Siirry sisältöön

Korona-ajan ohjeita

Opintojen alussa on aina paljon uutta ja jännittävää, eikö? Uuteen arkeen pääsee parhaiten kiinni tutustumalla muihin opiskelijoihin, opettajiin ja opintoihin kampuksella. Tämän takia kaikki tänä vuonna päivä- ja monimuotototeutuksissa aloittavat opiskelijat tulevat kampuksille lähiopetukseen.

Olemme tehneet kampuksilla monenlaisia järjestelyitä jo useamman viikon ajan uusien opiskelijoidemme turvallisen aloituksen mahdollistamiseksi. 

Aiemmin opintonsa aloittaneiden opiskelijoiden opinnot järjestetään pääsääntöisesti etänä, jotta uusien opiskelijoiden ryhmäytyminen taataan turvallisesti. Jotta uusi opiskeluarki sujuu hyvin, toimitaanhan kaikki yhteistyössä hyvällä fiiliksellä?

Laureassa hyvällä fiiliksellä 

Voit tulla Laurean kampuksille turvallisin mielin, sillä kampuksella ollessa:
•    pyritään pitämään 1-2 metrin turvavälit
•    ollaan paikalla vain terveinä
•    pestään käsiä ja käytetään käsidesiä 
•    yskästään hihaan tai kertakäyttöiseen nenäliinaan 
•    toivotaan, että kaikki käyttävät kasvomaskia tilanteissa, joissa turvaväleistä ei voida pitää kiinni. Laurea tarjoaa näihin tilanteisiin opiskelijoiden käyttöön kertakäyttöisiä kasvomaskeja. Syyskuussa Laurea jakaa tänä vuonna aloittaneille opiskelijoille omat kankaiset kasvomaskit! Myös muita omia maskeja saa toki käyttää. Laureassa kannustetaan siis kasvomaskien käyttöön kampuksella ja koulumatkoilla! 

Piipahditko ulkomailla, kuulutko riskiryhmään tai yllättikö nuha? Etäyhteydellä mukaan!

Opintojen aloitusta ei estä, vaikka olosi olisi flunssainen, olisit tullut alle 14 vuorokautta sitten ulkomailta tai kuulut riskiryhmään – pääset osallistumaan kaikkeen etänä ilmoittamalla siitä opettajatuutorillesi tai omien opintojaksojesi opettajille (tiedot näet lukujärjestyksestäsi).

Jäämällä kotiin ja osallistumalla etänä edellä mainituiden syiden vuoksi toimit vastuullisesti ja oikein! Saat ilmoituksesi jälkeen osallistumisohjeet kunkin opintojakson opettajalta.  
 
Opiskeluaika tarjoaa uusia kokemuksia, ikimuistoisia hetkiä ja elinikäisiä ystäviä – kaiken uuden oppimisesta puhumattakaan! Yhdessä teemme myös Sinun opiskeluajastasi onnistuneen. Olethan tutustunut jo Uuden opiskelijan muistilistaan? Jos sinulla on kysyttävää, laitathan sähköpostia osoitteeseen corona@laurea.fi – Me Laureassa olemme juuri sinua varten!
 
Mahtavaa syksyä – nähdään opinnoissa! 

Lisätietoja: