiketoimintakelpoisuuden arviointiin sekä lanseerauksiin.

Kiinnostuitko avainkumppanuudesta? Tutustu avainkumppanuuden mahdollisuuksiin

Yhteistyön tuloksia

Lisätietoja: