PK-seudun Ruokahävikkiseminaari
Seminaarin tavoitteena on tuoda ruokahävikkiekosysteemin toimijat yhteen verkostoitumaan ja keskustelemaan yhteistyömahdollisuuksista sekä auttaa toimijoita tunnistamaan roolinsa osana hävikkiekosysteemiä.
Verkostoitumisen lisäksi seminaarissa on mahdollisuus oppia ja kuulla kokemuksia ruokahävikin vähentämisestä alan eri toimijoilta.
Ilmoittaudu tapahtumaan
Aika: Perjantai 27.9.2024 klo 13-16
Paikka: Eurooppa-sali, Malminkatu 16, Helsinki
Kohderyhmä: Pk-seudun ravitsemispalvelut ja muut elintarvike- ja ruoka-alan toimijat
Alustava ohjelma:
13:00 Alustus – alueellinen ruokahävikkiekosysteemi
13:15 Sivuvirrat, hävikki, vastuullisuus –
puheenvuoroja ekosysteemitoimijoilta
14:15 Kahvitarjoilu ja verkostoitumista
14:45 Ruokahävikin mittaaminen
15:00 Logistiikka ja ylijääneen ruoan myynti
15:30–16:00 Paneelikeskustelu: ylijääneen ruoan lahjoittaminen ruoka-apuun
Tilaisuuden järjestää Food waste ecosystem - ruokahävikin vähentäminen ja hävikkiruoan hyödyntäminen -hanke.
Lisätietoja: Mari Itkonen, Food waste ecosystem-hankkeen projektipäällikkö
mari.itkonen@vantaa.fi, 040 674 7724
Tulevat tapahtumat
Valmistujaisjuhla
Laurean Valmistujaisjuhlassa juhlitaan kaikkia joulukuussa 2025 valmistuvia ja edellisen Valmistujaisjuhlan jälkeen valmistuneita opiskelijoita.
Webinaari: Kielenoppiminen työpaikalla – investointi, joka maksaa itsensä takaisin
Kielien oppiminen sujuvamman työarjen ja motivoituneiden työntekijöiden mahdollistajana.