Siirry sisältöön

Yhteistyömahdollisuudet Laurean kanssa- webinaari

Ilmoittaudu tilaisuuteen oheisen lomakkeen kautta.

Tervetuloa Laurean webinaariin 11.12.2020 klo 13-14!

Kouluttaessamme tulevaisuuden osaajia, teemme aktiivista ja tiivistä yhteistyötä monien yritysten ja organisaatioiden kanssa. Tahdomme mahdollistaa yhteistyön mahdollisemman monen toimijan kanssa. Kyseessä on noin 1h infotilaisuus, jossa teillä on mahdollisuus saada tietoa Laurean tarjoamista yhteistyömahdollisuuksista.

Tapahtuma on avoin kaikille. Osaava henkilökuntamme on jakamassa teille tietoa seuraavista yhteistyön muodoista:

  • Tutkimus, kehitys ja innovaatiotoiminta. Millaisia hankkeita Laureassa on toteutettu ja miten teidän yrityksenne voi toteuttaa Laurean kanssa hankkeita, joihin on mahdollisuutta hakea rahoitusta mm. Business Finlandilta.
  • Projektiyhteistyö. Kuinka Laurean opiskelijoita voi hyödyntää oman toiminnan kehittämisessä, kuten myynnin ja markkinoinnin suunnittelussa ja toteuttamissa, markkina-, markkinointi- ja asiakastutkimuksissa, johtamisessa, esimiestyössä sekä henkilöstön osaamisen kehittämisessä.
  • Opiskelijoiden rekrytointi. Mistä ja miten tavoitat opiskelijat parhaiten työharjoittelun ja työpaikan merkeissä.
  • Avainkumppanuus. Kuinka organisaationne voi hyötyä vastikkeellisesta yhteistyöstä, joka takaa toiminnallenne laaja-alaisen ja systemaattisen yhteistyön Laurean kanssa mm. näkyvyydessä, rekrytoinnissa ja oman toiminnan kehittämisessä.

Ilmoittautuminen tapahtuu alla olevalla lomakkeella. Osallistuminen ei sitouta mihinkään. Lähetämme sinulle linkin webinaariin ilmoittautumisen jälkeen!

 

Osallistun edellä mainittuun webinaariin 11.12.2020 klo 13-14!

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt myös tietosuojaselosteen ehdot.