Sometaduuniin - Sosiaalinen media työnhaun ja rekrytoitumisen apuna​

Valtakunnallisessa hankkeessa tuetaan korkeakoulujen ohjaustoimijoiden, opiskelijoiden sekä työnantajien valmiuksia edistää työnhaun ja oman osaamisen markkinoinnin ja tuotteistamisen taitoja sosiaalista mediaa hyödyntäen ja virtuaalisia kohtaamisia kehittäen.

Hankkeessa selvitetään sosiaalisen median avulla tapahtuvan työnhaun ja rekrytoitumisen käytäntöjä ja tehdään niitä näkyväksi  korkeakoulujen henkilökunnalle, opiskelijoille ja työelämälle.  Tiedon pohjalta kehitetään, suunnitellaan ja toteutetaan valtakunnallisesti hyödynnettävissä olevia koulutuspaketteja korkeakoulujen ohjaustoimijoille ja opiskelijoille.  Rekrytoitumisen edistämiseksi kokeillaan virtuaalisia kohtaamisia työantajille ja opiskelijoille.

Laurean rooli hankkeessa on erityisesti ideoida ja testata opiskelijoiden ja työantajien välisiä virtuaalisia kohtaamisia. Jos haluat kumppaniksi kohtaamisiin, otathan yhteyttä Laurean projektipäällikköön. Lisäksi Laurean erityistehtävä on kehittää portfoliokäytänteitä.

Hanketta vetää Tampereen ammattikorkeakoulu, jossa projektipäällikkönä toimii Outi Rantanen (outi.rantanen(a)tamk.fi). Mukana ovat lisäksi Lapin ammattikorkeakoulu ja Itä-Suomen yliopisto.

 

 

 

Sometaduuniin pähkinänkuoressa

Projektipäällikkö: Anna Nykänen anna.nykanen@laurea.fi

Rahoittaja: Euroopan sosiaalirahasto/ Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus

Rahoitus: 750 000 €  

Kesto: 10/2016 - 9/2019

Kotisivut

Seuraa hanketta Facebookissa

 Tiedotteet

 

 

Liiketalouden opiskelijat ja työnantajat kohtasivat virtuaalisestihttps://www.laurea.fi/tiedotteet/Sivut/Liiketalouden-opiskelijat-ja-tyonantajat-kohtasivat-virtuaalisesti.aspx2018-05-02T21:00:00Z<img alt="" src="/update/Laureankuvat/Tiedotekuvat/Someta%20Duuniin%20rekrytointi%20Laurea.jpg" style="BORDER:0px solid;" />Liiketalouden opiskelijat ja työnantajat kohtasivat virtuaalisesti
Virtuaalisten kohtaamisten ideakilpailun voittoon Taikuri-palvelukonseptillahttps://www.laurea.fi/tiedotteet/Sivut/Virtuaalisten-kohtaamisten-ideakilpailun-voittoon-Taikuri-palvelukonseptilla.aspx2017-06-12T21:00:00Z<img alt="" src="/update/Laureankuvat/Logot/Someta%20Duuniin%20logo.jpg" style="BORDER:0px solid;" />Virtuaalisten kohtaamisten ideakilpailun voittoon Taikuri-palvelukonseptilla

 Tapahtumat

 

 

 Linkit

 

 

 Blogit

 

 

 Videot