Siirry sisältöön

Valmistujaisjuhla

Perjantaina 7.6.2024
Laurea-ammattikorkeakoulun Leppävaaran kampus, Vanha Maantie 9, 02650 Espoo

Ilmoittautuminen

Laurean Valmistujaisjuhlat järjestetään 7.6.2024 Leppävaaran kampuksella kolmessa osassa päivän aikana. Valmistujaisjuhlassa juhlitaan kaikkia kesäkuussa 2024 valmistuvia ja edellisen Valmistujaisjuhlan jälkeen valmistuneita opiskelijoita. 

Juhlaan osallistuminen edellyttää valmistuvilta ennakkoilmoittautumista. Ilmoittautumislinkki on julkaistu opiskelijaintrassa ja opintotoimistolta valmistumisilmoituksen tehneille opiskelijoille lähtevässä sähköpostiviestissä. Juhlaan voi myös ilmoittautua, jos on valmistumassa, mutta ei ole vielä tehnyt valmistumisilmoitusta. Jokainen valmistuva voi kutsua kaksi läheistään juhlaan.

Juhlat järjestetään tutkinnoittain

Valmistujaisjuhlat järjestetään kolmessa osassa, juhla 1 alkaen klo 11.00, juhla 2 klo 14.00 ja juhla 3 klo 17.00. Juhlat järjestetään tutkinnoittain.

  • Juhla 1 klo 11.00 

    Sairaanhoitaja AMK, Sosionomi AMK, Terveydenhoitaja AMK, Bachelor of Social Services, Bachelor of Health Care

  • Juhla 2 klo 14.00 

    Estenomi AMK, Tradenomi, liiketalous AMK, Tradenomi, tietojenkäsittely AMK, Tradenomi, turvallisuus AMK, Bachelor of Business administration

  • Juhla 3 klo 17.00 

    Fysioterapeutti AMK, Restonomi AMK, Bachelor of Hospitality management, kaikki YAMK-tutkinnot, kaikki Master-tutkinnot

Juhlaa on mahdollista seurata myös verkossa Laurean YouTube-kanavalla.

Kenraaliharjoitus & kaavut

Kenraaliharjoitus on pakollinen kaikille juhlaan osallistuville valmistuville opiskelijoille. Kenraaliharjoituksessa käydään läpi tapahtuman kulku kättelyn osalta sekä liikkuminen lavalla. Lavalle noustaan lavan oikealta puolelta portaita pitkin, kätellään rehtori lavalla ja siirrytään lavan vasemmalta puolelta liuskaa pitkin takaisin omalle paikalle.

Valmistuvat saavat päälleen Laurea-kaavut. Lisäksi valmistuville jaetaan Laurean valmistujaislakit. Kaapu on opiskelijalla lainassa juhlan ajan ja palautetaan sen jälkeen, mutta valmistujaislakin opiskelijat saavat omakseen.

Saapuminen

Rajallisen tilakapasiteetin vuoksi valmistuvien läheisiä (max. 2 / valmistuva) pyydetään saapumaan paikalle aikaisintaan puoli tuntia ennen juhlan alkua. Läheiset kutsutaan auditorioon kenraaliharjoituksen päätyttyä, n. 15 min ennen juhlan alkua. 

Kampus sijaitsee Espoossa hyvien liikenneyhteyksien varrella osoitteessa Vanha Maantie 9, 02650 Espoo. Lisätietoa saapumisesta Laurean sivuilta.

Lisätietoja