Network to Get Work

Suosittu Network to Get Work on jälleen täällä: tervetuloa vuoden 2019 Network to Get Work- rekrytointitapahtumaan 5.2.2019 klo 10-14 Laurean Leppävaaran kampukselle!

Network to Get Work - rekrytointitapahtuma

Network to Get Work -tapahtuma on työnantajien ja työnhakijoiden kohtaamispaikka. Yrityksille tapahtuma antaa mahdollisuuden esitellä toimintaansa ja löytää motivoituneita vastavalmistuneita ammattilaisia ja opiskelijoita työntekijöiksi. Opiskelijat taas saavat mahdollisuuden luoda kontakteja yrityksiin ja löytää itselleen esimerkiksi kesätyön, harjoittelupaikan tai opinnäytetyöaiheen. Vuoden 2019 tapahtumaan osallistuvat Laurean liiketalouden, tietojenkäsittelyn, turvallisuuden ja riskienhallinnan, kauneudenhoitoalan sekä matkailu- ja ravitsemusalan opiskelijat.

Ilmoittautuminen tapahtumaan alkaa 26.11.2018 ja paikkoja on rajoitetusti, joten ilmoittauduthan pian mukaan tapahtumaan. Veloitamme tapahtumasta 160 euron (+ alv 24%) osallistumismaksun. Summa sisältää näkyvyyden tapahtumamarkkinoinnissa, sekä esittelypöydän tapahtumapäivänä. Voitte lisäksi varata yrityksellenne puheenvuoron tai pitää haastatteluita opiskelijoille erillisessä tilassa hintaan 40 euroa (+ alv 24%). Puheenvuoron kesto on 20 minuuttia ja haastatteluaika on yhteensä 2 tuntia, jonka voi toteuttaa 15 minuutin yksilöhaastatteluina tai 30 minuutin ryhmähaastatteluina. Rajallisten tilaresurssien johdosta haastatteluvaihtoehdon voimme tarjota vain ensimmäisille kahdellekymmenelle ilmoittautuneelle yritykselle ja paikkojen täytyttyä, ilmoitamme ensimmäiselle 20 yritykselle asiasta. Tarjoamme ennen tapahtumaa verkostoitumiskahvit klo 9.00.

Huomaattehan, että ilmoittautumisenne on sitova. Perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan, jos peruuntumista ei ilmoiteta 14.12.2018 mennessä.

Voitte varata paikkanne tapahtumaan täältä

Ota yhteyttä

Tavoitat meidät sähköpostitse osoitteesta careerdays@laurea.fi

 

Mukana vuoden 2018 tapahtumassa

Vuoden 2018 tapahtuma järjestettiin 6.3.2018 Leppävaaran kampuksella, kiitos kaikille tapahtumaan osallistuneille!

Adecco.  Enjoy.  Ework group.  Suoramarkkinointi Mega. 

Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset.  R-kioski.  Sector alarm.  Stanley security.

Studentwork. Trainer's house. YTK.Laureamko.

  OP.  Erasmus+ programme. VTours.  

FCG. Finn Security. Goodio. Knowit.

Finavia.Opteam.

Laurea rekrytointi. Staff+.SSP Finland.

Promotion point. Pro. RainMaker.