Siirry sisältöön

Uusi avainkumppanimme PwC: Haluamme olla mukana opiskelijoiden arjessa

Kansainvälinen PwC tekee tiivistä yhteistyötä erityisesti Laurean kyberturvallisuuden ja liiketalouden opiskelijoiden kanssa.

PwC ja Laurea solmivat avainkumppanuuden toukokuussa 2022.

Uuden yhteistyökumppanimme PwC:n tarkoituksena on rakentaa yhteiskuntaan luottamusta ja ratkaista merkittäviä ongelmia. PwC:n palveluita on liikkeenjohdon konsultointi, yritysjärjestelypalvelut, veroneuvonta, lakipalvelut, riskienhallinta, tilintarkastus ja muut varmennuspalvelut. PwC toimii jopa 156 maassa yli 295 000 asiantuntijan voimin. PwC:llä tavoitteena on auttaa yrityksiä kasvamaan, toimimaan tehokkaasti ja raportoimaan luotettavasti jatkuvasti muuttuvassa toimintaympäristössä. 

- Meille toisista välittäminen, oman osaaminen jatkuva kehittäminen ja yhteistyön tekeminen on tärkeää, ja haluamme jatkossakin pitää näistä tekijöistä kiinni. Uskomme siihen, että hyvä työpaikka on onnistumisen avain osaamisen ja yhteistyön kukoistamiseen, kertovat PwC:n rekrytointikoordinaattori Lotta Tontti sekä harjoittelijarekrytoinneista vastaava Benita Piela.

PwC ja Laurea solmivat avainkumppanuuden toukokuussa 2022. Avainkumppanuus alkoi keskusteluilla kyberturvallisuudesta.

- Tunsimme, että meillä olisi annettavaa Laurean kyberturvallisuusalan opiskelijoille ja halusimme, että olisimme valmistuville opiskelijoille myös potentiaalinen työpaikka. Jatkamme tiiviisti yhteistyötä kyberturvallisuusalan opiskelijoiden kanssa, lisäksi haluamme tuoda PwC:n tutuksi myös muille Laurean liiketalouden opiskelijoille, kertoo Cybersecurity & Privace Leader Jani Arnell PwC:ltä.

PwC haluaa olla mukana aktiivisesti Laurean toiminnassa. Tavoitteena on tuoda opiskelijoille arvokasta tietoa työelämän tarpeista ja mahdollistaa opiskelijoiden taitojen oppiminen ja kehittyminen erilaisessa projekteissa valmistumisen jälkeen.

- Toivomme, että pääsemme olemaan mukana opiskelijoiden arjessa ja järjestämään erilaista kurssitoimintaa vaikka case-tehtävien merkeissä, Arnell pohtii tulevaa.

PwC haluaa tarjota opiskelijoillemme myös mielenkiintoisia ja relevantteja tapahtumia. He tulevat olemaan näkyvillä opiskelijoiden arjessa ja tavoitteena on järjestää opiskelijoille mm. yritysvierailuja Helsingin toimistolla. Lisäksi PwC:n asiantuntijat ovat tehneet luentovierailuja ja tulevat jatkamaan näitä jatkossakin. 

PwC:n trainee-ohjelmat työllistävät vuosittain myös noin 200 harjoittelijaa, ja tästä syystä myös Laurean kanssa tehtävä yhteistyö on heille erityisen tärkeää. 

- Haluamme tuoda Laurean opiskelijoille esille PwC:n tarjoamia monipuolisia mahdollisuuksia ja esitellä PwC:tä potentiaalisena työnantajana. 

Lue lisää PwC:stä: www.pwc.fi ja seuraa Twitterissä @PwC_Suomi .