Teknologialainaamo

Teknologialainaamo tarjoaa eturivin paikan hyvinvointialan yrityksille kohdata erilaisia asiakasryhmiä. Teknologialainaamo lisää tuotteesi tai palvelusi tunnettavuutta, kerää asiakaspalautetta, neuvoo ostajaa tuotteen saatavuudesta ja tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet kehitystyöhön yhdessä Laurean opiskelijoiden kanssa. Toimimme osana monialaista yhteisöä, jossa mahdollisuudet ovat laajat!

Teknologialainaamon logo sloganilla:

Teknologialainaamossa yhteistyöyritys tarjoaa tuotteen tai palvelun esiteltäväksi ja me huolehdimme siitä, että yrityksesi tunnettavuus kasvaa. Mahdollistamme myös sen, että asiakkaasi pääsee tutustumaan ja testaamaan tuotetta ennen ostopäätöksen tekoa sekä tuemme hänen ostoprosessinsa viemistä loppuun saakka. Toiminnasta peritään palvelumaksu yrityksiltä, jolla ylläpidetään toimintaa.

Toimintamme tavoitteena on levittää tietoa olemassa olevista hyvinvointiteknologiaratkaisuista erityisesti ikääntyneille ja heidän omaisilleen sekä sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille. Olemme kuitenkin laajentamassa toimialaamme, ja etsimme uusia yhteistyökumppaneita, joiden tuotteet vastaavat erilaisten asiakasryhmien tarpeisiin.

Teknologialainaamon Living Lab sijaitsee Laurean Tikkurilan kampuksella ja sinne voi varata tuote-esittelytilaisuuksia erilaisille ryhmille. Samassa tilassa sijaitseva Teknologialainaamon esittelypiste on tarkoitettu aktiivisille kansalaiselle, joka on kiinnostunut omasta tai läheisensä hyvinvoinnista ja sen edistämisestä. Teknologialainaamo on matalan kynnyksen kokeilupiste, jonne alueen asukkaat, heidän läheisensä, alan ammattilaiset ja eri-ikäiset ihmiset voivat tulla tutustumaan ja kokeilemaan uusia hyvinvointituotteita, palveluita ja sovelluksia.

Teknologialainaamon tuotteita saa kokeilla ja testata opastetusti Laurea-ammattikorkeakoulun opiskelijoiden ja projektityöntekijän asiantuntevalla avustuksella. Tikkurilan piste on avoinna ja henkilökuntaa on paikalla tiistaisin klo 14-18. Lisäksi Teknologialainaamosta voi halutessaan lainata kotiin kokeiltavaksi itseään kiinnostavan tuotteen tai palvelun. Lainaustoiminnasta peritään pieni maksu.

Tutustu Teknologialainaamoon

Lisätietoja:

Teknologialainaamo: ”Teknologia tutuksi kokeilemalla”

Laurean Teknologialainaamo kiertää esittelemässä käyttäjille hyvinvointiteknologian uusia ratkaisuja.


Lue koko artikkeli
"