Siirry sisältöön

Avainkumppanuus elintarviketeollisuuden kanssa

Meillä on Laurean kanssa hyvin samanlaiset päämäärät tutkimus- ja kehittämistoiminnan suhteen; opitaan uutta, avataan uusia ovia, ajatellaan uudella tavalla ja pyritään ymmärtämään ajan henkeä” -Matti Väänänen, Bonne-Juomien toimitusjohtaja.

Olemme Laureassa tehneet pitkään yhteistyötä elintarviketeollisuuden toimijoiden kanssa. Olemme tukeneet monia yrityksiä muun muassa:

  • Uusien palveluiden ja tuotteiden suunnittelussa, jotka ovat koskettaneet mm. ruokahävikin vähentämistä ja asiakaskokemuksen parantamista.
  • Kuluttaja- ja markkinointitutkimuksissa
  • Markkinoinnissa esim. sosiaalisessa mediassa.
  • Henkilöstön osaamisen kehittämisessä.
  • Uusien työntekijöiden ja- -harjoittelijoiden rekrytoinnissa

Yhteistyön ytimessä on aina ollut opiskelijalähtöisyys ja arvon tuottaminen yhteistyökumppanille. Haluamme olla kokonaisvaltaisemmin yritysten tukena, varsinkin näinä haastavina aikoina, ja sitä varten olemme lanseeranneet uuden yhteistyön muodon: Avainkumppanuuden.

Avainkumppanuustoiminnan avulla edistämme työelämän kehittymistä ja uudistamme työelämää. Yhteistyön ytimessä on kumppanin tarpeisiin perustuva vuosisuunnitelma, joka rakennetaan yhdessä kumppanin ja Laurean kanssa. Kumppanuus sisältää mm.

  • Rekrytointiyhteistyön, jonka avulla toteutat ketterää rekrytointia tulevaisuuden osaajista. Hyödynnettävissäsi ovat Laurean rekrytointitapahtumat, alustat, työkalut ja henkilöstö, joiden avulla tavoitat tehokkaasti ja ketterästi motivoituneimmat ja lupaavimmat tulevaisuuden kyvyt. Rekrytointiyhteistyö virtaviivaistaa työvoimatarpeiden ennakointia sekä kehittää työvoiman saatavuutta.
  • Projekti- ja kehitysyhteistyön, jossa tulevaisuuden ammattilaiset toimivat resursseinasi. Projektiyhteistyön avulla voit kehittää toimintaasi tai luoda täysin uutta. Motivoituneet opiskelijat luovat projekteissa konkreettista arvoa toiminnallesi.
  • Näkyvyysyhteistyön, jonka avulla kehität toimintasi ja brändisi tunnettuutta sekä parannat työnantajamielikuvaasi. Yhteistyön avulla voit tavoittaa Laurean vuosittaiset 700 000 verkkosivukävijää, 7500 opiskelijaa, 26 000 alumnia ja Laurean tuhansista kumppaneista koostuva verkosto
  • Mahdollisuuden verkostoitua Laurean alumnien kanssa. Avainkumppaneilla on mahdollisuus tavoittaa myös Laureasta valmistuneita alumneja. Jaamme alumneille tietoa avainkumppaneiden tarjoamista eduista, palveluista ja avoimista työpaikoista. Yhdessä voimme suunnitella myös räätälöityjä mahdollisuuksia järjestää tai osallistua erilaisiin alumnitapahtumiin.

 

Elintarvikealan avainkumppaneinamme ovat tällä hetkellä

 Uni_logo.png

 Bonne_logo.jpg

Unilever

Bonne-juomat

 

 

Kiinnostuitko avainkumppanuudesta? Jätä yhteystietosi, niin kerromme lisää avainkumppanuuden mahdollisuuksista!

Rastimalla ruudun hyväksyt samalla myös tietosuojaselosteen ehdot.