Siirry sisältöön

Laurea-ammattikorkeakoulu siirtyy välittömästi etätyöskentelyyn

Viikonloppuna ilmi tulleiden mahdollisten koronavirus-altistumisten takia Laurean opiskelijat ja henkilöstö siirtyvät etätyöhön.

Opiskelijat tutkivat kurssimateriaalia tabletilta.

Päätöksen taustalla on loppuviikolla tapahtuneet epäillyt altistumiset, joiden laajuudesta meillä ei ole täsmällistä käsitystä. Opiskelijoiden, henkilöstön ja muiden Laurea-yhteisön jäsenten turvaamiseksi Laurea sulkee kaikki kampuksensa toistaiseksi. Siirrämme opetuksen verkkoon tai muilla suoritustavoilla toteutettavaksi toistaiseksi.

Olemme jo aiemmin varautuneet etätyöhön siirtymiseen riskien minimoimiseksi ja yhteisömme turvaamiseksi. Nopeutamme siirtymistä kohonneen riskin takia. Opiskelijoidemme, henkilöstömme ja muun yhteisömme turvallisuus on tässä tilanteessa ensisijaista.

Laurea järjestää henkilöstölle sisäisen tiedotustilaisuuden verkossa 16.3. klo 15.30.

Laajemmat tiedot Laurean varautumisesta ovat verkkosivustollamme.

THL:n verkkosivuilta löydät ajantasaista tietoa koronavirukseen liittyvistä oireista sekä ohjeita virukselta suojautumiseksi. Tutustu myös oman kotikuntasi kotisivuihin ja ohjeisiin, joissa ohjataan toimimaan koronavirustartuntaa epäiltäessä.  

Valtakunnallisesti tarjolla on koronavirusta koskeviin kysymyksiin soittajalle ilmainen puhelinneuvonta numerossa 0295 535 535. Tästä palvelusta tarjotaan yleisesti tietoa koronaviruksesta. Huomioithan, ettei palvelussa ole kyse kuitenkaan terveysneuvonnasta. Palvelu, jota saat suomeksi, ruotsiksi sekä englanniksi, on auki arkisin kello 08.00 – 21.00 ja lauantaisin kello 09.00 – 15.00.

Lisätietoja: