Siirry sisältöön

Kehittämö

Kehittämö on co-working -tila, josta voi vuokrata pöytäpaikkoja työskentelyyn. Kehittämö tarjoaa lisäksi mahdollisuuden järjestää pieniä tilaisuuksia sekä kokouksia viihtyisässä ja monipuolisessa ympäristössä. Kehittämön toiminnassa korostuu yhteistyö Laurea-ammattikorkeakoulun opiskelijoiden kanssa. Yhteistyötä helpottaa tilan sijainti Laurean Tikkurilan kampuksen yhteydessä.

Kenelle Kehittämö on suunnattu

Tilana Kehittämö soveltuu kaikille, jotka haluavat työskennellä rauhallisessa sekä modernissa työympäristössä erinomaisten liikenneyhteyksien keskiössä. Työpisteet ovat varustettu laadukkailla Martelan sähköpöydillä, joten työergonomia on säädeltävissä itselle sopivaksi. Kehittämössä työntekijällä on mahdollisuus käyttää yleisiä sosiaalitiloja sekä keittää vaikkapa virkistävät kahvit työpäivän lomassa. 

Mitä hyötyä Kehittämöstä on käyttäjälle

Kehittämö edistää uusien kontaktien luomista ja mahdollistaa yhteistyön opiskelijoiden sekä muiden yritysten kanssa. Hyvien kulkuyhteyksien ansiosta Kehittämöön on helppo saapua kauempaakin, sillä se sijaitsee Tikkurilan rautatieaseman vieressä ja useimmat paikallisliikenteen linja-autot pysähtyvät asemalle. Myös autolla saapuville löytyy maksullisia parkkipaikkoja kampuksen lähettyviltä, mm. junaradan vieressä ja Dixin parkkihallista.

Sijainti

Kehittämö sijaitsee Laurea Tikkurilan kampuksen kulmassa aivan Tikkurilan rautatieaseman vieressä, osoitteessa Ratatie 22, Vantaa. Tarkemmat ohjeet saapumiseen saat korkeakouluisänniltä puh. 09 8868 7304

Hinnasto

Vuokrahinnat pöytäpaikoille riippuvat vuokrasopimuksen pituudesta:

1-2 kuukautta 200 € / kk + alv 
3-6 kuukautta 150 € / kk + alv

Lisätietoja:

Tutustu tiloihin

Kokoustilat Laureassa

Voit vuokrata Laureasta tilan kokousta, seminaaria ja juhlaa varten. Tutustu eri vaihtoehtoihin!

Lue lisää eri vaihtoehdoista!