Siirry sisältöön

Avainkumppanuus ICT-alan toimijoiden kanssa

”Olemme tehneet yhteistyötä Laurean kanssa jo useamman vuoden, mutta avainkumppanuuden myötä yhteistyötä on mahdollista syventää entisestään. Olemme todella iloisia avainkumppanuudesta” - Pauliina Halme, Eduix Oy:n Partner Director.

Olemme Laureassa tehneet pitkään yhteistyötä ICT- alan toimijoiden kanssa. Olemme tukeneet monia yrityksiä muun muassa:

  • Uusien työntekijöiden ja -harjoittelijoiden rekrytoinnissa
  • Uusien palveluiden ja tuotteiden suunnittelussa, jotka ovat koskettaneet mm. asiakaskokemuksen kehittämistä ja verkkosivujen laatimista
  • Markkinoinnissa mm. sosiaalisessa mediassa
  • Henkilöstön osaamisen kehittämisessä.

Yhteistyön ytimessä on aina ollut opiskelijalähtöisyys ja arvon tuottaminen yhteistyökumppanille. Haluamme olla kokonaisvaltaisemmin yritysten tukena, varsinkin näinä haastavina aikoina, ja sitä varten olemme lanseeranneet uuden yhteistyön muodon: Avainkumppanuuden.

Avainkumppanuustoiminnan avulla edistämme työelämän kehittymistä ja uudistamme työelämää. Yhteistyön ytimessä on kumppanin tarpeisiin perustuva vuosisuunnitelma, joka rakennetaan yhdessä kumppanin ja Laurean kanssa. Kumppanuus sisältää mm.

  • Rekrytointiyhteistyön, jonka avulla toteutat ketterää rekrytointia tulevaisuuden osaajista. Hyödynnettävissäsi ovat Laurean rekrytointitapahtumat, alustat, työkalut ja henkilöstö, joiden avulla tavoitat tehokkaasti ja ketterästi motivoituneimmat ja lupaavimmat tulevaisuuden kyvyt. Rekrytointiyhteistyö virtaviivaistaa työvoimatarpeiden ennakointia sekä kehittää työvoiman saatavuutta.
  • Projekti- ja kehitysyhteistyön, jossa tulevaisuuden ammattilaiset toimivat resursseinasi. Projektiyhteistyön avulla voit kehittää toimintaasi tai luoda täysin uutta. Motivoituneet opiskelijat luovat projekteissa konkreettista arvoa toiminnallesi.
  • Näkyvyysyhteistyön, jonka avulla kehität toimintasi ja brändisi tunnettuutta sekä parannat työnantajamielikuvaasi. Yhteistyön avulla voit tavoittaa Laurean vuosittaiset 700 000 verkkosivukävijää, 7500 opiskelijaa, 26 000 alumnia ja Laurean tuhansista kumppaneista koostuva verkosto
  • Mahdollisuuden verkostoitua Laurean alumnien kanssa. Avainkumppaneilla on mahdollisuus tavoittaa myös Laureasta valmistuneita alumneja. Jaamme alumneille tietoa avainkumppaneiden tarjoamista eduista, palveluista ja avoimista työpaikoista. Yhdessä voimme suunnitella myös räätälöityjä mahdollisuuksia järjestää tai osallistua erilaisiin alumnitapahtumiin.

 

ICT-alan avainkumppaneinamme ovat tällä hetkellä


Eduix_logo.jpg

Eduix

 

Kiinnostuitko avainkumppanuudesta? Jätä yhteystietosi, niin kerromme lisää avainkumppanuuden mahdollisuuksista!

Rastimalla ruudun hyväksyt samalla myös tietosuojaselosteen ehdot.