Siirry sisältöön

Network to Get Work

Ilmoittautuminen vuoden 2020 Network to Get Work- tapahtumaan on alkanut! Tapahtuma järjestetään 28.1 klo 9.00-14.00 Leppävaaran kampuksellamme.

Ilmoittautuminen on nyt käynnissä 28.1.2020 Network to get work-rekrytointitapahtumaan.

Pääset ilmoittautumaan tapahtumaan tästä.Varaathan paikkasi pian, sillä paikkoja on rajoitetusti. 

Vuoden 2020 tapahtuma on ensisijaisesti suunnattu Laurean liiketalouden, tietojenkäsittelyn, turvallisuuden ja riskienhallinnan, kauneudenhoitoalan sekä matkailu- ja ravitsemusalan opiskelijoille.

Network to Get Work -tapahtuma on työnantajien ja työnhakijoiden kohtaamispaikka: Yrityksille tapahtuma antaa mahdollisuuden esitellä toimintaansa ja löytää motivoituneita opiskelijoita ja tulevaisuuden työntekijöitä. Opiskelijat taas saavat mahdollisuuden luoda kontakteja yrityksiin ja löytää itselleen esimerkiksi kesätyön, harjoittelupaikan tai opinnäytetyöaiheen.

Oletko kiinnostunut kuulemaan  Laurean tulevaisuuden rekrytointitilaisuuksista ensimmäisten joukossa?

Jättämällä yhteystietosi osoitteeseen rekrypalvelut@laurea.fi, saat sähköpostitse tiedon Laurean tulevista ura-ja rekrytointitilaisuuksista. Tallennamme tietosi ura- ja rekrytointipalvelujen postituslistalle ja yhteystietojasi käytetään ainoastaan ura-ja rekrytointitilaisuuksien tiedottamiseen.

 

Mukana vuoden 2019 tapahtumassa olivat

 

Lisätietoja: